Home Greek News Oι πακιστανοί ύψωσαν σημαίες-σύμβολο των τζιχαντιστών!!! Οι σημαίες με τις ασπρόμαυρες ρίγες, το γαλάζιο και το πράσινο που κρατάνε δεν είναι του Πακιστάν. 

Oι πακιστανοί ύψωσαν σημαίες-σύμβολο των τζιχαντιστών!!! Οι σημαίες με τις ασπρόμαυρες ρίγες, το γαλάζιο και το πράσινο που κρατάνε δεν είναι του Πακιστάν. 

by _
0 comment 351 views

Oι πακιστανοί ύψωσαν σημαίες-σύμβολο των τζιχαντιστών!!! Οι σημαίες με τις ασπρόμαυρες ρίγες, το γαλάζιο και το πράσινο που κρατάνε δεν είναι του Πακιστάν!!!…


Oι πακιστανοί ύψωσαν σημαίες σύμβολο των τζιχαντιστών. Οι σημαίες με τις ασπρόμαυρες ρίγες, το γαλάζιο και το πράσινο που κρατάνε δεν είναι του Πακιστάν. 

Στην χθεσινή συγκέντρωση στο Σύνταγμα έκανε την εμφάνιση της μία περίεργη σημαία. Η σημαία αυτή είναι το σύμβολο της Dawat-e-Islami μιας σουνίτικης οργάνωσης με έδρα το Πακιστάν που στόχο έχει τη διάδοση του Ισλάμ και τη ”σωστή γνώση” της Σαρία παγκοσμίως.

Η οργάνωση αυτή είχε γίνει γνωστή μετά την τρομοκρατική επίθεση πακιστανού ισλαμιστή στην Γαλλία. Τον πακιστανό τζιχαντιστή που επιτέθηκε με μπαλτά σε περαστικούς στο Παρίσι το 2020, ενέπνευσαν τα κηρύγματα του Ilyas Qadri ιδρυτή και ηγέτη της Dawat-e-Islami σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του γαλλικού τύπου.

Η συγκεκριμένη οργάνωση έχει εμπλακεί σε αρκετές τρομοκρατικές επιθέσεις, διατηρεί στην Ελλάδα 12 κέντρα και τα μέλη της δίνουν το παρών σε όλες τις συγκεντρώσεις των Πακιστανών. Ήταν σίγουρα αμιγώς θρησκευτική εκδήλωση; Γιατί έγινε το τζαμί αφού επιμένουν στις δημόσιες εκδηλώσεις στην πλατεία Κοτζιά και στο Σύνταγμα. Για επίδειξη δύναμης. Χρησιμοποιούν τη “θρησκεία” την “εργαλειοποιούν” όπως ακριβώς κάνει και η σύμμαχος τους Τουρκία που υποδαυλίζει τέτοιου τύπου δημόσιες εκδηλώσεις με πρόσχημα τη θρησκεία για επίδειξη αυξανόμενης ισχύος.

Διαβάστε επίσης τα παρακάτω άρθρα μας για τους Πακιστανούς στην Ελλάδα…

Πρόεδρος Πακιστανών Ελλάδος Τζαβέντ Ασλάμ: Το μισος των Ελληνων είναι χειρότερο από τον κορωνοϊό…(ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΕΛ@ΘΕΙ ΑΚΟΜΗ;)

Δείτε τώρα το βίντεο και ΦΡΙΞΤΕ!!!

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr