Home ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ “ΦΩΝΑΖΕΙ”… ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΓΑΠ… ΤΟΝ ΑΚΟΥΤΕ;

ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ “ΦΩΝΑΖΕΙ”… ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΓΑΠ… ΤΟΝ ΑΚΟΥΤΕ;

by _
0 comment 113 views

ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ “ΦΩΝΑΖΕΙ”… ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΓΑΠ… ΤΟΝ ΑΚΟΥΤΕ;


Υπό προϋποθέσεις θα έχουμε κυβέρνηση Κυριάκου Μητσοτάκη – Γιώργου Παπανδρέου…

Του Παναγιώτη Αποστόλου

Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου

[email protected]www.egerssi.gr

Το ΠΑΣΟΚ (Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα) μέχρι το 2012 από το 1974 που το ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου, ήταν ένα από τα δυο πολιτικά κόμματα Εξουσίας στην Ελλάδα! Τελευταία φορά που κυβέρνησε με αυτοδυναμία την χώρα, ήταν την χρονική περίοδο 2009-2011 με Πρωθυπουργό τον Γιώργο Παπανδρέου!

Τον Γιώργο Παπανδρέου, με τον οποίο στις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου 2009 το ΠΑΣΟΚ έλαβε το εξωφρενικό (για Γιώργο Παπανδρέου, που το μόνο που διέθετε από τον παππού του και τον πατέρα του, ήταν το επώνυμο) ποσοστό του 43,92% του εκλογικού σώματος, καταλαμβάνοντας στη Βουλή 160 έδρες!

Τον Γιώργο Παπανδρέου, ο οποίος με τη δύναμη που του έδωσε ο λαός μας, εξυπηρετώντας τα διεθνή συμφέροντα, οδήγησε την Πατρίδα τον Απρίλιο του 2010 στις δαγκάνες του Μηχανισμού οικονομικής (;;;) στήριξης, που άκουγε στο όνομα της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ), της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ) και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ). Επί της ουσίας χρεωκοπώντας την Ελλάδα!

Αλλ΄ όμως, αυτόν τον ουσιαστικό θάνατο της Ελλάδος, τον ανήγγειλε από το ακριτικό Καστελόριζο, που αν τον ρωτούσες πριν, ίσως να μην γνώριζε κατά που έπεφτε! Ήταν λοιπόν τυχαία αυτή η επιλογή;…

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ >> https://egerssi.gr/%cf%84%ce%bf-%ce%ba%ce%b1%cf%83%cf%84%ce%b5%ce%bb%ce%bf%cf%81%ce%b9%ce%b6%ce%bf-%cf%86%cf%89%ce%bd%ce%b1%ce%b6%ce%b5%ce%b9-%ce%bf%cf%87%ce%b9-%cf%83%cf%84%ce%bf%ce%bd-%ce%b3/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr