Home ΚΟΣΜΟΣ Αλωνίζουν στο ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΑΙΓΑΙΟ με σούπερ γιοτ Γκέιτς και Μπέζος για τα 66α γενέθλια του Γκέιτς! Βρίσκονται ανοικτά της Τουρκίας πριν από τη σύνοδο κορυφής για το κλίμα! Ελιτιστές-ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ που εκπέμπουν τόνους διοξειδίου του άνθρακα ενώ προωθούν το μεγάλο ΨΕΥΔΟΣ της «κληματικής αλλαγής»!

Αλωνίζουν στο ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΑΙΓΑΙΟ με σούπερ γιοτ Γκέιτς και Μπέζος για τα 66α γενέθλια του Γκέιτς! Βρίσκονται ανοικτά της Τουρκίας πριν από τη σύνοδο κορυφής για το κλίμα! Ελιτιστές-ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ που εκπέμπουν τόνους διοξειδίου του άνθρακα ενώ προωθούν το μεγάλο ΨΕΥΔΟΣ της «κληματικής αλλαγής»!

by _
0 comment 204 views

Ελιτιστές-ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ οι Gates & Bezos μετά από αναφορές για πάρτι σε σουπερ γιοτ ανοικτά της Τουρκίας πριν από τη σύνοδο κορυφής για το κλίμα

ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥ ΜΠΙΛ ΓΚΕΙΤΣ Ο…ΤΖΕΦ ΜΠΕΖΟΣ, ΙΔΡΥΤΗΣ ΤΗΣ AMAZON!!! ΓΛΕΝΤΑΝΕ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΗΣ…ΕΛΛΑΛΔΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 02 Νοεμ. 2021, 12:00, Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn 


Οι δισεκατομμυριούχοι Μπιλ Γκέιτς και Τζεφ Μπέζος κατηγορηθηκαν ως «ελιτιστές υποκριτές» επειδή δίνουν ομιλίες στον κόσμο για την ανάγκη καταπολέμησης της κλιματικής αλλαγής ενώ μόλις έκαναν πάρτι σε σούπερ γιοτ στα ανοικτά των ακτών της Τουρκίας ενόψει της συνόδου κορυφής της COP26.

Τόσο ο Μπέζος όσο και ο Γκέιτς φέρονται να μένουν σε σούπερ γιοτ, καθένα από τα οποία εκπέμπει 7.020 τόνους διοξειδίου του άνθρακα ετησίως ή 19 τόνους την ημέρα.

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, ο ιδρυτής της Microsoft και «πολεμιστής»-«οικολογικός« (του ΚΩΛΟΥ) Μπιλ Γκέιτς πέταξε τον Μπέζο και άλλους πενήντα καλεσμένους με ελικόπτερα από το γιοτ του (των 2 εκατομμυρίων δολαρίων την εβδομάδα) σε ένα παραλιακό θέρετρο της Τουρκίας, για να γιορτάσει τα 66α γενέθλιά του.

Το RT αναφέρει: Οι Αμερικανοί μεγιστάνες προφανώς προετοιμάστηκαν για τη Διάσκεψη του ΟΗΕ για την Κλιματική Αλλαγή (η οποία ξεκίνησε στη Γλασκώβη της Σκωτίας το Σαββατοκύριακο) με πολυτελή σούπερ γιότ στο Αιγαίο Πέλαγος. Σύμφωνα με τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης, η εβδομαδιαία τιμή ενοικίασης του σκάφους του Γγκέιτ είναι 2 εκατομμύρια δολάρια.

Την Παρασκευή, ο δεύτερος πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου, ο Τζεφ Μπέζος, ο ιδρυτής της Amazon, φέρεται να ήταν μεταξύ των 50 καλεσμένων στο πλούσιο πάρτι των 66ων γενεθλίων του συνιδρυτή της Microsoft στο τουριστικό θέρετρο Fethiye της Τουρκίας. Και οι δύο δισεκατομμυριούχοι έφτασαν εκεί με ελικόπτερο, το οποίο – όπως τα σούπερ γιοτ – δεν είναι το καθαρότερο μέσο μεταφοράς όσον αφορά τις εκπομπές CO2.



Οι δύο μεγιστάνες, που κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για την κλιματική αλλαγή και καλούν άλλους να περιορίσουν τις ανάγκες τους για να βοηθήσουν στην αντιμετώπιση του προβλήματος, μεταφέρθηκαν αργότερα στη Γλασκώβη με…ιδιωτικά τζετ.

Η συμπεριφορά του Γκέιτς και του Μπέζος δεν πήγε καλά με τους ανθρώπους στο Twitter, οι οποίοι είπαν ότι περιμένουν τέτοιες τολμηρές δηλώσεις να ακολουθούνται με δράση.

«Να υποθέσω ότι οι κανόνες [δεν] ισχύουν για αυτούς;» Ένα άτομο είπε, ενώ άλλοι χαρακτήρισαν τους δισεκατομμυριούχους «ελιτίστους υποκριτές» και «αστείους».



Άλλοι συμφώνησαν ότι ο Γκέιτς και ο Μπέζος ήταν οι λάθος άνθρωποι για να δίνουν διαλέξεις σε άλλους και απαίτησαν να κάνουν και αυτοί θυσίες μαζί με όλους τους άλλους.

Πηγή >> https://newspunch.com/elitist-hypocrites-gates-bezos-slammed-after-reports-of-superyacht-party-ahead-of-climate-summit/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr