Home ΗΠΑ Ο Τραμπ σηκώνει τη μάσκα: Το Ισραήλ κατέχει κυριολεκτικά το Κογκρέσο…Το Ισραήλ ασκεί τέτοια εξουσία -και ΔΙΚΑΙΩΣ– στο Κογκρέσο.

Ο Τραμπ σηκώνει τη μάσκα: Το Ισραήλ κατέχει κυριολεκτικά το Κογκρέσο…Το Ισραήλ ασκεί τέτοια εξουσία -και ΔΙΚΑΙΩΣ– στο Κογκρέσο.

by _
0 comment 265 views

Ο Τραμπ σηκώνει τη μάσκα: Το Ισραήλ κατέχει κυριολεκτικά το Κογκρέσο…Το Ισραήλ ασκεί τέτοια εξουσία -και ΔΙΚΑΙΩΣ– στο Κογκρέσο…


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 02 Νοεμ. 2021, Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Ο πρώην Πρόεδρος Ντόναλντ Τράμπ παραδέχτηκε σήμερα, σε μια στιγμή ειλικρίνειας, ότι οι…ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΟ ΚΟΓΚΡΕΣΟ και…ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥΣ!!! ΑΠΙΣΤΕΥΕΤΟ ΚΙ ΟΜΩΣ….ΑΛΗΘΙΝΟ μιας και ο ίδιος είναι γέννημα και θρέμμα της εβραϊκής μαφίας των ΗΠΑ από τη πρώτη μέρα κιόλας.

Αυτά για τα τον Τράμπ είναι γνωστά ΤΟΙΣ ΠΑΣΙ στην Αμερική εδώ και ΧΡΟΝΙΑ και εμείς από τα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ» σας έχουν βγάλει ένα πλήθος άρθρων για αυτό το θέμα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Τράμπ δήλωσε σήμερα σε ένα γνωστό ραδιόφωνο τα εξής

«Το Ισραήλ κατείχε κυριολεκτικά το Κογκρέσο… Το Ισραήλ ασκεί τέτοια εξουσία – και δικαίως – στο Κογκρέσο, και τώρα όχι».

 

Trump lifts the mask again: “Israel literally owned Congress… Israel has such power – and rightfully – over Congress, and now it doesn’t.”

Ο Τράμπ παραδέχτηκε ευθαρσώς ότι οι …ΕΒΡΑΙΟΙ ελέγχουν το Κογκρέσο, αλλά…ΠΑΡΑΠΟΝΙΟΤΑΝ για το γεγονός πως υπάρχουν μερικοί γερουσιαστές και βουλευτές εκεί που κάνουν πως είναι εναντίον του Ισραήλ και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα η δύναμη που ασκούν οι Εβραίοι στο Κογκρέσο να «εξασθενήσει» -τάχα μου– κάπως. ΤΙΠΟΤΕ, ΟΜΩΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΑΠΕΧΕΙ ΜΑΚΡΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΙΟΤΙ….ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΚΟΓΚΡΕΣΟ ΜΟΛΙΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΝΑ ΑΝΑΝΕΩΘΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ….ΚΟΝΔΥΛΙ (της τάξεως πολλών ΔΙΣ) ΠΟΥ ΠΡΟΟΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ (δαπάνη των ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ) ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΔΗΘΕΝ «ΕΘΡΩΝ» ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ!!!



Απλά, οι Αριστεροί Δημοκρατικοί του Κογκρέσου παίζουν το δικό τους…ΡΟΛΟ σε αυτό το ψεύτο-αφήγημα για το πως θεωρούν όλοι το Ισραήλ εκεί στη Γερουσία και τη Βουλή των Αντιπροσώπων, κτλ,, ενώ, στην πραγματικότητα, οι Εβραίοι ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΟΥΣ, ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΞΙΟΥΣ.

Ο Τράμπ είπε μια ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ για το ΓΕΓΟΝΟΣ πως οι ΕΒΡΑΟΙ εξουσιάζουν επι της κυβερνήσεως των ΗΠΑ, αλλά το δεύτερο μέρος της δήλωσής του, το «αλλά τώρα ασκεί επιρροή εκεί», ήταν απλώς για το….ΘΕΑΘΗΝΑΙ. Αλλά δεν μπορούσε, ωστόσο, να εφανερώσει τον…ΑΛΗΘΙΝΟ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟ λέγοντας πως το Ισραήλ ελέγχουν την κυβέρνηση και…ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥΣ. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!!

ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΕΥΘΑΡΣΩΣ Ο ΤΡΑΜΠ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ…ΕΒΡΑΙΟ-ΔΟΥΛΟΣ, ΑΡΑ ΚΑΙ…ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΔΙΟΤΙ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΟΥ ΑΣΚΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΩΝ ΜΑΣ ΕΔΩ ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΡΡΕΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΑΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!!!

ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ ΣΑΣ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ!!!



Ακούστε τώρα το βίντεο!!!….

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr