Home ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ – EXCLUSIVES Το Κογκρέσο των ΗΠΑ έκανε κρίσιμες καθώς και…ΥΠΟΥΛΕΣ αλλαγές για τον ορισμό των εμβολίων εβδομάδες πριν από τον COVID-19 για να ταιριάξουν με την ψευτο-πανδημία!!!

Το Κογκρέσο των ΗΠΑ έκανε κρίσιμες καθώς και…ΥΠΟΥΛΕΣ αλλαγές για τον ορισμό των εμβολίων εβδομάδες πριν από τον COVID-19 για να ταιριάξουν με την ψευτο-πανδημία!!!

by _
0 comment 178 views

 (Photo by Joshua Roberts/Getty Images)

Το Κογκρέσο των ΗΠΑ έκανε κρίσιμες καθώς και…ΥΠΟΥΛΕΣ αλλαγές για τον ορισμό των εμβολίων εβδομάδες πριν από τον COVID-19 για να ταιριάξουν με την ψευτο-πανδημία!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 01 Νοεμ. 20201, Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn 


Ο ορισμός της κυβέρνησης των ΗΠΑ για τα «βιολογικά προϊόντα» μέχρι τον Δεκέμβριο του 2019 ενδέχεται να απαγόρευε τα προϊόντα mRNA COVID-19 να επισημαίνονται ως εμβόλια….

Σύμφωνα με το LifeSiteNews, χωρίς μια αθόρυβη αλλαγή στην ομοσπονδιακή νομοθεσία λίγο πριν από την εμφάνιση του COVID-19, τα πειραματικά, mRNA εμβόλια COVID μπορεί να μην είχαν ποτέ επισημανθεί ως εμβόλια.

Ένα προηγούμενο άρθρο στο LifeSiteNews.com περιέγραψε τις μεγάλες συγκρούσεις συμφερόντων που παρατηρήθηκαν κατά τη διαδικασία που οδήγησε στην εξουσιοδότηση έκτακτης χρήσης από την ομοσπονδιακή κυβέρνηση των ΗΠΑ για τα εμβόλια mRNA του COVID-19. Τον Δεκέμβριο του 2019 (πριν από την αναφερθείσα “έκρηξη” του COVID-19), η ομοσπονδιακή κυβέρνηση των ΗΠΑ υπέγραψε συμβόλαιο με έναν κατασκευαστή εμβολίων για τον COVID-19, τη Moderna, η οποία «ανέφερε ότι «τα υποψήφια εμβόλια για τον κορονοϊό mRNA [αναπτύχθηκαν] και ανήκουν από κοινού» τόσο στη Moderna όσο και στην ομοσπονδιακή κυβέρνηση των ΗΠΑ, εξηγεί το άρθρο.

Ο Πρόεδρος τότε ήταν ο Ντόναλντ Τράμπ βέβαια, και σε πρόσφατα άρθρα μας για την Moderna σε σχέση με τον Τράμπ, σας είχαμε καταδείξει και αποδείξει την μεγάλη στήριξη που έχει δείξει ο Τράμπ προς την εγκληματική Moderna που είναι εντελώς…ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ–να πούμε το λιγότερο! Μιλάμε για το ίδιο «εμβόλιο» Moderna που τυχαίνει να περιέχει και την εντελώς…ΣΑΤΑΝΙΚΗ ουσία που λέγεται..λουσιφερίνη!!!

Διαβάστε και τα παρακάτω άρθρα μας για περισσότερα…

Είπε ΑΠΑΤΗΛΑ ο Τράμπ ότι το μπόλι Moderna έχει «έγκριση» FDA! ΔΕΝ θα κάνει καμία ενισχυτική ένεση ενώ μας προτρέπει να εμβολιαστούμε όλοι!

Μια βασική περίληψη είναι η εξής: χωρίς την αλλαγή του νόμου των ΗΠΑ τον Δεκέμβριο του 2019 που ορίζει τα “βιολογικά προϊόντα”, τα εμβόλια mRNA για τον COVID-19 μπορεί να απαιτούνταν να επισημαίνονται ως κάτι διαφορετικό από εμβόλια.

Δηλαδή, ο ορισμός της ομοσπονδιακής κυβέρνησης των ΗΠΑ για τα «βιολογικά προϊόντα» που χρησιμοποιήθηκε μέχρι μερικές εβδομάδες πριν από την αναφερόμενη «πανδημία» του ψευδο-COVID-19 ενδέχεται να απαγόρευσε τα προϊόντα mRNA COVID-19 απο το να επισημαίνονται ως εμβόλια.

Θα ήταν πιθανώς πολύ πιο δύσκολο για τις κυβερνήσεις ή/και τους εργοδότες να επιβάλουν εντολές εμβολίων με τις ουσίες mRNA του κορωνοϊού που φέρουν την ένδειξη ως φάρμακα ή άλλα μη εμβολιακά προϊόντα. Ο εξαναγκασμός ιατρών, νοσοκόμων και άλλων να λαμβάνουν και να υποστηρίζουν ουσίες του mRNA COVID-19 με την πιθανή ψευδή κατηγορία του «αντιεμβολιαστή» ή «αρνητή» θα ήταν επίσης εκτός συζήτησης εάν οι ουσίες δεν είχαν επισημανθεί ως εμβόλια.

Νέος ορισμός για τα «βιολογικά προϊόντα» εβδομάδες πριν από τον COVID

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι για να εγκριθούν στις Ηνωμένες Πολιτείες, οι κατασκευαστές εμβολίων πρέπει να υποβάλουν μια «Αίτηση Βιολογικής Άδειας» στην ομοσπονδιακή κυβέρνηση των ΗΠΑ. (Σελίδα 2) Ο ομοσπονδιακός νόμος των ΗΠΑ περιλαμβάνει τα εμβόλια στην κατηγορία των «βιολογικών προϊόντων».

Πριν από την αλλαγή του 2019 στην ομοσπονδιακή νομοθεσία των ΗΠΑ, ο νομικός ορισμός για τα βιολογικά προϊόνττα ήταν ο ακόλουθος:

Ο όρος «βιολογικό προϊόν» σημαίνει ιό, θεραπευτικό ορό, τοξίνη, αντιτοξίνη, εμβόλιο, αίμα, συστατικό ή παράγωγο αίματος, αλλεργιογόνο προϊόν, πρωτεΐνη (εκτός από οποιοδήποτε πολυπεπτίδιο χημικής σύνθεσης), ή ανάλογο προϊόν, ή αρφαιναμίνη ή παράγωγο της αρφαιναμίνης (ή οποιαδήποτε άλλη τρισθενή οργανική ένωση αρσενικού), που ισχύει για την πρόληψη  ή τη θεραπεία  μιας ασθένειας ή κατάστασης των ανθρώπων. 

Η αλλαγή του Δεκεμβρίου 2019 στον ορισμό για τα «βιολογικά προϊόντα» βρίσκεται στον νόμο περί περαιτέρω ενοποιημένων πιστώσεων του 2020 (Further Consolidated Appropriations Act, 2020) και έχει ως εξής:

SEC. 605. ΟΡΙΣΜΟΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ.

 

Η ενότητα 351(i)(1) του νόμου περί δημόσιας υγείας (42 U.S.C. 262(i)(1)) τροποποιείται με τη διαγραφή της φράσεως “(εκτός από οποιοδήποτε πολυπεπτίδιο που συντίθεται χημικά).”

Έτσι, πριν από την αλλαγή του 2019 που έγινε λίγο πριν από την αναφερόμενη επιδημία του COVID-19, «οποιοδήποτε χημικά συντιθέμενο πολυπεπτίδιο» δεν θα ελέγχεται από τον FDA ως «βιολογικό προϊόν». Αυτό θα μπορούσε να ερμηνευθεί ότι σημαίνει ότι εάν ένα υποτιθέμενο «εμβόλιο» ήταν ένα «χημικά συντιθέμενο πολυπεπτίδιο», τότε προφανώς δεν θα ελεγχόταν ως βιολογικό προϊόν.

Ωστόσο, τα χημικά που φέρουν την ένδειξη «εμβόλια» απαιτούν αιτήσεις άδειας χρήσης βιολογικών προϊόντων. Έτσι, φαίνεται ότι σύμφωνα με τον προηγούμενο ορισμό για τα «βιολογικά προϊόντα», οποιαδήποτε χημική οντότητα που είναι ένα χημικά συντιθέμενο πολυπεπτίδιο δεν θα μπορούσε να επισημανθεί ως εμβόλιο.

Η σημασία αυτής της αλλαγής είναι ότι τα εμβόλια mRNA COVID-19 συνθέτουν χημικά την πρωτεΐνη-ακίδα SARS-CoV-2 (επίσης γνωστή ως “S”). (Από τη στιγμή που γράφεται αυτό το άρθρο τον Αύγουστο του 2021), και τα δύο εμβόλια mRNA COVID-19 που έλαβαν «εξουσιοδότηση χρήσης έκτακτης ανάγκης» από τον FDA είναι «τροποποιημένα νουκλεοσίδια» που σημαίνει ότι είναι «χημικά τροποποιημένα» και προγραμματισμένα να συνθέτουν την πρωτεΐνη-ακίδα SARS CoV-2.

Έτσι, η διατύπωση του προηγούμενου ορισμού για τα «βιολογικά προϊόντα» φαίνεται να υποδηλώνει ότι τα «εμβόλια» του mRNA COVID-19 δεν θα μπορούσαν νόμιμα να επισημανθούν ως εμβόλια. Αυτό θα ήταν ένα σημαντικό πρόβλημα για τους αξιωματούχους δημόσιας υγείας και τους κατασκευαστές «εμβολίων»!

Περισσότερα εδώ από τη πηγή >> https://www.lifesitenews.com/news/congress-expanded-vaccine-definition-just-weeks-before-covid-19/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr