Home ΗΠΑ Κατατέθηκαν άρθρα μομφής κατά του Τζο Μπάιντεν για…ΠΡΟΔΟΣΙΑ!!!

Κατατέθηκαν άρθρα μομφής κατά του Τζο Μπάιντεν για…ΠΡΟΔΟΣΙΑ!!!

by _
0 comment 134 views

Φωτογραφία του Carmine Sabia Carmine Sabia

Κατατέθηκαν άρθρα μομφής κατά του Τζο Μπάιντεν για «προδοσία»…

24 Οκτωβρίου 2021


Στον πρόεδρο Τζο Μπάιντεν μόλις επιδόθηκε έγγραφο παραπομπής και, στις κατηγορίες, κατηγορείται για «προδοσία».

Τα άρθρα της μομφής εισήχθησαν την Παρασκευή από τη Ρεπουμπλικανή βουλευτή της Τζόρτζια Μάρτζορι Τέιλορ Γκριν.

«Έχω εισαγάγει το ψήφισμα 57 της Βουλής, αυτά είναι άρθρα μομφής για τον Πρόεδρο Μπάιντεν», είπε η βουλευτίνα. «Για κατάχρηση εξουσίας σε σχέση με την προθυμία του να χρησιμοποιήσει τη θέση εξουσίας του για να βοηθήσει τον γιο του Χάντερ Μπάιντεν στις επιχειρηματικές του συναλλαγές».

«Έχω εισαγάγει επίσης ένα άλλο άρθρο μομφής για τον Πρόεδρο Μπάιντεν, το ψήφισμα 597 της Βουλής», είπε. «Αυτό έχει να κάνει με την κρίση εθνικής ασφάλειας που δημιούργησε ο πρόεδρος Μπάιντεν σε σχέση με τις ακραίες απειλές στα νότια σύνορα».

«Έχω εισαγάγει το ψήφισμα 598 της Βουλής των Αντιπροσώπων, Άρθρα Παραπομπής για τον Πρόεδρο Μπάιντεν σε σχέση με την αποτυχία στο Αφγανιστάν», είπε. «Και έχω εισαγάγει το ψήφισμα 596 της Βουλής, Άρθρα μομφής για τον Πρόεδρο Μπάιντεν για το μορατόριουμ έξωσης του Covid και την προθυμία του να χρησιμοποιήσει τη θέση του για να προσπαθήσει να κάνει αυτό που δεν θα έπρεπε να κάνει. Έχουμε τρεις κλάδους εξουσίας».



«Ο Τζο Μπάιντεν ορκίστηκε, είπε «Ορκίζομαι επίσημα ότι θα εκτελέσω πιστά το Γραφείο του Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών και, στο μέγιστο των δυνατοτήτων μου, θα διαφυλάξω, προστατεύσω και υπερασπιστώ το Σύνταγμα των Ηνωμένων Πολιτειών» και ἔχει αποτύχει στην τήρηση του όρκου του», είπε.

«Ο Τζο Μπάιντεν έχει απογοητεύει τον αμερικανικό λαό αρνούμενος να τηρήσει τους νόμους και το Σύνταγμα», είπε η εκπρόσωπος. «Αλλά το Αφγανιστάν είναι εκεί που πραγματικά προκάλεσε «πόνο». Βλέπετε, σύμφωνα με το Άρθρο 3 και την Παράγραφο 3, ο Τζο Μπάιντεν θα μπορούσε να είναι ένοχος για προδοσία».



«Οι νόμοι μας λένε ότι η επιβολή πολέμου εναντίον των ΗΠΑ, η προσκόλληση στους εχθρούς των ΗΠΑ και η παροχή «βοήθειας και παρηγοριάς» [στους εχθρούς] είναι προδοσία», είπε. «Ο Πρόεδρος Μπάιντεν το έκανε αυτό εξοπλίζοντας τους Ταλιμπάν με τον εξοπλισμό και τα όπλα των ΗΠΑ που χρηματοδοτούνται από τους φορολογούμενους. Εγκατέλειψε τους Αμερικανούς στο Αφγανιστάν και φαίνεται να μην ενδιαφέρεται για να τους πάρει πίσω».

Δείτε τώρα το βίντεο…

Πηγή >> https://conservativebrief.com/impeachment-biden-treason-53273/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr