Ξέρουν καλύτερα από τους επιστήμονες;;; «Η ανοσία που προσφέρουν τα εμβόλια είναι ποιοτικά καλύτερη από την φυσική νόσηση»


Ξέρουν καλύτερα από τους επιστήμονες;;; «Η ανοσία που προσφέρουν τα εμβόλια είναι ποιοτικά καλύτερη από την φυσική νόσηση»


Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει…

Στα εμβόλια mRNA αναφέρθηκε η πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών Μαρία Θεοδωρίδου, κατά την ενημέρωση για το Εθνικό Σχέδιο εμβολιαστικής κάλυψης για τη νόσο COVID-19, που αναπτύχθηκαν με ταχύτατες διαδικασίες προκειμένου να αντιμετωπιστεί η πανδημία. Είναι ασφαλή και αποτελεσματικά έχοντας συμβάλλει καθοριστικά μέχρι τώρα στον έλεγχο της πανδημίας, τόνισε η κ. Θεοδωρίδου.

Προσέθεσε ότι η ανοσία που προσφέρουν είναι ποιοτικά καλύτερη από την φυσική νόσηση. Άτομα που νόσησαν και δεν εμβολιάστηκαν είχαν 2,34 φορές μεγαλύτερο κίνδυνο μόλυνσης απ΄ ότι οι εμβολιασμένοι, επισήμανε.

Θυμηθείτε:

ΣΕΙΣΜΟΣ με κρυφό ΒΙΝΤΕΟ!!! Στελέχη της Pfizer φέρονται να δηλώνουν: «Σατανική εταιρεία – Η φυσική ανοσία ΚΑΛΥΤΕΡΗ των εμβολίων»

Ισραηλινή μελέτη «αποστομώνει» Βασιλακόπουλο! 27 φορές ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΗ η φυσική ανοσία από τα εμβόλια – Το ΒΙΝΤΕΟ της ντροπής

Πηγή >> https://www.el.gr/nea-taxh/atzenta-2030/xeroyn-kalytera-apo-toys-epistimones/?fbclid=IwAR377oVSh6TaIkzLIpr7Bxf8Pjz9arn-OuF59eU6ui4GJVnDwe634wov6Cc