Home Κορωνοϊος Όλα αυτά θα μπουν ΜΕΣΑ ΜΑΣ;;; Σοκαρισμένη η κοινή γνώμη με όσα έδειξαν επιστήμονες για το εμβόλιο – ΒΙΝΤΕΟ

Όλα αυτά θα μπουν ΜΕΣΑ ΜΑΣ;;; Σοκαρισμένη η κοινή γνώμη με όσα έδειξαν επιστήμονες για το εμβόλιο – ΒΙΝΤΕΟ

by _
0 comment 254 views

Όλα αυτά θα μπουν ΜΕΣΑ ΜΑΣ;;; Σοκαρισμένη η κοινή γνώμη με όσα έδειξαν επιστήμονες για το εμβόλιο – ΒΙΝΤΕΟ


Για δεύτερη συνεχόμενη μέρα υπάρχει έντονο κλίμα ανησυχίας για όσα ισχυρίζονται γιατροί πως εντόπισαν στο ανθρώπινο αίμα, αφού έβαλαν το εμβόλιο…

Η Εκτελεστική Διευθύντρια του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φαρμάκων, Έμερ Κουκ μιλώντας σε εκδήλωση του Politico (Health Care Summit 2021) αναφέρθηκε στον εμβολιασμό των παιδιών κάτω 12 ετών, εξηγώντας ότι ο ΕΜΑ έχει μία παιδιατρική επιτροπή που συμβουλεύει σχετικά με τις έρευνες που μπορεί να χρειαστούν, λέγοντας πως το επόμενο δίμηνο θα ξεκινήσει ο εμβολιασμός των παιδιών!

Ωστόσο, τόσο η παραδοχή του συμβούλου του FDA, Δρ Έρικ Ρούμπιν, ο οποίος, αναφερόμενος στα παιδιά 5-11 ετών είπε πως «Δεν θα μάθουμε ποτέ πόσο ασφαλές είναι το εμβόλιο μέχρι να αρχίσουμε να το δίνουμε», όσο και τα ανησυχητικά αποτελέσματα του Dr. Richard Fleming Ph.D., MD, JD, ο οποίος πραγματοποίησε εξετάσεις σε μικροσκόπιο σε σχέση με την αντίδραση του εμβολίου Pfizer Covid σε ανθρώπινο αίμα, δείχνοντας πως στην περιοχή όπου προστέθηκε το εμβόλιο, τα ερυθρά αιμοσφαίρια φάνηκαν «να αραιώνουν και να χάνουν μέρος του κόκκινου χρώματός τους», έχουν προκαλέσει έντονη ανησυχία στη παγκόσμια κοινή γνώμη.

Οι ερευνητές εντόπισαν επίσης μια σημαντική ποσότητα κρυσταλλικών δομών «σκουπιδιών» και «ινών» που αιωρούνται, οι οποίες  κανονικά δεν θα έπρεπε να περάσουν από τον ποιοτικό έλεγχο. Οι γιατροί βρήκαν «σημαντική ποσότητα υπολειμμάτων και σκουπιδιών που παραβιάζει τα αποδεκτά πρότυπα για την ευθύνη του προϊόντος και σίγουρα δεν συνάδει με την αναμενόμενη ασφάλεια ενός εγκεκριμένου από την FDA προϊόντος για ένεση σε άτομα».

Ολοκληρώνοντας την παρουσίαση, ο Φλέμινγκ ζήτησε από τον FDA και τους άλλους οργανισμούς να «αντιγράψουν αυτό το πείραμα».



«Μέχρι να επιλυθεί το ζήτημα, ζητάμε την άμεση διακοπή του τρέχοντος προγράμματος. Σε ό,τι αφορά τον FDA, που λέει ότι είναι ευχαριστημένος με το τελικό προϊόν και ότι αυτό πληροί τις κατασκευαστικές προδιαγραφές, αυτό δεν είναι κάτι που θα εγκρίνατε να εγχυθεί μέσα σ’ ένα ανθρώπινο πλάσμα!!!!!!!! Ποτέ δεν ήταν αποδεκτό να εγχέεις τέτοιου είδους σκουπίδια σε ένα ανθρώπινο πλάσμα», τόνισε ο επιστήμονας.

Όλα αυτά έχουν ανησυχήσει την κοινή γνώμη, η οποία ζητά απαντήσει, όπως άλλωστε και οι επιστήμονες.

Δείτε εκ νέου τα βίντεο:

 

ΦΩΤΟ unsplash

https://www.el.gr/nea-taxh/ola-ayta-tha-mpoyn-mesa-mas-sokarismen/?fbclid=IwAR2ag5wM63F0GpcoTouUcY5eHD2OGi6kIjII50K3fLAwvxbeAAOA_4jqeGc

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr