Home ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ Πολέμιοι της Ορθοδοξίας Μητσοτάκης – Κεραμέως – Αφαιρούν εικόνες του Χριστού από το γραφείο του Προέδρου της Ένωσης Δικαστών!!!

Πολέμιοι της Ορθοδοξίας Μητσοτάκης – Κεραμέως – Αφαιρούν εικόνες του Χριστού από το γραφείο του Προέδρου της Ένωσης Δικαστών!!!

by _
0 comment 152 views

Πολέμιοι της Ορθοδοξίας Μητσοτάκης – Κεραμέως…

Να θυμηθούμε, πως αυτή η κυβέρνηση είναι πολέμιος της Ορθόδοξης Πίστεως των Ελλήνων! Να θυμηθούμε, πως αυτή η κυβέρνηση παντί τρόπω προσπαθεί να ξεριζώσει από τις ψυχές των Ελλήνων τον Κύριό Μας Ιησού Χριστό, απαγορεύοντας εν ονόματι της υγειονομικής κρίσεως, την συμμετοχή των πιστών στα Θεία Πάθη Του, στην περιφορά του Επιταφίου Του, στην Ανάστασή  Του! Απαγορεύει στους πιστούς την συμμετοχή τους στην Κυριακάτικη Θεία λειτουργία στους Ιερούς Ναούς!

Αυτή η κυβέρνηση έχει ξεπεράσει τα όρια αντοχής και υπομονής του ελληνικού λαού! Συνεχίζει ωστόσο να ακρωτηριάζει τον Ιησού Χριστό, ιδρυτή της Εκκλησίας μας!

Αφού προ καιρού διαβάζαμε, πως μέλη της  Ένωσης Δικαστών είχαν καταγγείλει, ότι έχουν αφαιρεθεί εικόνες του Ιησού Χριστού από το γραφείο του Προέδρου της Ένωσης! Αντικαθιστώντας τον Χριστό με ζωγραφικό πίνακα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ! >> https://egerssi.gr/%cf%84%ce%bf-%ce%ba%ce%bf%ce%ba%ce%ba%ce%b9%ce%bd%ce%bf-%cf%80%ce%b9%cf%80%ce%b5%cf%81%ce%b9-%cf%84%ce%b7%cf%83-%cf%84%cf%81%ce%b9%cf%84%ce%b7%cf%83-26-%ce%bf%ce%ba%cf%84%cf%89%ce%b2%cf%81%ce%b9%ce%bf/

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr