Home Greek News Ο Θ. Πλεύρης φόρεσε την μάσκα του μόλις οι κάμερες άρχισαν να «γράφουν»: Δείτε στο βίντεο πώς «μας δουλεύουν»

Ο Θ. Πλεύρης φόρεσε την μάσκα του μόλις οι κάμερες άρχισαν να «γράφουν»: Δείτε στο βίντεο πώς «μας δουλεύουν»

by _
0 comment 398 views

Ο Θ. Πλεύρης φόρεσε την μάσκα του μόλις οι κάμερες άρχισαν να «γράφουν»: Δείτε στο βίντεο πώς «μας δουλεύουν»

Ψυχολογικοί κα εκπαιδευτικοί οι λόγοι της μασκοφορίας και το δούλεμα πάει…σύννεφο


Έχουμε πει πολλές φορές – μάλλον από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε η υγειονομική υστερία το λέμε- πως η επιχείρηση «φορέστε όλοι μάσκα» δεν αποσκοπούσε σε κανένα υγειονομικό αποτέλεσμα αλλά ήταν απλώς ένα μέτρο ψυχολογικό, ένα μέτρο «εκπαιδευτικό» όπως είχε παραδεχτεί σε ανύποπτο χρόνο ο Άδωνης Γεωργιάδης.

Δηλαδή οι μάσκες για την αξία των οποίων διαφωνούν οι «ειδικοί» υπηρετούν μόνο την ανάγκη της εξουσίας να μας επιβάλλει φίμωτρο. Και έχουμε επιβεβαιωθεί πολλές φορές κυρίως από τις κάμερες που σε ανύποπτο χρόνο καταφέρνουν να πιάσουν κάποιον πολιτικό που έχει βγάλει την μάσκα και συζητάει ανέμελος νομίζοντας ότι οι κάμερες δεν γράφουν.

Αυτό συνέβη και στην πρωϊνή εκπομπή του ΣΚΑΪ όπου ο υπουργός υγείας Θάνος Πλεύρης είχε βγάλει την μάσκα του και συζητούσε όμορφα και άνετα με τους παρουσιαστές όσο διαρκούσε το διάλειμμα και την φόρεσε μόλις οι κάμερες άρχισαν πάλι να γράφουν!

Δείτε το βίντεο:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr