Home Κορωνοϊος Το NIAID του Fauci όχι μόνο έβλαψε τα σκυλιά, αλλά ΣΚΟΤΩΣΕ και…ΘΕΤΑ ΠΑΙΔΙΑ κατά τη διάρκεια ερευνών φαρμάκων κατά του AIDS!!!

Το NIAID του Fauci όχι μόνο έβλαψε τα σκυλιά, αλλά ΣΚΟΤΩΣΕ και…ΘΕΤΑ ΠΑΙΔΙΑ κατά τη διάρκεια ερευνών φαρμάκων κατά του AIDS!!!

by _
0 comment 247 views

Το NIAID του Fauci όχι μόνο έβλαψε τα σκυλιά, αλλά ΣΚΟΤΩΣΕ και…ΘΕΤΑ ΠΑΙΔΙΑ κατά τη διάρκεια ερευνών φαρμάκων κατά του AIDS!!!

του Adan Salazar
27 Οκτωβρίου 2021, 2:24 μ.μ


Πολλά παιδιά πέθαναν καθώς οι ερευνητές αναζητούσαν θετά παιδιά μολυσμένα με τον ιό HIV για να δοκιμάσουν επικίνδυνα φάρμακα που είναι γνωστό ότι είναι τοξικά και θανατηφόρα…

Τα Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας διεξήγαγαν μελέτες για το AIDS στις δεκαετίες του ’80 και του ’90 που άφησαν νεκρά μερικά θετά παιδιά που ήταν τότες κλινικοί εθελοντές!!!

Η είδηση για τις μελέτες δεκαετιών, στις οποίες οι ερευνητές αναζήτησαν θετά παιδιά μολυσμένα με τον ιό HIV για να δοκιμάσουν επικίνδυνα νέα φάρμακα, επανεμφανίζεται καθώς το έθνος «κλονίζεται» από φρικτά πειράματα που έγιναν σε λαγωνικά από τα Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας του Δρ. Anthony Fauci.

Προκειμένου να προσλάβουν τα θετά παιδιά, το NIAID διασφάλισε ότι «ανεξάρτητοι συνήγοροι» θα ήταν διαθέσιμοι για να προστατεύσουν -δήθεν– την ασφάλεια των παιδιών, ωστόσο αυτό δεν συνέβαινε σχεδόν ποτέ.

Τα μερικές φορές θανατηφόρα πειράματα καλύφθηκαν σε άρθρο του Associated Press από τον πρώην δημοσιογράφο Τζον Σόλομον, ο οποίος κατέγραψε πώς η κυβέρνηση επιδίωξε «κυρίως φτωχά ή μειονοτικά παιδιά» για να εκτεθούν σε «ιατρικές έρευνες και φάρμακα που ήταν γνωστόν ότι είχαν προκαλέσει σοβαρές παρενέργειες σε ενήλικες και για τα οποία η ασφάλεια για τα παιδιά ήταν άγνωστη».

Σύμφωνα με συνεντεύξεις και κρατικά αρχεία, οι έρευνες διεξήχθησαν σε τουλάχιστον επτά πολιτείες – Ιλινόις, Λουιζιάνα, Μέριλαντ, Νέα Υόρκη, Βόρεια Καρολίνα, Κολοράντο και Τέξας – και περιελάμβανε περισσότερες από τέσσερις δωδεκάδες διαφορετικές μελέτες. Τα θετά παιδιά κυμαίνονταν από βρέφη έως όψιμους εφήβους.

 

Αρκετές μελέτες που συμμετείχαν θετά παιδιά ανέφεραν ότι οι ασθενείς υπέστησαν παρενέργειες όπως εξανθήματα, εμετός και απότομες πτώσεις σε αιμοσφαίρια που καταπολεμούν τις λοιμώξεις και μία ανέφερε ένα «ανησυχητικά» υψηλότερο ποσοστό θνησιμότητας μεταξύ των παιδιών που έλαβαν υψηλότερες δόσεις φαρμάκου.

Ο Solomon εξήγησε ότι κυβερνητικοί ερευνητές το 1983 είχαν συμφωνήσει να βάλουν «κηδεμόνες» να παρακολουθούν τα πειράματα και να ενεργούν ως «ανεξάρτητοι συνήγοροι» για λογαριασμό της ασφάλειας των παιδιών σε μελέτες «που εμπεριείχαν μεγαλύτερο από ελάχιστο κίνδυνο και δεν υπόσχονταν άμεσο όφελος». Ωστόσο, αυτή η πολιτική δεν εφαρμόστηκε ποτέ…

Περισσότερα εδώ >> https://www.infowars.com/posts/not-only-did-faucis-niaid-harm-dogs-foster-children-also-died-during-aids-drug-research/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr