Home ΔΙΕΘΝΗ Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ: Να αντικαταστήσουμε το χάρτινο διαβατήριο με διαβατήριο εμβολιασμού

Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ: Να αντικαταστήσουμε το χάρτινο διαβατήριο με διαβατήριο εμβολιασμού

by _
0 comment 246 views

Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ: Να αντικαταστήσουμε το χάρτινο διαβατήριο με διαβατήριο εμβολιασμού

-από τον Κιτ Ντάνιελς, InfoWars.com, 18 Οκτωβρίου 2021, 12:45 μ.μ

-μετάφρασις του Ιωάννη Κουντούρη από το GreekNewsOnDemand.com


Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (World Economic Forum ή WEF) μιλά για την απαλλαγή από τα χάρτινα διαβατήρια, ενώ προωθεί επίσης τα «διαβατήρια εμβολίων»….

Ένα ψηφιακό διαβατήριο θα μπορούσε να συνδεθεί με ιατρικά και φορολογικά αρχεία, ενώ θα μπορούσε να παρακολουθεί τις κινήσεις ενός ατόμου…

Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ πιέζει την αντικατάσταση των χάρτινων διαβατηρίων με παγκόσμια ψηφιακά διαβατήρια.

Το παγκοσμιοποιημένο φόρουμ έχει επίσης προτείνει ένα ψηφιακό «διαβατήριο εμβολίου», το οποίο πιθανότατα θα περιλαμβάνεται στην αντικατάσταση του χάρτινου διαβατηρίου.

«Το τυποποιημένο πρότυπο διαβατηρίων δημιουργήθηκε πριν από περισσότερο από έναν αιώνα – και πολλοί υποστηρίζουν ότι είναι έτοιμο για μια σημαντική επανεξέταση», γράφει ένα άρθρο του WEF που δημοσιεύτηκε τον περασμένο μήνα. «Οι οικονομολόγοι και οι υπέρμαχοι των ανοιχτών συνόρων επισημαίνουν ότι η προσκόλληση των προοπτικών σε ένα ταξιδιωτικό έγγραφο με χαρτί, το οποίο αρχικά προοριζόταν για την επιτάχυνση των ουρών στους ευρωπαϊκούς σιδηροδρομικούς σταθμούς, έχει αποδειχθεί αναποτελεσματικό, δαπανηρό και τελικά αναξιοκρατικό».



Είναι ενδιαφέρον ότι το άρθρο παραδέχεται ότι η εξάλειψη των χάρτινων διαβατηρίων λειτουργεί ενάντια στην εθνική κυριαρχία, επειδή, όπως επισημαίνει το παραπάνω απόσπασμα, είναι μια πρόταση με επικεφαλής υπερασπιστές ανοιχτών συνόρων που θέλουν «απρόσκοπτη διασυνοριακή κίνηση» από οικονομικούς μετανάστες που θα καλύψουν εκατομμύρια κενά θέσεων εργασίας έως το 2030, πιθανώς για χαμηλότερες αμοιβές.

Ένα άλλο άρθρο του WEF προωθεί την υιοθέτηση ενός ψηφιακού «διαβατηρίου εμβολίου» για ταξίδια στο εξωτερικό που φαινομενικά θα αποτελούσε μέρος ενός γενικού ψηφιακού διαβατηρίου που αντικαθιστά το χάρτινο.

«Η προσδοκία είναι ότι με ένα εμβόλιο, ορισμένες πτυχές της ζωής θα επιστρέψουν στο φυσιολογικό-ειδικά όταν πρόκειται για ταξίδια-το οποίο έχει πληγεί ιδιαίτερα. Αυτό είναι όπου ένα «διαβατήριο εμβολίου» ή «πιστοποίηση ηλεκτρονικού εμβολιασμού για τη συμμόρφωση με τους κανονισμούς διέλευσης συνόρων» μπορεί να γίνει απαραίτητο ταξιδιωτικό έγγραφο, για να καταστεί δυνατή η απρόσκοπτη διέλευση των συνόρων και η εναρμόνιση των διαφορετικών εθνικών νόμων », σύμφωνα με το άρθρο του WEF με τη δική μας έμφαση.



Είναι αξιοσημείωτο ότι και οι δύο προτάσεις μοιράζονται την ίδια ατζέντα, που τονίστηκε παραπάνω, υποδεικνύοντας ότι πρόκειται να υιοθετηθούν παράλληλα.

Ένα ψηφιακό διαβατήριο θα ήταν επίσης λιγότερο ιδιωτικό σε σύγκριση με ένα χάρτινο, δεδομένου ότι θα μπορούσε να συνδεθεί με ιατρικά και φορολογικά αρχεία, ενώ θα μπορούσε να παρακολουθεί τις κινήσεις ενός ατόμου.

Θα μπορούσε επίσης να χρησιμοποιηθεί για την επιβολή φόρων άνθρακα σε μεμονωμένους ταξιδιώτες, περιορίζοντας έτσι τα ιδιωτικά ταξίδια καθιστώντας το απαγορευτικά ακριβό εκτός από, για παράδειγμα, τους οικονομικούς μετανάστες που αναπληρώνουν θέσεις εργασίας με λιγότερες αμοιβές προς όφελος των πολυεθνικών εταιρειών, οι οποίες στη συνέχεια θα είναι λιγότερο επιβαρυμένες από τους φόρους άνθρακα.

*******

Σχολιάζει το GreekNewsOnDemand.com: Και ΠΟΙΟΝ έχουμε να «ευχαριστήσουμε» για αυτήν την νέα εξέλιξη πάνω στα πιστοποιητικά/διαβατήσρια εμβολιασμού;;; Διαβάστε και τα δύο παρακάτω άρθρα μας για να καταλάβετε…

Ατζέντα 21 & Μεγάλη Επανεκκίνηση – 11 Εκατ. Ανεμογεννήτριες μέχρι το 2050! Η Σύνδεση Κλάους Σβάμπ &…ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!!!

Δείτε τώρα το σχετικό βίντεο…

_____

-Πηγή >> https://www.infowars.com/posts/world-economic-forum-replace-paper-passports-with-vaccine-passports/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr