Home ΚΟΣΜΟΣ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ!!! – Η DC Comics ανακοινώνει ότι ο νέος Σούπερμαν βγαίνει από τη…«ντουλάπα» ως μεγάλος…ΠΟΥΣΤ@Ρ@Σ!!!

ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ!!! – Η DC Comics ανακοινώνει ότι ο νέος Σούπερμαν βγαίνει από τη…«ντουλάπα» ως μεγάλος…ΠΟΥΣΤ@Ρ@Σ!!!

by _
0 comment 204 views
ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ!!! – Η DC Comics ανακοινώνει ότι ο νέος Σούπερμαν βγαίνει από τη «ντουλάπα» ως μεγάλος…ΠΟΥΣΤΑΡΑΣ!!!
ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ!!! – Η DC Comics ανακοινώνει ότι ο νέος Σούπερμαν βγαίνει από τη «ντουλάπα» ως μεγάλος…ΠΟΥΣΤΑΡΑΣ!!!

ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ!!! – Η DC Comics ανακοινώνει ότι ο νέος Σούπερμαν βγαίνει από τη «ντουλάπα» ως μεγάλος…ΠΟΥΣΤ@Ρ@Σ!!!


Ο Σούπερμαν, ένας παραδοσιακά ετεροφυλόφιλος υπερήρωας, πρόκειται να εμφανιστεί ως αμφιφυλόφιλος και να ξεκινήσει μια ρομαντική σχέση με τον καλύτερο φίλο του, ανακοίνωσε τη Δευτέρα η DC Comics που είναι ο μεγαλύτερος εκδότης κόμικς στον κόσμο….!!!

Η DC αποκάλυψε ότι στην επερχόμενη σειρά κόμικ τους, ο Jonathan ‘Jon’ Kent, ο οποίος ανέλαβε τον τίτλο του Superman από τον πατέρα του Clark, θα ξεκινήσει να βγαίνει με…ΤΟΝ στενό του φίλο Jay Nakamura

Η είδηση έρχεται μόλις δύο μήνες αφότου η εταιρεία ανακοίνωσε ότι ο εμβληματικός βοηθός του Batman Robin έβγαινε με…έναν άντρα.

ΕΙΘΕ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΨΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΠΟΥ ΔΙΕΦΘΕΙΡΟΥΝ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΩΝ!!!

Περισσότερα εδώ >> https://newspunch.com/dc-comics-announce-that-new-superman-is-coming-out-as-bisexual/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr