Home ΗΠΑ Ο Τραμπ αποκαλεί τον Ζούκερμπεργκ «εγκληματία» επειδή δώρισε 400 εκατομμύρια δολάρια σε εκλογικά γραφεία

Ο Τραμπ αποκαλεί τον Ζούκερμπεργκ «εγκληματία» επειδή δώρισε 400 εκατομμύρια δολάρια σε εκλογικά γραφεία

by _
0 comment 210 views

Photo credit: President Donald Trump shared a photo on Facebook of a meeting with Mark Zuckerberg on September 19, 2019. Donald Trump/Facebook

Ο Τραμπ αποκαλεί τον Ζούκερμπεργκ «εγκληματία» επειδή δώρισε 400 εκατομμύρια δολάρια σε εκλογικά γραφεία

από το Sputnik
29 Οκτωβρίου 2021, 10:12 π.μ


Ο Πρόεδρος ισχυρίζεται ότι η δωρεά του CEO του Facebook στα τοπικά εκλογικά γραφεία ήταν «παράνομη»…

Ο πρώην πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ κατηγόρησε τον διευθύνοντα σύμβουλο του Facebook, Μαρκ Ζάκερμπεργκ, σε μια δήλωση, κατηγορώντας το στέλεχος των μέσων κοινωνικής δικτύωσης ως «εγκληματία» επειδή δώρισε 400 εκατομμύρια δολάρια σε χρηματοδότηση σε τοπικά εκλογικά γραφεία πέρυσι.

Αντιδρώντας στη διετή απαγόρευση του από το Facebook, ο Τραμπ είχε κατηγορήσει προηγουμένως το Facebook για μεροληψία επειδή ανέστειλε οριστικά τον λογαριασμό του μετά την εξέγερση στο Καπιτώλιο της 6ης Ιανουαρίου.

Ο Τραμπ είπε στον παρουσιαστή πολιτικών ειδήσεων Μπιλ Ο’Ράιλι την περασμένη εβδομάδα ότι η δωρεά του Ζούκερμπεργκ στα τοπικά εκλογικά γραφεία ήταν «παράνομη», αφού μια ανάλυση της FGA ανέφερε ότι η χρηματοδότηση ενίσχυσε τη συμμετοχή των Δημοκρατικών σε βασικούς, τομείς όπως η πολιτεία Γεωργία, κατά τους Προεδρικές Εκλογές του 2020.

«Ο Μαρκ Ζάκερμπεργκ, κατά τη γνώμη μου, ένας εγκληματίας, επιτρέπεται να ξοδέψει πάνω από 400 εκατομμύρια δολάρια και επομένως μπορεί να αλλάξει την πορεία των προεδρικών εκλογών και τίποτα δεν συμβαίνει στο Facebook», είπε ο Τραμπ σε μια δήλωση που απεστάλη μέσω email στους υποστηρικτές του, σύμφωνα με την Independent.

Περισσότερα εδώ >> https://www.infowars.com/posts/trump-calls-zuckerberg-criminal-for-donating-400-million-to-election-offices/

 

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr