Home Greek News ΤΙ ΛΕΝΕ;;; ΣΑΣΤΙΣΕ ακόμα και η Παγώνη: «Πόσο κοστίζει η ΜΕΘ για κάποιον που θέλει να αυτοκτονήσει;» – ΒΙΝΤΕΟ ΟΡΓΗΣ

ΤΙ ΛΕΝΕ;;; ΣΑΣΤΙΣΕ ακόμα και η Παγώνη: «Πόσο κοστίζει η ΜΕΘ για κάποιον που θέλει να αυτοκτονήσει;» – ΒΙΝΤΕΟ ΟΡΓΗΣ

by _
0 comment 132 views

ΤΙ ΛΕΝΕ;;; ΣΑΣΤΙΣΕ ακόμα και η Παγώνη: «Πόσο κοστίζει η ΜΕΘ για κάποιον που θέλει να αυτοκτονήσει;» – ΒΙΝΤΕΟ ΟΡΓΗΣ


Καθημερινές και αδιάλειπτες επιθέσεις κατά ανεμβολίαστων στα κανάλια….

«Κουμπώθηκαν» οι παρευρισκόμενοι στο πάνελ του «Κοινωνία Ώρα Mega» με τα όσα απίστευτα διατύπωσε ο δικηγόρος, Γιάννης Μαρακάκης, περί των ανεμβολίαστων.

Στο απόσπασμα που θα δείτε παρακάτω, ο -κατά τα άλλα καθόλου ειδικός- δικηγόρος παρομοίασε τον ανεμβολίαστο πολίτη που νοσεί βαριά από κορωνοϊό με έναν…επίδοξο αυτόχειρα!!!

Ναι, καλά διαβάσατε. Τα παρακάτω λόγια σόκαραν ακόμα και την πρόεδρο ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη που έτρεξε να διακόψει τον δικηγόρο:

«Κάθε μέρα χάνουμε 30 συνανθρώπους. Για να χαθούν αυτοί έχουν καταλάβει για μεγάλο διάστημα ΜΕΘ. Πόσο κοστίζει στο δημόσιο η κατάληψη ΜΕΘ από έναν άνθρωπο που έχει αποφασίσει να μην εμβολιαστεί, από ανθρώπους που έχουν αποφασίσει να ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ, γιατί νομίζω ότι για τον μέσο Έλληνα έτσι ερμηνεύεται. Δεν είναι μόνο μία απόφαση αυτοδιακινδύνευσης, κοστίζει αυτή η απόφαση στον συνάνθρωπο μερικά εκατομμύρια ευρώ κάθε μέρα».



Ο δε παρουσιαστής της εκπομπής, Ιορδάνης Χασαπόπουλος, διέκοψε με τη σειρά του την κα Παγώνη λέγοντας:

«Πολύς κόσμος πάντως το λέει αυτό».

https://www.el.gr/nea-taxh/mind-control/ti-lene-sastise-mechri-kai-i-pagoni-me-a/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr