Home Κορωνοϊος Βρήκαν οι Ρώσοι τρόπο για να βγάλουν το θανατηφόρο περιεχόμενο του μπολιού για τον «COVID» από τον οργανισμό των ληπτών του με…ΒΕΝΤΟΥΖΑ!!!

Βρήκαν οι Ρώσοι τρόπο για να βγάλουν το θανατηφόρο περιεχόμενο του μπολιού για τον «COVID» από τον οργανισμό των ληπτών του με…ΒΕΝΤΟΥΖΑ!!!

by _
0 comment 239 views

Δείτε τους Ρώσους να βγάζουν το θανατηφόρο περιεχόμενο του μπολιού για τον «COVID» από τον οργανισμό των ληπτών του με…ΒΕΝΤΟΥΖΑ!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 22 Sept. 2021, 09:52, Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Στο πρώτο μας άρθρο εδώ στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ (GreekNewsOnDemand.com) για αυτό το τόσο κρίσιμο για την επιβίωση των πολιτών της γης θέμα, με τίτλο ΙΔΟΥ το αντίδοτο για τους εμβολιαμένους από το θανατηφόρο τρύπημα!!! Ευρέθη τρόπος να βγαλθεί το θανατηφόρο γραφένιο του εμβολίου από τον οργανισμό!!!, σας είχαμε αποκαλύψει πως Ρώσοι ιατροί ευρίσκουν τρόπους με τους οποίους να βγάλουν το θανατηφόρο περιεχόμενο του μπολιού για τον ΨΕΥΔΟ-κορωνοϊού από τον οργανισμό των ληπτών του!

Διαβάστε το εδώ > > https://greeknewsondemand.com/2021/08/02/%ce%b9%ce%b4%

Δείτε τώρα τι έβγαλε για αυτό το θέμα το μεγάλο σάιτ Αμερικανών πατριωτών Rense.com

Πώς να βγάλετε το δηλητήριο του εμβολίου και δείτε τι κάνουν στο αίμα σας οι πρωτεΐνες-ακίδες και το οξείδιο του γραφενίου. Άμεση πήξη!

Πώς να αφαιρέσετε ένα μεγάλο μέρος της ένεσης του δηλητηριώδους εμβολίου Covid από το σώμα σας με βεντούζα.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Αυτό λειτουργεί μόνο έως και 30 λεπτά μετά την ένεση.



Αυτή η μέθοδος βεντούζας, που δείχνει ένας Ρώσος γιατρός, λειτουργεί μόνο έως και 30 λεπτά μετά τον εμβολιασμό, σε κάθε άλλη περίπτωση η βεντούζα δεν είναι πλέον αρκετή … αλλά είναι εκπληκτικό το πόσο γρήγορα πήζει το αίμα λόγω του εμβολιασμού … αλλά είναι επίσης σαφές, εάν καταλαβαίνετε τους βιοχημικούς μηχανισμούς της λειτουργίας των οξειδίων του γραφενίου και των πρωτεϊνών-ακόδων που είναι πίσω από αυτό.

Και πάλι – δεν είναι ιός, είναι ένα βιολογικό όπλο του οποίου το εκρηκτικό νουκλεοτίδιο μεταφέρεται μέσω της πρωτεΐνης ακίδας χρησιμοποιώντας το ψαλίδι γονιδίων (CRISPR). Για καλύτερη μεταφορά, χρησιμοποιούνται νανολιπίδια που ξεπερνούν τον αιματοεγκεφαλικό φραγμό μέσω του υποδοχέα της νευρολιπίνης-1 …

@EndTimesApokalypse

Covid Poison removal…

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr