Home Greek News «ΚΕΡΑΥΝΟΙ» Κούβελα: ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ 20% περισσότεροι Έλληνες – Στην Ιαπωνία ο Υπουργός Υγείας θα είχε κάνει ΧΑΡΑΚΙΡΙ, vid

«ΚΕΡΑΥΝΟΙ» Κούβελα: ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ 20% περισσότεροι Έλληνες – Στην Ιαπωνία ο Υπουργός Υγείας θα είχε κάνει ΧΑΡΑΚΙΡΙ, vid

by _
0 comment 39 views

«ΚΕΡΑΥΝΟΙ» Κούβελα: ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ 20% περισσότεροι Έλληνες – Στην Ιαπωνία ο Υπουργός Υγείας θα είχε κάνει ΧΑΡΑΚΙΡΙ, vid


«ΒΟΜΒΕΣ» για την εποχή των εμβολίων: «Γεννάμε λιγότερο και πεθαίνουμε 20% παραπάνω. Το θεωρείτε φυσιολογικό;;;»

Ο καθηγητής Φαρμακολογίας στο ΑΠΘ, Δημήτρης Κουβέλας εξαπέλυσε ΠΥΡΑ για την διαχείριση του κορωνοϊού, τους τηλε-ειδκούς και τους δημοσιγράφους!

Μεταξύ άλλων δήλωσε:

«Επαναλαμβάνουμε τα ίδια μέτρα που μας κατέστρεψαν οικονομικά και δεν έσωσαν κανένα, καθώς έχουμε από τους περισσότερους θανάτους στον κόσμο αναλογικά και το κυριότερο μετά την επιδημία έχουμε, εκτός από τον COVID, πεθαίνουν κάθε μήνα 20% παραπάνω άνθρωποι. Γεννάμε λιγότερο και πεθαίνουμε 20% παραπάνω. Το θεωρείτε φυσιολογικό;;; Ούτε επίθεση από την Ανατολή να δεχόμασταν.

Ο υπουργός Υγείας στην Ιαπωνία, αν του είχε συμβεί αυτό το πράγμα θα έκανε χαρακίρι.

Επαναλαμβάνεται κάθε μήνα και δεν αναζητά κανείς την αιτία.



Φταίνε οι παρενέργειες των εμβολίων ΜΑΛΛΟΝ όχι, σε αυτό το ποσοστό δηλαδή, φταίει το ότι παραμελήσαμε τα άλλα νοσήματα για τον COVID;;; Πολύ πιθανό. Φταίει ότι κλείσαμε τα νοσοκομεία, οπότε υποδιαγιγνώσκαμε στα αρχικά στάδια καρκίνους και τώρα αυτοί έφθασαν να εξελιχθούν;;; Επίσης πολύ πιθανό».

Δείτε τι αναφέρει στο βίντεο:

Πηγή >> https://www.el.gr/ygeia/health-news/keraynoi-koyvela-pethainoyn-20-periss/?fbclid=IwAR3kP74MqDacmXv4mXPuXSiLS65te_O0x_7nhqE82-tGE592avsxpQkhj74

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr