Home Greek News ΟΛΟΜΕΤΩΠΗ ΣΓΟΥΡΟΥ ΚΑΤΑ ΠΑΤΟΥΛΗ ΚΑΙ ΔΟΥΡΟΥ

ΟΛΟΜΕΤΩΠΗ ΣΓΟΥΡΟΥ ΚΑΤΑ ΠΑΤΟΥΛΗ ΚΑΙ ΔΟΥΡΟΥ

by _
0 comment 125 views

ΟΛΟΜΕΤΩΠΗ ΣΓΟΥΡΟΥ ΚΑΤΑ ΠΑΤΟΥΛΗ ΚΑΙ ΔΟΥΡΟΥ


Του Παναγιώτη Αποστόλου

Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου

[email protected]www.egerssi.gr

Τον Μάιο – Ιούνιο του 2019 ο λαός της Αττικής – ας πρόσεχε – εξέλεξε Περιφερειάρχη τον Γιώργο Πατούλη, ο οποίος εκλέχτηκε με τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας!

Ο οποίος Γιώργος Πατούλης, διεκδίκησε στον δεύτερο γύρο την Περιφέρεια Αττικής με την εκλεκτή του ΣΥΡΙΖΑ Ρένα Δούρου και η οποία ήταν Περιφερειάρχης τον Ιούλιο του 2018, όταν δεν μπόρεσε να κάνει απολύτως τίποτε στις δυο μεγάλες πυρκαγιές που ξέσπασαν στην Αττική (Κινέττα και Νταού Πεντέλης, που στη συνέχεια εξαπλώθηκε στο Νέο Βουτζά και στο Μάτι, κι όπου θρηνήσαμε 102 συνανθρώπους μας)!

Αλλά και επί των ημερών του κ. Πατούλη, στις αρχές Αυγούστου 2021 αποτεφρώθηκε η Βαρυμπόμπη, οι Θρακομακεδόνες, το Τατόι!..

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ! >> https://egerssi.gr/%ce%bf%ce%bb%ce%bf%ce%bc%ce%b5%cf%84%cf%89%cf%80%ce%b7-%cf%83%ce%b3%ce%bf%cf%85%cf%81%ce%bf%cf%85-%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%b1-%cf%80%ce%b1%cf%84%ce%bf%cf%85%ce%bb%ce%b7-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%b4%ce%bf/

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr