Home ΚΟΣΜΟΣ Έκπληξη για τους Πουτινιάρηδες – ΕΠΙΣΗΜΗ πλέον η συμμετοχή της Ρωσίας στην…ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ!!!

Έκπληξη για τους Πουτινιάρηδες – ΕΠΙΣΗΜΗ πλέον η συμμετοχή της Ρωσίας στην…ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ!!!

by _
0 comment 465 views

Έκπληξη για τους Πουτινιάρηδες – ΕΠΙΣΗΜΗ πλέον η συμμετοχή της Ρωσίας στην…ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ!!!

Μιλάμε για το μεγάλο…THE GREAT RESET (τη Μεγάλη Επανεκκίνηση) του περιβόητου…ΚΛΆΟΥΣ ΣΒΑΜΠ, του επικεφαλής του Π.Ο.Φ., που αποτελεί το αμέσως επόμενο στάδιο της ΨΕΥΤΟ-πανδημίας του ΨΕΥΔΟ-κορωνοϊου και που προορίχεται για τη μεγάλη…ΑΠΟΔΕΚΑΤΙΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΜΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ!!!…

-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 23 Οκτ. 2021, 19:2O, Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn 


Σύμφωνα με το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ

Μόσχα, Ρωσία, 13 Οκτωβρίου 2021 – Η Ρωσία θα αναλάβει ηγετικό ρόλο στη διαμόρφωση της τροχιάς της Τέταρτης Βιομηχανικής Επανάστασης. Σήμερα, ηγέτες από τη Ρωσική Ομοσπονδία και το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ ανακοίνωσαν το Κέντρο για την Τέταρτη Βιομηχανική Επανάσταση στη Ρωσία.

Μέρος του παγκόσμιου δικτύου του Φόρουμ, το νέο Κέντρο θα συγκεντρώσει κορυφαίες επιχειρήσεις, υπεύθυνους χάραξης πολιτικής και μέλη της κοινωνίας των πολιτών για να συν-σχεδιάσουν και να πιλοτάρουν καινοτόμες προσεγγίσεις για τη διακυβέρνηση της τεχνολογίας.

Τα τελευταία πέντε χρόνια, το Κέντρο του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ του Δικτύου της Τέταρτης Βιομηχανικής Επανάστασης επεκτάθηκε σε 15 χώρες. Ομάδες έργου εργάστηκαν σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα για να δημιουργήσουν νέες πολιτικές για drones και εμπορικά αεροσκάφη για να πετούν στον ίδιο εναέριο χώρο, κρατικές προμήθειες τεχνητής νοημοσύνης και επιτάχυνση της υπεύθυνης ανάπτυξης blockchain σε ολόκληρη την παγκόσμια αλυσίδα εφοδιασμού.

Το Κέντρο της Τέταρτης Βιομηχανικής Επανάστασης της Ρωσίας θα φιλοξενηθεί από την ANO Digital Economy στη Μόσχα. Θα λειτουργήσει σε ολόκληρο το παγκόσμιο δίκτυο για να μεγιστοποιήσει τα οφέλη τεχνολογιών όπως η Τεχνητή Νοημοσύνη και το Διαδίκτυο των Πραγμάτων, ελαχιστοποιώντας ταυτόχρονα τους κινδύνους του.



Ο πρόεδρος του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, Børge Brende και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης της Ρωσίας, Dmitry Chernyshenko, εκ μέρους της ρωσικής κυβέρνησης υπέγραψαν τη συμφωνία εχθές στη Μόσχα.

«Οι ταχείες τεχνολογικές ανακαλύψεις διαταράσσουν τα οικονομικά και κοινωνικά μας συστήματα. Απαιτείται συντονισμένη δράση προσανατολισμένη στον αντίκτυπο για τη διαχείριση αυτής της αλλαγής», λέει ο Børge Brende, Πρόεδρος του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ. «Το νέο Κέντρο της Τέταρτης Βιομηχανικής Επανάστασης στη Μόσχα θα αποτελέσει σημαντικό μέρος του παγκόσμιου δικτύου του Φόρουμ. Είναι σημαντικό να εργαστούμε πέρα ​​από τα σύνορα για να διαμορφώσουμε ένα μέλλον που δεν αφήνει κανέναν πίσω».

«Σήμερα, η Ρωσία χτίζει ενεργά την ψηφιακή οικονομία σε βιομηχανικούς και κοινωνικούς τομείς, καθώς και στη δημόσια διοίκηση», δήλωσε ο Ντμίτρι Τσερνισένκο, αντιπρόεδρος της κυβέρνησης της Ρωσικής Ομοσπονδίας. «Βρισκόμαστε τώρα μάρτυρες μιας πρωτοφανούς σημαντικής εξέλιξης. Ο κύριος σκοπός του Κέντρου της Τέταρτης Βιομηχανικής Επανάστασης της Μόσχας είναι να αυξήσει τη συνειδητοποίηση του ρόλου της Ρωσίας ως μέρος της παγκόσμιας κοινότητας ειδικών. Αυτή είναι μια ευκαιρία να μοιραστούμε τις εμπειρίες και την τεχνογνωσία που έχουν αποκτήσει το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ και οι εταίροι του σε όλο τον κόσμο».



Ο Chernyshenko συνέχισε, «Υπάρχουν σχέδια για την έναρξη πιλοτικών έργων σχετικά με τα νομικά πρωτόκολλα, την τεχνητή νοημοσύνη και το IoT μαζί με το Φόρουμ στο Κέντρο. Τα πρώτα έργα θα ξεκινήσουν πριν από το τέλος του τρέχοντος έτους και θα περιλαμβάνουν αυτοοδηγούμενα αυτοκίνητα, drones, φάρμακα και επεξεργασία δεδομένων. Η Ρωσία εφαρμόζει ενεργά τεχνολογίες AI (τεχνητής νοημοσύνης) τα τελευταία χρόνια. Σήμερα υπάρχουν περισσότερες από 800 τέτοιες λύσεις και μερικές από αυτές είναι ήδη ορατές στις διεθνείς αγορές. Σε γενικές γραμμές, η συνεργασία με το Φόρουμ θα πραγματοποιηθεί σε διάφορους τομείς όπως η πολιτική δεδομένων, οι έξυπνες πόλεις, η υποστήριξη των εξαγωγών και η προώθηση των ρωσικών τεχνολογιών πληροφορικής στις ξένες αγορές».

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ενταχθούμε στο παγκόσμιο δίκτυο των Κέντρων της Τέταρτης Βιομηχανικής Επανάστασης», δήλωσε ο Γενικός Διευθυντής της «Ψηφιακής οικονομίας» του ANO Evgeny Kovnir. «Ο οργανισμός μας συγκεντρώνει κορυφαίες ρωσικές εταιρείες τεχνολογίας.

Θα συνεργαστούμε με ηγέτες από αυτές τις εταιρείες και σε όλο το δίκτυο για να εξερευνήσουμε και να εφαρμόσουμε τις καλύτερες διεθνείς λύσεις τεχνητής νοημοσύνης, IoT και πολτικών δεδομένων. Θα φέρουμε τις εξελίξεις της Ρωσίας σε αυτούς τους τομείς στο παγκόσμιο δίκτυο και θα βοηθήσουμε στη διαμόρφωση της παγκόσμιας προόδου στην Τέταρτη Βιομηχανική Επανάσταση».

Πηγή: Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ

Δείτε τώρα το αρχικό δημοσίευμα του Π.Ο.Φ. στα Αγγλικά…

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟΝ ΤΟΝ…ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ ΣΕ ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΤΟΝ ΙΑΝ. ΦΕΤΟΣ MAZI ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΡΙΒΟΗΤΟ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ, ΤΟΝ…ΚΛΑΟΥΣ ΣΒΑΜΠ…!!!

Για όσους που δεν μπορούν να πιστέψουν τα ματάκια τους, οφείλουμε να σας πούμε πως ο Πούτιν είναι ΓΕΝΝΗΜΑ και ΘΡΕΜΑ της…ΝΕΑΣ ΤΑΞΕΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΚΙΟΛΑΣ!!! Διαβάστε επίσης τα παρακάτω άρθρα μας για περισσότερα…

«Μάνα» & «κόρη» που θέλουν να μας πούν ένα…ΣΤΌΡΙ – Τράμπ & Πούτιν, γεννήματα και θρέμματα της ΙΔΙΑΣ…ΜΑΦΙΑΣ

ΣΟΚ & ΦΡΙΚΗ: Έπιασε μικρό αγόρι και το φίλησε…«ΤΡΥΦΕΡΑ» στο στομάχι ο…ΠΟΥΤΙΝ!!! Είναι κι αυτός…ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗΣ;;;

Βόμβα Δρ. Steve Pieczenik στην εκπομπή του Άλεξ Τζόουνς: «Εγώ έβαλα τον Πούτιν στην εξουσία στη Ρωσία μαζί με τη CIA»

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr