Home ΚΟΣΜΟΣ Σύμπτωση;;; – Ο Βρετανός βουλευτής David Amess εξέθετε τις μεγάλες φαρμακευτικές και τα διαβατήρια εμβολίων πριν από τη δολοφονία του

Σύμπτωση;;; – Ο Βρετανός βουλευτής David Amess εξέθετε τις μεγάλες φαρμακευτικές και τα διαβατήρια εμβολίων πριν από τη δολοφονία του

by _
0 comment 302 views

Photo: PA MEDIA

Σύμπτωση;;; – Ο Βρετανός βουλευτής David Amess εξέθετε τις μεγάλες φαρμακευτικές και τα διαβατήρια εμβολίων πριν από τη δολοφονία του


Ο Βρετανός βουλευτής Ντέιβιντ Έμες, ο οποίος δολοφονήθηκε την περασμένη εβδομάδα από τον γιο ενός κυβερνητικού αξιωματούχου της Σομαλίας, είχε μιλήσει εναντίον των μεγάλων φαρμακευτικών και των ψηφιακών διαβατηρίων εμβολίων λίγες εβδομάδες πριν από το θάνατό του.

Απλώς μια σύμπτωση;

Σύμφωνα με τον πρώην συνάδελφό του Δρ Aseem Malhotra, ο David Amess ήταν ένας κατηγορηματικός επικριτής των μεγάλων φαρμακευτικών.

«Πολύ θλιβερά νέα για τον David Amess. Τον γνώρισα στο κοινοβούλιο το 2016 όταν ενδιαφέρθηκε για την καμπάνια του BMJ Too Much Medicine. Κατάλαβε το αίτημά μας για κοινοβουλευτική έρευνα σχετικά με τα παραπτώματα της φαρμακοβιομηχανίας. Ένας πολύ ευγενικός άνθρωπος και ένας πραγματικός κύριος. Καλό παράσεισο David. ”

Ο David Amess ήταν εναντίον των κλειδωμάτων

Ο Σερ Ντέιβιντ κατήγγειλε το λοκντάουν (lockdown, κλείδωμα) της βρετανικής κυβέρνησης ως «κακοδιαχειρισμένο».

Τον περασμένο Νοέμβριο, αμέσως μετά την ανακοίνωση του δεύτερου κλειδώματος του Ηνωμένου Βασιλείου από τον πρωθυπουργό Μπόρις Τζόνσον, ο Amess απευθύνθηκε στο κοινοβούλιο, δηλώνοντας: «Όπως οι περισσότεροι άλλοι άνθρωποι, τρομάξα εντελώς όταν ανακοινώθηκε ένα κλείδωμα το Σαββατοκύριακο».

«Η χώρα χρειάζεται ελπίδα και ο κόσμος χρειάζεται ελπίδα. Θα χαρακτήριζα την ανακοίνωση το Σάββατο ως απολύτως χαώδη».

«Αυτό δεν πρέπει να συμβεί ξανά. Φυσικά καταλαβαίνω ότι ακολουθούμε τις συμβουλές των επιστημόνων, αλλά είναι οι πολιτικοί που αποφασίζουν. Θέλω πολύ περισσότερη σαφήνεια ως προς τον γενικό στόχο και τη στρατηγική ».

Ο David Amess μίλησε ενάντια στις εντολές για τις μάσκες.

Το περασμένο καλοκαίρι, ο Σερ Ντέιβιντ χαρακτήρισε την εντολή μάσκας της βρετανικής κυβέρνησης ως κατάφωρη παραβίαση των πολιτικών ελευθεριών.

Ο David Amess αντιτάχθηκε στα ψηφιακά διαβατήρια εμβολίων.

Σε μια ιστορική ομιλία στο Κοινοβούλιο τον Μάρτιο του 2021, ο Σερ Ντέιβιντ επέκρινε τα σχέδια της βρετανικής κυβέρνησης να δρομολογήσει υποχρεωτικά ψηφιακά διαβατήρια εμβολίων.

Αυτός είπε:

«Το σημείο εκκίνησης είναι ότι εξαρτάται βασικά από μεμονωμένες χώρες να πάρουν αποφάσεις για τον εαυτό τους. Oπότε, από αυτή την άποψη, το Ηνωμένο Βασίλειο δεν θα πρέπει να πρωτοστατήσει όσον αφορά το τι επιλέγει να κάνει η Βραζιλία, η Ιταλία ή οποιαδήποτε άλλη χώρα.  Πρέπει να σεβόμαστε αυτές τις χώρες και τις αποφάσεις τους· δεν είναι στο χέρι μας να καθορίσουμε τι κάνουν αυτές. Ελπίζω ότι όλες οι χώρες, συμπεριλαμβανομένου του Ηνωμένου Βασιλείου, εάν επιλέξουμε κάποια στιγμή να υιοθετήσουμε αυτήν την προσέγγιση των διαβατηρίων εμβολίων για ξένους υπηκόους άλλων χωρών που έρχονται εδώ, θα εξετάσουν οι ίδιοι τι πρέπει να κάνουν.

Περισσότερα εδώ >> https://newspunch.com/coincidence-mp-david-amess-exposed-big-pharma-vaccine-passports-before-his-murder/

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr