Home Greek News Όταν ο Μητσοτάκης το ’17, με προηγούμενη γνώση, προανήγγελλε το κακό που έμελλε να σαρώσει όλη την Ελλάδα: «Ξέρουμε μετά βεβαιότητος ότι θα συμβούν σεισμοί, φωτιές και πλημμύρες»…!!!

Όταν ο Μητσοτάκης το ’17, με προηγούμενη γνώση, προανήγγελλε το κακό που έμελλε να σαρώσει όλη την Ελλάδα: «Ξέρουμε μετά βεβαιότητος ότι θα συμβούν σεισμοί, φωτιές και πλημμύρες»…!!!

by _
0 comment 385 views

Όταν ο Μητσοτάκης το ’17, με προηγούμενη γνώση, προανήγγελλε το κακό που έμελλε να σαρώσει όλη την Ελλάδα: «Ξέρουμε μετά βεβαιότητος ότι θα συμβούν σεισμοί, φωτιές και πλημμύρες»…!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn 


Απ᾽ο., τι φαίνεται και εκ του αποτελέσματος, ΟΛΕΣ οι ανθελληνικές κυβερνήσεις είναι μιλημένες, ενήμερες και συνεννοημένες μεταξύ τους σχετικά με τα σχέδια της Ελίτ για την…ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ, διότι έχει μπεί στην Ελλάδα μας αυτός ο νεοταξικός μηχανισμός που επιχειρεί να αλωνίσει παντού σε όλη την Κοινωνία μας και σε όλο τον κόσμο.

Το καλύτερο παράδειγμα επ’ αυτού είναι στο άρθρο μας με τίτλο Είχαν οι προδότες ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΓΝΩΣΗ ότι θα γίνει ψευτο-πανδημία και συναίνεσαν σε αυτό για την…ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!!! που σας αποκαλύπτει αποτελούν ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΙΟΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, για το ΓΕΓΟΝΟΣ πως κατείχαν ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΓΝΩΣΗ οι ΠΡΟΔΟΤΕΣ για την άνοδο στον κόσμο αυτής της ΨΕΥΤΟ-πανδημίας του ΨΕΥΔΟ-κορωνοϊού από την Ελίτ της Νέας Τάξεως Πραγμάτων και, αντι να πράξουν το ΑΥΤΟΝΟΗΤΟΝ αρνούμενοι να συμμετάσχουν εις αυτήν, συναίνεσαν ΟΛΟΨΥΧΑ σε αυτό εις βάρος της Πατρίδος μας!!!

Αυτός ο νεοταξικός μηχανισμός, λοιπόν, έχει δημιουργηθεί και ενεργοποιηθεί για την καταστροφή της ανθρωπότητος με διάφορους τρόπους…ΤΕΧΝΗΤΟΥΣ, όπως…ΣΕΙΣΜΟΙ…ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ και…ΦΩΤΙΕΣ. Χμμμμ…

Βλέπετε, ήταν ο…ΣΥΡΙΖΑ το 2015 που είχε αρχίσει να ΚΕΛΑΗΔΑΕΙ σχετικά με όλα αυτά, προετοιμάζοντας τον κόσμο στην Ελλάδα για αυτά που…ΕΜΕΛΛΑΝ ΓΕΝΕΣΘΑΙ από την…ΕΛΙΤ. Π.χ., στο άρθρο μας από τον περασμένο Αυγ. φέτος με τίτλο Φωτιές στην Ελλάδα – Η Ατζέντα 21…ΕΙΝ᾽ΕΔΩ!!! Καίνε την Ελλάδα των…ΑΜΕΜΒΟΛΙΑΣΤΩΝ…!!!,αναφερθήκαμε σε ένα άλλο άρθρο που είχαμε βγάλει πριν δύο χρόνια με τίτλο Πως οι πολιτικές του ΟΗΕ προκαλούν τις φωτιές στην Ελλάδα με τη συναίνεση της εκάστοτε ανθελληνικής κυβέρνησης! /# Ατζέντα21 όπου αναφέραμε τα εξής για τον Γιάννη Μπουτάρη…

Αποδειχνύουμε επίσης και τον ρόλο τον εντελώς ΥΠΟΥΛΟ της ίδιας της ανθελληνικής κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στα σχέδια των ελιτιστών Ατζέντα 21 & 2030 για την…ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ, κάτι το οποίο απαιτεί την χρήσιν «τεχνητών κρίσεων» όπως….ΦΩΤΙΕΣ και όχι μόνο και αυτά τα παραδέχτηκε ο ίδιος ο απερχόμενος δήμαρχος της Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάτης, σε σχέση με την ΕΛΛΑΔΑ, το Μάιο του 2015, λέγων…

 

«Όπου “απρόσμενες κρίσεις” είναι σεισμοί, πλημμύρες, πυρκαγιές, ένα ξαφνικό μεταναστευτικό κύμα» ανέφερε ο κ. Μπουτάρης»…

 

ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ!!! Και αυτά τα είχε πει ο Μπουτάρης αναφορικώς προς το Σχέδιον Δράσεως Δια το Κλίμα που τυχαίνει να υπάγεται στην προαναφερόμενη μεγάλη…ΑΤΖΕΝΤΑ 21!!! Οι 100 Ανθεκτικές Πόλεις και το Σχέδιο Δράσης για το Κλίμα ελχουν ΗΔΗ εφαρμοστεί στην Ελλάδα και είναι ΑΥΤΑ που μας…ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ όχι μόνο με τις φωτιές αλλά και με…ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ με την συναίνεση της εκάστοτε ανθελληνικής κυβέρνησης, όπως η…ΝΥΝ!!!

Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ >> https://greeknewsondemand.com/2021/07/23/%cf%80%cf%89%cf%82

Θα μου πείτε τώρα, «ΚΑΛΑ ΑΥΤΑ ΠΩΣ ΤΑ ΗΞΕΡΕ Ο ΒΡΩΜΟ-ΓΕΡΟΣ???» Κι εγώ θα σας απαντούσα «ΕΛΑ ΜΟΥ ΝΤΕ!!»

Αλλά, επαναλαμβάνω, είναι ΓΕΓΟΝΟΣ πως όλες οι προδοτικές ελληνικές κυβερνήσεις κατέχουν γνώσιν…ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ για όλα αυτά τα «ωραία» μελλούμενα για την Ελλάδα διότι, πολύ απλά, τις ενημερώνουν σχετικά οι μυστικές λέσχες στις οποίες είναι μέλη! Ο Μητσοτάκης είναι κι αυτός μέλος αυτών των λεσχών που έχουν κατά νουν να καταστρέψουν τον κόσμο, όπως το…ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ του Κλάους Σβάμπ, ο οποίος υπήρξε στο παρελθόν και επικεφαλής της Λέσχης…ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ, στην οποίαν τυχαίνει να ανήκει επίσης πάλι ο Κυριάκος Μητσοτάκης!!!

Διαβάστε επίσης το άρθρο μας με τίτλο Ατζέντα 21 & Μεγάλη Επανεκκίνηση – 11 Εκατ. Ανεμογεννήτριες μέχρι το 2050! Η Σύνδεση Κλάους Σβάμπ &…ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!!! για περισσότερα.

ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΕΔΩ, διότι έρχεται τώρα το εξής βίντεο που δείχνει ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ να αναφέρει όλα αυτά τα «ωραία» μελλούμενα που προαναφέραμε παραπάνω για τις…ΠΛΥΜΜΥΡΕΣ, τους…ΣΕΙΣΜΟΥΣ και τις…ΦΩΤΙΕΣ που, σύμφωνα με τον ίδιον, θα αρχίσουν να γίνονται αναπόφευκτα παντού σε…ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Είπε επι λέξει τα εξής απίστευτα ο Μητσοτάκης τον Δεκ. του 17, κατά τη διάρκεια της προσυνεδριακής ημερίδας της Νέας Δημοκρατίας στο Περιστέρι, κάτι το οποίο έμοιζε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ με αυτά που είχε πει ο Μπουτάκης δύο χρόνια πρίν…

Σε μία χώρα στην οποία έχουμε να αντιμετωπίσουμε μετά βεβαιότητος σεισμούς, φωτιές και πλημμύρες. Και είμαστε ασυγχώρητοι αν δεν είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε αυτά τα οποία ξέρουμε μετά βεβαιότητος ότι θα γίνουνε κάποια στιγμή. Απλά δεν γνωρίζουμε ακριβώς το πότε….

Και θα μου πείτε τώρα «ΜΑ ΚΑΛΑ, ΠΩΣ ΤΑ ΗΞΕΡΕ ΑΥΤΑ ο ΚΟΥΛΗΣ;;;» Κι εγώ θα σας απαντούσα…«ΕΛΑ ΝΤΕ!!!»

Εν ολίγοις, ο Μητσοτάκης είναι ΚΑΛΑ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΣ πάνω σε τέτοιου είδους θέματα που αφορά την ατζέντα της…«κλιματικής αλλαγής» της Ελίτ (διότι περι αυτού πρόκεται όλος αυτός ο λόγος για δήθεν «φυσικές καταστροφές») επειδή τον έχουν καλά…ΕΝΗΜΕΡΟ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΙ ΙΔΙΟΙ, διότι,…ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙ ΕΙΝΑΙ. Είναι να απορεί κανείς το γεγονός πως τους τελευταίους μήνες, όλο για την…«κλιματική αλλαγή» μιλάει ο πρωθυπουργός-…ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ της Ελλάδας σε σχέση τόσο με την…ΨΕΥΤΟ-πανδημία όσο και για τις πρόσφατες….ΦΩΤΙΕΣ στην Εύβοια και αλλού όσο και για τις…ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ;;;

Μήπως είναι τελικά ένας πολύ καλός «προφήτης-πατριώτης» ο Κούλης επειδή είχε «προβλέψει» χρόνια πριν όλα αυτά τα….ΔΕΙΝΑ που συμβαίνουν, «όλως τυχαίως», σήμερα στην…ΕΛΛΑΔΑ, ή μήπως πρέπει να βάλουμε τελικά λίγο…ΜΥΑΛΟ εν προκειμένω και να φωνάξουμε κανέναν…ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ που να αναλάβει αυτήν την σοβαρή υπόθεση που αφορά την…ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΓΝΩΣΗ που κατείχε ο Μητσοτάκης κι η συμμορία του σχετικά με όλα αυτά τα κακά εις βάρος της χώρας, στα οποία έχει συμμετάσχει και ο Συρίζα και η Νέα Δημοκρατία, κατόπιν εντολής των…ΣΚΟΤΕΙΝΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ της Νέας Τάξεως Πραγμάτων που ελέγχουν κρυφά την Πατρίδα μας;;;

ΚΑΤΙ ΞΕΡΟΥΝ όλοι αυτοί οι ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ, που κυβερνάνε παράνομα και προδοτικά την Ελλάδα μας εδώ και χρόνια, σχετικά με τα σκοτεινά σχέδια των ελιτιστών αυτού του κόσμου (αφού είναι ΜΕΛΗ των μυστικών τους οργανώσεων) και…ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΟ ΛΕΝΕ διότι, πολύ απλά, έχουν δεσμευτεί να εκτελέσουν την ολικήν διάλυσιν της ελληνικής κοινωνίας, σε όλους τους τομείς, καθώς και την ΘΑΝΑΤΩΣΙΝ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ!!!

Ακούστε λοιπόν στο παρακάτω βίντεο της εκπομπής “ALERT” και…ΦΡΙΞΤΕ…!!!…

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr