Home Greek News ΕΞΥΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

ΕΞΥΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

by _
0 comment 132 views

ΕΞΥΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ


Του Παναγιώτη Αποστόλου

Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου

[email protected]www.egerssi.gr

Στις 25 Μαΐου 2020, ο 46χρονος Αφροαμερικανός Τζορτζ Φλόιντ έχασε τη ζωή του στη Μινεάπολη της πολιτείας Μινεσότα των ΗΠΑ, όταν  λευκός αστυνομικός (Ντέρεκ Σόβιν) όταν κατά τη διάρκεια σύλληψής Αφροαμερικανού πολίτη του επέφερε τον θάνατο!

Μετά τον θάνατο του Φλόιντ, ξέσπασαν μεγάλες διαδηλώσεις στην Μινεάπολη, οι οποίες, αρχικά ήταν ειρηνικές, αλλά αργότερα έγιναν βίαιες! Οι διαδηλωτές έσπασαν παράθυρα σε αστυνομικά τμήματα, καταστήματα πυρπολήθηκαν και πολλά άλλα λεηλατήθηκαν και καταστράφηκαν! Διαδηλωτές έφτασαν σε αψιμαχίες με αστυνομικούς, που πυροδότησαν δακρυγόνα και χρήση βίας εναντίον τους.

Ακολούθως διαδηλώσεις έλαβαν χώρα σε περισσότερες από 100 πόλεις και στις 50 πολιτείες των ΗΠΑ, αλλά γενικότερα και σε άλλες χώρες!

Χρηματοδότης των Antifa ο Σόρος;

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ! >> https://egerssi.gr/%ce%b5%ce%be%cf%85%cf%86%ce%b1%ce%b9%ce%bd%ce%b5%cf%84%ce%b1%ce%b9-%cf%83%cf%87%ce%b5%ce%b4%ce%b9%ce%bf-%ce%b1%cf%80%ce%bf%cf%83%cf%84%ce%b1%ce%b8%ce%b5%cf%81%ce%bf%cf%80%ce%bf%ce%b9%ce%b7%cf%83%ce%b7/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr