Home Greek News Η δημόσια συγγνώμη του ΑΝΤ1 προς τον ΠΑΟΚ μετά το εξώδικο για Ρουκ Ζουκ και… Βουλγαρία

Η δημόσια συγγνώμη του ΑΝΤ1 προς τον ΠΑΟΚ μετά το εξώδικο για Ρουκ Ζουκ και… Βουλγαρία

by _
0 comment 191 views

Στιγμιότυπο από την επιμαχη εκπομπή του Ρουκ Ζουκ. Screenshot via ANT1

Η δημόσια συγγνώμη του ΑΝΤ1 προς τον ΠΑΟΚ μετά το εξώδικο για Ρουκ Ζουκ και… Βουλγαρία


Κάποια στιγμή στην εκπομπή με την Ζέτα Μακρυπούλια η προς ανεύρεση λέξη ήταν η «Βουλγαρία». Οπότε ένας διαγωνιζόμενος έδωσε ως λέξη περιγραφής το «ΠΑΟΚ» με αποτέλεσμα ο συμπαίχτης του να πει πρώτα «Θεσσαλονίκη» και αμέσως μετά «Βουλγαρία».

Καταλαβαίνετε τι επακολούθησε. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ απέστειλε εξώδικο στον ΑΝΤ1 χθες απαιτώντας από το κανάλι εντός 48 ωρών «να απολογηθεί για την κατάπτυστη αναφορά που προβλήθηκε κατά την διάρκεια εκπομπής του», με αναφορές περί «ΠΑΟΚ», «Θεσσαλονίκης» και… «Βουλγαρίας».

Οπότε σήμερα ο ΑΝΤ1 αναγκάστηκε να απολογηθεί.

«Οι διαχρονικές αρχές του ΑΝΤ1, από την πρώτη μέρα που εξέπεμψε, είναι διαυγείς, διακριτές και σαφείς. Συνεπώς, η ατυχής διατύπωση ενός συμμετέχοντος στο επεισόδιο της εκπομπής «Rouk Zouk» που προβλήθηκε την Τρίτη 19 Οκτωβρίου, όχι μόνο δεν αντιπροσωπεύει τις αρχές μας, αλλά αποδοκιμάζεται πλήρως από τον ANT1.

Είναι προφανές, ότι το συγκεκριμένο απόσπασμα μεταδόθηκε στον αέρα του σταθμού από πολύ σοβαρό λάθος. Είναι αυτονόητο ότι αυτό δεν θα επαναληφθεί.»

Πηγή e-tetradio.gr

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr