Home ΔΙΕΘΝΗ Καλεί τον Μπόρις Τζόνσον να επιβάλει διαβατήρια εμβολίων στο Ηνωμένο Βασίλειο η…ΧΙΛΑΡΙ.!!! – Νέα στοιχεία από την Βρετανία: «Η θνητότητα των εμβολιασμένων είναι 5πλάσια από τη θνητότητα των ανεμβολίαστων»

Καλεί τον Μπόρις Τζόνσον να επιβάλει διαβατήρια εμβολίων στο Ηνωμένο Βασίλειο η…ΧΙΛΑΡΙ.!!! – Νέα στοιχεία από την Βρετανία: «Η θνητότητα των εμβολιασμένων είναι 5πλάσια από τη θνητότητα των ανεμβολίαστων»

by _
0 comment 150 views

Gateway Pundit: Καλεί τον Μπόρις Τζόνσον να επιβάλει διαβατήρια εμβολίων στο Ηνωμένο Βασίλειο η…ΧΙΛΑΡΙ…!!! (ΒΙΝΤΕΟ)

ProNews.gr: Νέα στοιχεία από την Βρετανία: «Η θνητότητα των εμβολιασμένων είναι 5πλάσια από τη θνητότητα των ανεμβολίαστων»


Σύμφωνα με το μεγάλο συντηρικτικό σάιτ Gateway Pundit

Η Χίλαρι Κλίντον κάλεσε την Κυριακή τον πρωθυπουργό Μπόρις Τζόνσον να επιβάλει τα διαβατήρια εμβολίων στο Ηνωμένο Βασίλειο κατά τη διάρκεια συνέντευξης στο BBC.

«Πιστεύω ότι είναι επιτακτική ανάγκη ο πρωθυπουργός να κάνει ό,τι μπορεί για να σταματήσει την άνοδο του Covid στο Ηνωμένο Βασίλειο. Δεν χρειάζεται να κλείσει την κοινωνία, αλλά πρέπει να επιβάλει τα εμβόλια», είπε η Χίλαρι.

Ο συνεντευκτής του BBC ενίσχυσε τις απαιτήσεις της Χίλαρι: «Με τον όρο εντολές εμβολίων εννοείτε τα διαβατήρια εμβολίων, επιμένετε ότι οι άνθρωποι που έρχονται σε κτίρια και σε κλαμπ και εστιατόρια να δείχνουν διαβατήρια εμβολίων».

Η Χίλαρι Κλίντον διέκοψε τον δημοσιογράφο: «Και οι εργοδότες. Εννοώ, μέρος αυτού που κάναμε στη Νέα Υόρκη, για παράδειγμα, είναι όλα τα μεγάλα συστήματα υγείας…επέβαλαν τα εμβόλια».

Η Κλίντον απέρριψε το γεγονός ότι 1.000 εργαζόμενοι απολύθηκαν από ένα νοσοκομειακό σύστημα.



«Νομίζω ότι πρέπει να καταστήσετε σαφές ότι δεν πρόκειται να επιστρέψουμε στο lockdown – αυτό δεν πρόκειται να συμβεί. Εάν, ωστόσο, δεν εμβολιαστείτε και εάν δεν έχετε αποδείξεις εμβολιασμού όταν πηγαίνετε σε ένα κλαμπ ή ένα εστιατόριο και οι εργοδότες δεν επιβάλλουν εμβόλια, μπορεί να δούμε κάποια προβλήματα εδώ στο Ηνωμένο Βασίλειο, όταν ο καιρός γίνει πιο κρύος και οι άνθρωποι αναγκάζονται να επιστρέψουν ξανά μέσα», είπε.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Τώρα και σύμφωνα με το ProNews.gr στο σημερινό τους ἄρθρο Νέα στοιχεία από την Βρετανία: «Η θνητότητα των εμβολιασμένων είναι 5πλάσια από τη θνητότητα των ανεμβολίαστων» διαβάζουμε τα εξής αποκαλυπτικά που ΑΓΝΟΕΙ ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ η…ΧΙΛΑΡΙ…



Η Αγγλία είναι μια από τις χώρες που δίνουν στη δημοσιότητα αναλυτικά στοιχεία για τους θανάτους και τα κρούσματα του κορωνοϊού και μπορεί να γίνει σύγκριση μεταξύ εμβολιασμένων και μη και συνήθως τα συμπεράσματα που βγαίνουν είναι αποκαλυπτικά. 

 

Ο διδάκτωρ Καρδιολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, Κωνσταντίνος Αρβανίτης, σχολιάζει τα τελευταία στοιχεία που δημοσιεύθηκαν και συγκρίνει τη νοσηρότητα, τη θνητότητα και την θνησιμότητα μεταξύ εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων.

Ο Κ.Αρβανίτης καταλήγει στα εξής συμπεράσματα: 

  1. Οι ανεμβολίαστοι νοσούν συχνότερα στις μικρές ηλικίες, ενώ στις μεγαλύτερες ηλικίες νοσούν οι εμβολιασμένοι πιο συχνά. 
  2. Η θνησιμότητα των εμβολιασμένων με 2 δόσεις είναι 5πλάσια από τη θνητότητα των ανεμβολίαστων. 
  3. Και η θνησιμότητα των εμβολιασμένων με 2 δόσεις είναι υπερδιπλάσια από τη θνησιμότητα των ανεμβολίαστων

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr