Σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική βρίσκεται ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρ. Τ. Ερντογάν. Σύμφωνα με τουρκικές πηγές, ο Τούρκος πρόεδρος υπέστη εγκεφαλικό και δίνει μάχη για τη ζωή του…

Άλλες πηγές αναφέρουν πως μπορεί να είναι ήδη νεκρός. Ο Τούρκος βουλευτής του κεμαλικού κόμματος ανέφερε ότι ο Ερντογάν υπέστη σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο και βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση. Υπενθυμίζουμε ότι ο Ερντογάν δεν μετέβη στη σύνοδο για την Κλιματική Αλλαγή στη Γλασκώβη αλλά αντίθετα επέστρεψε αιφνιδιαστικά στην Τουρκία.

Σύμφωνα με ανάρτηση του καθόλα αξιόλογου καθηγητή Νίκου Μιχαηλίδη, ο οποίος επικαλείται τουρκικές πηγές, ο Τούρκος πρόεδρος Ερντογάν ίσως έχει υποστεί εγκαφαλικό επεισόδιο, ή και έχει ακόμα πεθάνει.

“Κυκλοφορεί η φήμη ότι ο Ερντογάν έχει υποστεί σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο ή και ότι έχει πεθάνει…πληροφορούμαι επίσης ότι πολλοί βουλευτές διαφόρων κομμάτων επιστρέφουν εσπευσμένα στην πρωτεύουσα Άγκυρα…μάλλον κάτι σοβαρό συμβαίνει, για να δούμε…”, αναφέρει ο καθηγητής Μιχαηλίδης σε ανάρτησή του στο Twitter.



“Bουλευτής του ΑΚΡ υποστήριξε σε κατ’ιδίαν συζήτηση πως ο Ερντογάν υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο και βρίσκεται στην εντατική…”, ανέφερε επίσης. Τονίζεται και πάλι πως για την ώρα υπάρχουν μόνο φήμες. Θα δούμε τι μέλλει γενέσθαι.