Home ΗΠΑ Στο…ΦΟΥΛ πλέον το αλτσχάιμερ του Μπάιντεν – Λέει ότι ήταν αντιπρόεδρος «για 36 χρόνια», έπαιρνε το τρένο για να δει τη νεκρή οικογένειά του «μετά τη δολοφονία της γυναίκας και της κόρης μου»

Στο…ΦΟΥΛ πλέον το αλτσχάιμερ του Μπάιντεν – Λέει ότι ήταν αντιπρόεδρος «για 36 χρόνια», έπαιρνε το τρένο για να δει τη νεκρή οικογένειά του «μετά τη δολοφονία της γυναίκας και της κόρης μου»

by _
0 comment 174 views

Στο…ΦΟΥΛ πλέον το αλτσχάιμερ του Μπάιντεν – Λέει ότι ήταν αντιπρόεδρος «για 36 χρόνια», έπαιρνε το τρένο για να δει τη νεκρή οικογένειά του «μετά τη δολοφονία της γυναίκας και της κόρης μου»


Ο Δημοκρατικός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν δήλωσε την Τετάρτη ότι ήταν Αντιπρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών «για 36 χρόνια» και ότι έπαιρνε το τραίνο σπίτι «καθημερινά» για να δει την οικογένειά του αφού σκοτώθηκαν σε ατύχημα από άνθρωπο που ήταν υπό την επήρεια του αλκοόλ το 1972.

ΕΕΕΕΕΕΕΕΕ;;;;;!!!! ΤΙ;;;!!! ΕΙΣΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΚΥΡΙΕ ΤΖΟ;;;

«Εγώ έπαιρνα το τραίνο κάθε μέρα, πήγαινα καθημερινά για 36 χρόνια ως Πρόεδρος, Αντιπρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών μετά τον θάνατο της γυναίκας και της κόρης μου, πήγαινα σπίτι για να δω την οικογένειά μου, δεν σταμάτησα ποτέ», δήλωσε ο Μπάιντεν.

Στην πραγματικότητα, ο Μπάιντεν ήταν Αντιπρόεδρος για 8 χρόνια από το 2008 έως το 2016, που είναι η μέγιστη διάρκεια που επιτρέπεται από τα όρια θητείας. Είναι επίσης απίθανο ο Μπάιντεν να πήρε το τραίνο σπίτι για να δει την οικογένειά του μετά τη δολοφονία της γυναίκας και της κόρης του, καθώς δεν ευρίσκοντο πλέον εν ζωή εκείνο το διάστημα (είχαν πεθάνει τη δεκ. του…70).

Δείτε τώρα το βίντεο….

Μιλάμε φίλες και φίλοι για έναν πρόεδρο-ΜΑΪΜΟΥ που μιλάει ανοικτά για το γεγονός πως…ΧΕΖΕΤΑΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥ ΒΟΗΘΟΙ ΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΤΟΝ…ΣΚΟΥΠΙΖΟΥΝ!!! Διαβάστε επίσης το άρθρο μας με τίτλο ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛA – Μπάιντεν: «Μου σπούπισαν τον κ*λο!» – Φοράει πλέον…ΠΑΝΑ ο Πρόεδρος και ελέγχεται πια από πράκτορες της Κίνας!!! για περισσότερα.

Ο Τζο ο…ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟΣ τα έχει…ΧΑΣΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΜΕ Ο,ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ!!!

——-

-με πληροφορίες από >> https://nationalfile.com/biden-says-he-was-vice-president-for-36-years-took-the-train-to-see-his-dead-family-after-my-wife-and-daughter-were-killed/

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr