Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ Το εμβόλιο κατέστρεψε την καριέρα του παίκτη του ΝΒΑ B.Goodwin: Δεν μπορεί να αγωνιστεί λόγω παρενεργειών!

Το εμβόλιο κατέστρεψε την καριέρα του παίκτη του ΝΒΑ B.Goodwin: Δεν μπορεί να αγωνιστεί λόγω παρενεργειών!

by _
0 comment 199 views
Το εμβόλιο κατέστρεψε την καριέρα του παίκτη του ΝΒΑ B.Goodwin: Δεν μπορεί να αγωνιστεί λόγω παρενεργειών!
Το εμβόλιο κατέστρεψε την καριέρα του παίκτη του ΝΒΑ B.Goodwin: Δεν μπορεί να αγωνιστεί λόγω παρενεργειών!

Το εμβόλιο κατέστρεψε την καριέρα του παίκτη του ΝΒΑ B.Goodwin: Δεν μπορεί να αγωνιστεί λόγω παρενεργειών!

Το ΝΒΑ του ζήτησε να αποκρύψει την ιστορία του


Ο πρώην παίκτης των Ατλάντα Χοκς, Brandon Goodwin, υπέστη θρόμβωση από το εμβόλιο του κορωνοϊού και κινδυνεύει να σταματήσει το μπάσκετ. 

Πριν από λίγο καιρό οι Χοκς είχαν ανακοινώσει ότι λόγω «αναπνευστικής κατάστασης» ο Goodwin έχασε το τέλος της περσινής χρονιάς και μάλιστα λίγες ημέρες αργότερα οι Χοκς τον αποδέσμευσαν.

Παρόλα αυτά ο Goodwin πέρασε στην αντεπίθεση και προχώρησε προσφάτως σε συγκλονιστικές αποκαλύψεις, καθώς υποστήριξε ότι το πρόβλημα που είχε τότε ήταν ότι ανάρρωνε από το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού, σύμφωνα με το peachtreehoops.

«Αρρώστησα και ποτέ δεν μπόρεσα να επανέλθω ποτέ από αυτό», είπε σε πρόσφατη συνέντευξη του. «Είχα πόνους στην πλάτη συνεχώς και ένιωθα πάρα πολύ κουρασμένος στα παιχνίδια, ήμουν τόσο κουρασμένος που δεν μπορούσα να τρέξω στο γήπεδο». 

«Τότε αποφάσισα να πάω στον γιατρό και μου είπε ότι είχα θρομβώσεις. Όλο αυτό έναν μήνα μετά τον εμβολιασμό μου κατά του κορωνοϊού». 

Στη συνέχεια της συνέντευξης του ο πρώην παίκτης των Χοκς υποστήριξε ότι πιστεύει ότι τα προβλήματα στην υγεία του τα προκάλεσε το εμβόλιο. «Ήμουν εντάξει μέχρι τότε», είπε ο Goodwin, «ήμουν εντάξει μέχρι που εμβολιάστηκα. Ήμουν εντάξει». 



«Άνθρωποι προσπαθούν να σου πουν ότι δεν είναι το εμβόλιο. Που το ξέρετε; Δεν το ξέρετε» είπε ο Goodwin. «Το εμβόλιο έβαλε τέλος στην σεζόν μου, είμαι 1000% βέβαιος». 

Στη συνέχεια ο Αμερικανός γκαρντ υποστήριξε ότι κάποιος από τους Χοκς τον πήρε τηλέφωνο όσο ήταν στο νοσοκομείο και του ζήτησε να βγάζει ανακοίνωση για την κατάσταση του. 

«Μου είπε ότι θα βγάλουν ανακοίνωση ότι η σεζόν τέλειωσε για μένα», είπε ο Goodwin. «Ήμουν κάπως του στυλ… Πώς; Αφού δεν ξέρουμε καν τι είναι αυτό». 



Σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ ο Goodwin θα χάσει όλη την φετινή χρονιά και κινδυνεύει να βάλει τέλος πρόωρα στην καριέρα του, καθώς είναι μόλις 26 ετών, ενώ δημοσιεύματα αφήνουν αιχμές για την στάση που κράτησε το ΝΒΑ.

Όπως αναφέρουν το ΝΒΑ προσπάθησε να κρύψει την είδηση, την ώρα που έχει επιβάλει με έμμεσο τρόπο υποχρεωτικό εμβολιασμό για τους παίκτες. 

Να θυμίσουμε ότι προσφάτως ο Κάιρι Ίρβινγκ είχε τονίσει ότι θα παραμείνει ανεμβολίαστος, κάτι που οδήγησε τους Μπρούκλιν Νετς να τον θέσουν εκτός ομάδας.

Τέλος να σημειώσουμε ότι και ο Γάλλος τενίστας Ζερεμί Σαρντί, Νο 73 στην παγκόσμια κατάταξη του τένις ανδρών, αποφάσισε προσφάτως να αποσυρθεί από το υπολειπόμενο της φετινής σεζόν λόγω έντονων παρενεργειών του εμβολίου κατά του κορωνοϊού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr