ΕΤΟΙΜΟΙ οι Αμερικανοί να βγάλουν τα…ΟΠΛΑ. Να το κάνετε ΚΙ ΕΣΕΙΣ στην ΕΛΛΑΔΑ – Επιτροπή του FDA εγκρίνει την ένεση Covid για παιδιά 5-11


Επιτροπή του FDA εγκρίνει την ένεση Covid για παιδιά 5-11: «Ποτέ δεν θα μάθουμε πόσο ασφαλές είναι το εμβόλιο μέχρι να αρχίσουμε να το χορηγούμε»

«Έτσι πάει», λέει το μέλος της Επιτροπής, «και νομίζω ότι πρέπει να υπερψηφίσουμε για να το εγκρίνουμε»…

από τον Jamie White
26 Οκτωβρίου 2021, 5:24 μ.μ // Image Credit: screenshot/YouTube


Συμβουλευτική επιτροπή του Οργανισμού Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) συνέστησε την Τρίτη την ένεση COVID-19 για παιδιά 5 έως 11 ετών, παρά το γεγονός ότι παραδέχτηκε ότι δεν γνωρίζει τους μακροπρόθεσμους κινδύνους.

Η Συμβουλευτική Επιτροπή Εμβολίων και Συναφών Βιολογικών Προϊόντων (VRBPAC) του FDA ψήφισε στο πάνελ 17-0 υπέρ της έγκρισης χαμηλότερης δόσης της ένεσης για COVID της Pfizer για περίπου 28 εκατομμύρια παιδιά στην Αμερική μέσω της άδειας χρήσης έκτακτης ανάγκης.

Η ομάδα συνήλθε για να απαντήσει στην ακόλουθη ερώτηση: «Με βάση το σύνολο των διαθέσιμων επιστημονικών στοιχείων, τα οφέλη του εμβολίου Pfizer-BioNTech για τον COVID-19 όταν χορηγείται ως σειρά 2 δόσεων υπερτερούν των κινδύνων του για χρήση σε παιδιά 5-11 ετών ηλίκίας;”

Ο Δρ Έρικ Ρούμπιν, ένα από τα μέλη που ψήφισαν, παραδέχτηκε ότι κανείς δεν γνωρίζει τις μακροπρόθεσμες επιπτώσεις της ένεσης Covid για τα παιδιά, γι’ αυτό και πρέπει να εγκριθεί…!!! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!

Δεν θα μάθουμε ποτέ πόσο ασφαλές είναι το εμβόλιο μέχρι να αρχίσουμε να το χορηγούμε. Έτσι πάει», είπε. «Και νομίζω ότι πρέπει να υπερψηφίσουμε για να το εγκρίνουμε».

Με άλλα λόγια, πρέπει να το εγκρίνουν για να πειραματιστούν στα παιδιά της Αμερικής για να μάθουν αν είναι ασφαλές για τα παιδιά…!!!

Το ενημερωτικό έγγραφο του FDA που χρησιμοποίησε το πάνελ για να καταλήξει στο συμπέρασμά του, παραδέχτηκε ότι δεν έχει διαθέσιμα δεδομένα για περιπτώσεις μυοκαρδίτιδας σε παιδιά 5 έως 11 ετών, επομένως υποθέτει ότι θα είναι περίπου στο ίδιο αξιοσημείωτο ποσοστό μυοκαρδίτιδας με τα παιδιά 12-15.

Ο διευθυντής του NIAID, Anthony Fauci, δήλωσε την Κυριακή ότι το εμβόλιο για τον COVID πιθανότατα να εγκριθεί γρήγορα εάν το πάνελ του FDA το υπογράψει.

“Εάν όλα πάνε καλά και λάβουμε την ρυθμιστική έγκριση και τη σύσταση από το CDC, είναι απολύτως πιθανόν, αν όχι πολύ πιθανόν, τα εμβόλια να είναι διαθέσιμα στα παιδιά από 5 έως 11 εντός της πρώτης ή δύο εβδομάδων του Νοεμβρίου”, δήλωσε ο Fauci. είπε στην εκπομπή «This Week» του ABC.

Παρακολουθήστε ολόκληρη τη συνάντηση VRBPAC:

Πηγή >> https://www.infowars.com/posts/fda-panel-rubber-stamps-covid-injection-for-kids-5-11-never-gonna-learn-how-safe-the-vaccine-is-until-we-start-giving-it/


GUTE-URLS

Wordpress is loading infos from twitter

Please wait for API server guteurls.de to collect data from
twitter.com/Techno_Fog/sta...