Home ΗΠΑ Το βίντεο που πρέπει να δούν οι ΕΔ της Ελλάδος: Αμερικανικοί στρατιώτες αψηφούν δημόσια την παράνομη εντολή εμβολίου για τον COVID-19 της κυβέρνησης Μπάιντεν!!!

Το βίντεο που πρέπει να δούν οι ΕΔ της Ελλάδος: Αμερικανικοί στρατιώτες αψηφούν δημόσια την παράνομη εντολή εμβολίου για τον COVID-19 της κυβέρνησης Μπάιντεν!!!

by _
0 comment 289 views

ΔΥΝΑΤΑ και ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΑ βίντεο: Αμερικανικά στρατιωτικά μέλη αψηφούν δημόσια την παράνομη εντολή εμβολίου για τον COVID-19 της κυβέρνησης Μπάιντεν!!!

Infowars.com
19 Οκτωβρίου 2021, 4:15 μ.μ


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ αυτό το βίντεο που πρέπει να το δούν όλοι για να βοηθήσετε τους Αμερικανούς στρατιώτες να μεταδώσουν το μήνυμά τους σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους.

Κάντε το εσείς Έλληνες, κοινοποιώντας το, να το δούν και οι…ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ!!!

Δείτε πρώτα τα πρώτα βίντεο-τουίτ….

Δείτε τώρα το επόμενο βίντεο όπου Αμερικανός στρατιώτης ΕΞαναγκάζεται να κάνει το ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΜΠΟΛΙ και την ώρα που εμβολιάζεται, κρατάει μια ταμπέλα που γράφει επάνω…

Το κάνω αυτό πιεζόμενος για να ταΐσω την οικογένειά μου!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!!

Δείτε το βίντεο…

 

Πηγή >> https://www.infowars.com/posts/powerful-video-military-members-publicly-defy-bidens-illegal-covid-vaccine-mandate/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr