Home ΚΟΣΜΟΣ ΕΔΙΩΞΑΝ κακήν κακώς νοσοκόμα από το νοσοκομείο επειδή όρθωσε ανάστημα στον υποχρεωτικό εμβολιασμό! «Καλύτερα να χάσω τα πάντα για την ελευθερία μου»

ΕΔΙΩΞΑΝ κακήν κακώς νοσοκόμα από το νοσοκομείο επειδή όρθωσε ανάστημα στον υποχρεωτικό εμβολιασμό! «Καλύτερα να χάσω τα πάντα για την ελευθερία μου»

by _
0 comment 183 views

ΕΔΙΩΞΑΝ κακήν κακώς νοσοκόμα από το νοσοκομείο επειδή όρθωσε ανάστημα στον υποχρεωτικό εμβολιασμό! «Καλύτερα να χάσω τα πάντα για την ελευθερία μου»


Η ακόλουθη νοσοκόμα αποτελεί παράδειγμα προς μίμησιν για ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ!

Δούλευε στην μεγαλύτερη αλυσίδα νοσοκομείων στις ΗΠΑ, το Kaiser Permanente, ως νοσοκόμα και έβγαζε πολλλά καλά λεφτά. Συνήθως αυτές οι νοσοκόμες βγάζουν 8.000 με 10.000 ΤΟ ΜΗΝΑ!

Αλλά επειδή αυτή ΔΕΝ δέχτηκε να κάνει μια ένεση αποδεδειγμένα ΟΛΕΘΡΙΑ για την υγεία ΟΛΩΝ ΜΑΣ, την…ΕΔΙΩΞΑΝ ΚΑΚΗΝ ΚΑΚΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ!!!

Στο παρακάτω βίντεο λέγει τα εξής ..

Με συνοδεύουν εκτός Νοσοκομείου Kaiser Permanente λόγω των θρησκευτικών μου πεποιθήσεων, επειδή δεν θέλω να κάνω το τρύπημα. Ζήτησα κάποιον να μου εξηγήσει γιατί οι πεποιθήσεις μου δεν είναι αρκετά καλές για τον Kaiser Permanente. Δεν έλαβα απάντηση από κανέναν.

 

Θέλω μόνο να μετρήσετε όλοι το κόστος. Θέλω να δείτε αυτό το βίντεο και να σκεφτείτε «Τι πραγματικά έχει σημασία για μένα;;;». Είμαι πρόθυμη το να χάσω την ασφάλεια, το σπίτι μου, τα πάντα για την ελευθερία μου. Και θέλω να το σκεφτείτε λίγο αυτό.

ΕΥΓΕ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΓΕΝΝΑΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ!!!

Δείτε τώρα το βίντεο…

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr