Home ΣΤΡΑΤΟΣ / ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ / ΕΥΠ Δείτε το βίντεο που πρέπει να δούν όλοι οι αστυνομικοί της Ἑλλάδος και που έχει ξεσηκώσει όλους τους αστυνομικούς των ΗΠΑ!!!

Δείτε το βίντεο που πρέπει να δούν όλοι οι αστυνομικοί της Ἑλλάδος και που έχει ξεσηκώσει όλους τους αστυνομικούς των ΗΠΑ!!!

by _
0 comment 230 views

 


ΔΕΙΤΕ το βίντεο που πρέπει να δούν όλοι οι αστυνομικοί της Ἑλλάδος και που έχει ξεσηκώσει όλους τους αστυνομικούς των ΗΠΑ!!!

Το παρακάτω βίντεο τράβηξε τον Σεπτ. φέτος ο Zachary Kowing, 29 ετών, που έχει εργαστεί για την αστυνομία του Oregon State για οκτώ χρόνια και έχει ανατεθεί στο γραφείο Bend της υπηρεσίας. Στο βίντεο καθιστά ΣΑΦΕΣ ότι ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΜΠΟΛΙ για ευνόητους λόγους!!!

Μέχρι τώρα, έχει κάνει τον γύρο του κόσμου και έχει εμπνεύσει πάρα πολλούς αστυνομικούς στις ΗΠΑ να ξεσηκωθούν ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥΣ!!!

Δείτε περισσότερα εδώ >> https://greeknewsondemand.com/2021/09/04/oregon-trooper-posts-video-from-patrol-car-defying-state-vaccine-mandate-placed-on-leave/

Δείτε τώρα το σχετικό βίντεο!…


Τὸ βίντεο ποὺ πρέπει νὰ δοῦν ὅλοι οἱ ἀστυνομικοὶ τῆς Ἑλλάδος.

725 viewsOct 17, 2021

Ορθόδοξη Αλήθεια

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr