Home Greek News ΓΑΜήλιον «θαύμα»! – Εξηφανίσθη ο ΚΩΛΟνοϊός εις τον γάμον Φιλίππου και Νίνας! Χωρίς μάσκες και αποστασιοποιήσεις ετελέσθη!

ΓΑΜήλιον «θαύμα»! – Εξηφανίσθη ο ΚΩΛΟνοϊός εις τον γάμον Φιλίππου και Νίνας! Χωρίς μάσκες και αποστασιοποιήσεις ετελέσθη!

by _
0 comment 192 views

GreekNewsOnDemand.com: ΓΑΜήλιον «θαύμα»! – Εξηφανίσθη ο ΚΩΛΟνοϊός εις τον γάμον Φιλίππου και Νίνας! Χωρίς μάσκες και αποστασιοποιήσεις ετελέσθη!

Πωπωπω…βλέπετε τώρα πως εργάζεται ο Θεός υπέρ μόνον και μόνον της…Ελίτ (ή μάλλον…Άλιτ);;; Εεεε, προβατάκια μας;;;…


Πρώτο Θέμα: Φίλιππος και Νίνα Φλορ: Ολα όσα έγιναν στον πριγκιπικό γάμο και τη δεξίωση που ακολούθησε

Μαρία Λεμονιά

Ο Σταύρος Νιάρχος, ο εφοπλιστής κουμπάρος και το Chanel νυφικό με τα 11 μέτρα ουρά – Το γλέντι και οι χοροί στον Όμιλο Αντισφαίρισης Αθηνών – Σήμερα θα γίνει δεξίωση στον Ναυτικό Όμιλο και από το βράδυ θα αρχίσουν οι αναχωρήσεις των υψηλών καλεσμένων – Δείτε φωτογραφίες της μπομπονιέρας του πριγκιπικού γάμου…

Ηταν το βασιλικό event της σεζόν που περίμεναν όλα τα ξένα πρακτορεία αλλά και τα μεγάλα περιοδικά του κόσμου, που έστειλαν στην Ελλάδα ειδικές αποστολές. Δεν είναι τυχαίο ότι μόνο το περιοδικό “Point de Vue” είχε αναθέσει το ρεπορτάζ σε τρεις συνεργάτες του.

Ο γάμος του πρίγκιπα Φίλιππου με την Νίνα Φλορ μπορεί να μην διέθετε την αντίστοιχη μεγαλοπρέπεια που είχε αυτός του μεγαλύτερου αδελφού του Παύλου με την Μαρί Σαντάλ ο οποίος είχε πραγματοποιηθεί πριν πολλά χρόνια στην Αγία Σοφία του Λονδίνου, διέθετε όμως γαλαζοαίματο glamorous και ήταν σαφώς εναρμονισμένος με τις covid συνθήκες της εποχής.

Λάμψη, περιορισμένοι καλεσμένοι και jet set

H φήμη ότι ο πλούτος της νεαρής Φλορ που «κατάφερε τελικά να φορέσει τιάρα» ξεπερνά κατά πολύ αυτόν της οικογένειας Μίλλερ στην οποία ανήκει η Μαρί Σαντάλ, έκανε τους όρκους αγάπης να φαντάζουν ακόμη πιο μυθικοί.

Δείτε το βίντεο: Φωτοάλμπουμ από τον γάμο του πρίγκιπα Φίλιππου με την Νίνα Φλορ στην Μητρόπολη Αθηνών

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr