Home Κορωνοϊος Η “ΥΔΡΑ” ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΜΑΝΤΕΨΤΕ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ;;; Ζωντανοί οργανισμοί που μοιάζουν με την αθάνατη Hydra Vulgaris ανακαλύφθηκαν σε πολλά δείγματα εμβολίων…!!!

Η “ΥΔΡΑ” ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΜΑΝΤΕΨΤΕ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ;;; Ζωντανοί οργανισμοί που μοιάζουν με την αθάνατη Hydra Vulgaris ανακαλύφθηκαν σε πολλά δείγματα εμβολίων…!!!

by _
0 comment 377 views

Ο χρήστης John Kapsimalis 

Η “ΥΔΡΑ” ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΜΑΝΤΕΨΤΕ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ;;; Ζωντανοί οργανισμοί που μοιάζουν με την αθάνατη Hydra Vulgaris ανακαλύφθηκαν σε πολλά δείγματα εμβολίων…γιατί άραγε;

Η Δρ. Carrie Madej αποκαλύπτει συνειδητούς οργανισμούς με πλοκάμια σε φιαλίδια εμβολίου, πιθανώς συνδεδεμένα με τους «πρότυπους οργανισμούς» Hydra Vulgaris και το Πρόγραμμα Ανθρώπινου Γονιδιώματος (HGP).

Σε μια συνέντευξη στις 30 Σεπτεμβρίου 2021, η Δρ. Η Carrie Madej με τον Dr. Larry Palevsky και Dr. Η Christiane Northrup (όλα συνδέονται με την ελεγχόμενη αντιβακτηριακή κίνηση), αυτό που βρήκε στο μικροσκόπιο σε μερικά φιαλίδια με τα εμβόλια Moderna και Johnson & Johnson.

Ανακαλύπτει την περίεργη ανακάλυψη ενός πολύ περίεργου και φαινομενικά αυτοσυνειδητού οργανισμού. Οι θεατές του Stew Peters Show το έχουν αναγνωρίσει ως Hydra Vulgaris.

Τι είναι το Πρόγραμμα Ανθρώπινου Γονιδιώματος;



Το HGP είναι μόνο ένα από μια σειρά παρόμοιων έργων και είναι ένα πρόγραμμα για την πλήρη αποσαφήνιση της δομής του ανθρώπινου DNA, τον εντοπισμό όλων των ανθρώπινων γονιδίων. Στην αρχή του 1988, αυτό έμοιαζε σχεδόν ως ουτοπία. Ωστόσο, η ανάπτυξη των τεχνικών που χρησιμοποιήθηκαν ήταν τόσο γρήγορη που ολοκληρώθηκε σε μεγάλο βαθμό πολύ πριν από το προγραμματισμένο τελικό σημείο.

στις 14 Απριλίου 2003, ανακοινώθηκε ότι το έργο είχε ολοκληρωθεί επιτυχώς και ότι το 99% του ανθρώπινου γονιδιώματος, με ακρίβεια 99,99%, ήταν γνωστό.

Τώρα, το Εθνικό Ινστιτούτο Έρευνας Ανθρώπινου Γονιδιώματος – Προώθηση της ανθρώπινης υγείας μέσω έρευνας γονιδιωματικής – αναφέρει τα ακόλουθα στον ιστότοπό τους:

Hydra 2.0 Genome Project Portal



Η Υδρα, ένα υδροζωικό κυνιδάριο, που πήρε το όνομά του από το ομώνυμο πλάσμα στην ελληνική μυθολογία, λόγω της αξιοσημείωτης ικανότητάς του να αναγεννιέται, μπορεί να θεωρηθεί ως ένας από τους πρώτους «πρότυπους οργανισμούς», με τις μοναδικές του ιδιότητες, οι οποίες περιγράφηκαν για πρώτη φορά και μελετήθηκε από τον Anton van Leeuwenhoek και τον Abraham Tremblay στις αρχές του 18ου αιώνα.

‘Αιώνια ζωή’

Σημειώστε ότι η Υδρα στην ελληνική μυθολογία ήταν ένα τέρας με πολλά κεφάλια, κερδίζοντας δύο κεφάλια για κάθε ένα που έχανε. Αποδεικνύεται ότι το πραγματικό ζώο, που πήρε το όνομά του από αυτό το μυθικό κτήνος, μπορεί να είναι ακόμη πιο επίμονο! Μια νέα μελέτη διαπιστώνει ότι η ύδρα μπορεί φαινομενικά να ζήσει για πάντα, χωρίς γήρανση. Σε αντίθεση με τα περισσότερα πολυκύτταρα είδη, η ύδρα δεν δείχνει σημάδια αλλοίωσης με την ηλικία.

Η σχέση της με την Ανθρώπινη υγεία?



Η Υδρα αποδεικνύεται ένα πολύτιμο πειραματικό μοντέλο για τη μελέτη πολυάριθμων βιολογικών διεργασιών, συμπεριλαμβανομένης της αναγέννησης, της γήρανσης, της σηματοδότησης και της ανάπτυξης των κυττάρων. Η μελέτη στοχεύει στην κατανόηση θεμελιωδών διαδικασιών που σχετίζονται με την ανθρώπινη υγεία.

Εκτός από τα ζωντανά παράσιτα, και εκτός από το οξείδιο του γραφενίου, οι οργανισμοί που μοιάζουν με Hydra Vulgaris βρίσκονται επίσης στα εμβόλια.

Η δρ. Madej ανέφερε επίσης προηγουμένως έναν φαινομενικά αυτοσυνείδητο οργανισμό που μοιάζει με αράχνη (βλέπε εικόνα) με πλοκάμια, τα οποία σηκώθηκαν για να κοιτάξουν το προσοφθάλμιο του μικροσκοπίου. Εδώ στη συνέντευξη, περιγράφει περαιτέρω αυτό αφού οι θεατές την ενημέρωσαν για το Hydra Vulgaris, το οποίο έχει την ικανότητα να ισορροπεί στα κολλώδη πόδια. Ως εκ τούτου, πιστεύει ότι αυτό που είδε θα μπορούσε κάλλιστα να είναι αυτός ο οργανισμός, επειδή φαινόταν ότι μπορούσε να ισορροπήσει σε ένα κολλώδες πόδι.

Ανακάλυψε όμως περισσότερα…



Εξετάζοντας περαιτέρω αυτές τις πληροφορίες στο διαδίκτυο, ανακάλυψε ότι η Hydra Vulgaris μελετάται από το Πρόγραμμα Ανθρώπινου Γονιδιώματος στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια, Ντέιβις, στο τμήμα βιολογίας σε επίπεδο γονιδιακών αλληλουχιών για τις αξιοσημείωτες ιδιότητες αναγέννησης και ανανέωσης και φαινομενικής αθανασίας. .:

Επικαλυμμένα χρυσά νανοσωματίδια για την ανίχνευση του mRNA σε ζωντανά ζώα Hydra Vulgaris

Η δρ. Madej ανακάλυψε επίσης ότι το Hydra Vulgaris μελετάται στην έρευνα για τον καρκίνο, στη χρήση του mRNA για χορήγηση φαρμάκων, μαζί με χρυσά νανο-ρομπότ και νανοσωματίδια χρυσού επικαλυμμένα με DNA.

Αυτό ανοίγει ξεκάθαρα ένα «νέο» πεδίο έρευνας για όλους τους σοβαρούς ερευνητές, σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούνται και μελετώνται αυτοί οι οργανισμοί στο Πρόγραμμα Ανθρώπινου Γονιδιώματος, οι συνδέσεις τους με το έργο Ανθρωπίνου Τρανθρωπισμού 2.0 και ούτω καθεξής.

Το τελευταίο, που σημειώνει ο Δρ. Η Christiane Northrup συνεχίζει, είναι κάτι που συμβαίνει εδώ και πολύ καιρό: μέσω των αερολυμάτων, του νερού, των χημικών διαδρομών… πιθανώς όλοι έχουμε αυτούς και άλλους οργανισμούς στο σώμα μας, λέει, τόσο βιολογικούς οργανισμούς όσο και παράσιτα σε μικροεπίπεδο, καθώς και συνθετική βιολογία με ίνες τεχνητής νοημοσύνης ή νανοσωλήνες άνθρακα ή Morgellons.

Για περισσότερα από είκοσι χρόνια, έχουν βρεθεί πολλοί οργανισμοί και προθέσεις μεσω των αερολυμάτων, όπως μας δείχνουν τα Morgellons, περίεργα βακτήρια synbio, νανοσωματίδια και νανοβιολογία, τα οποία βρίσκονται στο νερό της βροχής, στο έδαφος, στο αίμα, στα ούρα και στους ιστούς.

Δείτε τώρα την εκπομπή >>

Πηγή >> KORAKAS NEWS

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr