Home ΗΠΑ ΕΚΤΑΚΤΟ: Εγκρίνει ο FDA το θανατηφόρο «εμβόλιο» Covid της Pfizer για παιδιά ηλικίας 5 έως 11 ετών!!!

ΕΚΤΑΚΤΟ: Εγκρίνει ο FDA το θανατηφόρο «εμβόλιο» Covid της Pfizer για παιδιά ηλικίας 5 έως 11 ετών!!!

by _
0 comment 142 views

ΕΚΤΑΚΤΟ: Εγκρίνει ο FDA το θανατηφόρο «εμβόλιο» Covid της Pfizer για παιδιά ηλικίας 5 έως 11 ετών!!!


Ο FDA ενέκρινε την Παρασκευή το εμβόλιο Pfizer Covid για παιδιά ηλικίας 5 έως 11 ετών, παρά το γεγονός ότι αυτά τα πλαστά εμβόλια έχουν ήδη τραυματίσει ή σκοτώσει πολλές χιλιάδες ανθρώπους σε όλο τον κόσμο!

Το CDC πρέπει ακόμα να υπογράψει για να μπορέσουν να διαδοθούν οι λήψεις.

Τα εμβόλια Covid για παιδιά θα μπορούσαν να ξεκινήσουν ήδη από την επόμενη εβδομάδα.

«Ως μητέρα και γιατρός, γνωρίζω ότι οι γονείς, οι φροντιστές, τα σχολικά προσωπικά και τα παιδιά περίμεναν τη σημερινή εξουσιοδότηση. Ο εμβολιασμός των μικρότερων παιδιών κατά του COVID-19 θα μας φέρει πιο κοντά στην επιστροφή στην αίσθηση της κανονικότητας», δήλωσε τόσο ΥΠΟΥΛΑ σε δήλωσή της η εν ενεργεία Επίτροπος του FDA, δρ Τζάνετ Γούντκοκ.

Το CNBC ανέφερε:



Η Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων ενέκρινε την Παρασκευή τη χρήση του εμβολίου Covid-19 της Pfizer και της BioNTech στα παιδιά ηλικίας 5 έως 11 ετών, μια κίνηση που θα κάνει τα εμβόλια διαθέσιμα σε 28 εκατομμύρια παιδιά στις Η.Π.Α.

Τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων πρέπει να το υπογράψουν προτού μπορέσουν να διανεμηθούν οι ενέσεις. Έχει προγραμματιστεί μια συνεδρίαση της συμβουλευτικής επιτροπής για την επανεξέταση των παιδιατρικών δόσεων την επόμενη εβδομάδα και αναμένεται να δώσει άδεια γρήγορα για δημόσια διανομή αμέσως μετά.

Η επιτροπή ανεξάρτητων συμβούλων εμβολίων του FDA ψήφισε την Τρίτη με 17-0 για να προτείνει το εμβόλιο Covid της Pfizer στα παιδιά ηλικίας 5 έως 11 ετών.



Τα παιδιά διατρέχουν σχεδόν μηδενικό κίνδυνο να πεθάνουν από Covid και η FDA παραδέχτηκε ότι δεν γνωρίζουν τους μακροπρόθεσμους κινδύνους για τα παιδιά.

«Δεν θα μάθουμε ποτέ πόσο ασφαλές είναι το εμβόλιο έως ότου αρχίσουμε να το χορηγούμε», είπε ένα από τα μέλη της FDA που ψήφισαν την Τρίτη.

ΒΙΝΤΕΟ:

——-

-με πληροφορίες από >> https://www.thegatewaypundit.com/2021/10/just-fda-approves-pfizer-covid-vaccine-kids-ages-5-11/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr