Home ΗΠΑ Λύκειο της Λουιζιάνα “πιάστηκε” να κάνει ενέσεις σε παιδιά με το θανατηφόρο μπόλι COVID-19 χωρίς γονική γνώση και συναίνεση!!!

Λύκειο της Λουιζιάνα “πιάστηκε” να κάνει ενέσεις σε παιδιά με το θανατηφόρο μπόλι COVID-19 χωρίς γονική γνώση και συναίνεση!!!

by _
0 comment 175 views

Λύκειο της Λουιζιάνα “πιάστηκε” να κάνει ενέσεις σε παιδιά με το θανατηφόρο μπόλι COVID-19 χωρίς γονική γνώση και συναίνεση!!!


από τον Brian Shilhavy
Εκδότης, Health Impact News

Το Γυμνάσιο East Jefferson στο Kenner της Λουιζιάνα πιάστηκε να κάνει ενέσεις σε παιδιά με εμβόλια COVID-19 χωρίς γονική γνώση ή έγκριση και μια μητέρα φέρεται να έχει δικηγόρο και να μηνύει τώρα το σχολείο μετά την ένεση στον 16χρονο γιο της σε μια κινητή κλινική εμβολιασμών Ochsner Health System με χορηγία του σχολείου.

Το Υπουργείο Υγείας της Λουιζιάνα απαιτεί την υπογραφή του γονέα για άτομα κάτω των 18 ετών που εμβολιάζονται.

Εάν θέλετε πραγματικά το παιδί σας ασφαλές από την ένεση με εμβόλιο COVID-19 που μπορεί να το σκοτώσει ή να το σακατέψει, η μόνη πραγματική επιλογή που έχετε σήμερα είναι να το κρατήσετε εκτός σχολείου, είτε ιδιωτικό είτε δημόσιο.

Αυτό είναι στα κανάλια βίντεο μας στο Rumble και το Bitchute.

Δείτε επίσης …

Πηγή >> https://healthimpactnews.com/2021/louisiana-highschool-caught-injecting-children-with-covid-19-shots-without-parental-knowledge-one-mom-sues/

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr