Home ΚΟΣΜΟΣ ΣΟΚ – Αφού έκανε το μπόλι, ΤΥΦΛΩΘΗΚΕ μετά ο…ΣΚΥΛΟΣ ΤΟΥ από τις παρενέργειες του…ΔΙΚΟΥ ΤΟΥ «εμβολίου»!!!

ΣΟΚ – Αφού έκανε το μπόλι, ΤΥΦΛΩΘΗΚΕ μετά ο…ΣΚΥΛΟΣ ΤΟΥ από τις παρενέργειες του…ΔΙΚΟΥ ΤΟΥ «εμβολίου»!!!

by _
0 comment 356 views

ΣΟΚ – Αφού έκανε το μπόλι, ΤΥΦΛΩΘΗΚΕ μετά ο…ΣΚΥΛΟΣ ΤΟΥ από τις παρενέργειες του…ΔΙΚΟΥ ΤΟΥ «εμβολίου»!!!


Σύμφωνα με τον καλό μας φίλο Ben Liashenko, ο οποίος είναι γνωστός ερευνητής της ΝΤΠ… 

Ο γείτονάς μου στο δρόμο μου είπε, “βρέθηκε θετικός στον covid” μετά τον εμβολιασμό. Παρεμπιπτόντως, είχε μαζί του τον σκύλο του. Παρατήρησα ότι ένα από τα μάτια φαινόταν άσχημο. Μου είπε ότι ο σκύλος του τυφλώθηκε στο ένα μάτι μετά τον εμβολιασμό. Δυστυχώς, η πλειοψηφία των ανθρώπων θα μάθει μόνο με τον σκληρό τρόπο.

My neighbor down the street told me, “he tested positive for covid” after getting vaccinated. BTW, he had his dog with him. I noticed one of the eyes looked bad. He told me his dog went blind in the one eye after getting vaccinated. Unfortunately the majority of people will only learn the hard way.

Το μπόλι φίλες και φίλοι…ΣΚΟΤΩΝΕΙ και οι παρενέργειες που προκαλεί δεν γίνονται αισθητές -με ό,τι σημαίνει αυτό– μόνο στους εμβολιασμένους, αλλά και στους…ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ!!! ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΑ…ΖΩΑ, ΤΑ ΑΘΩΑ, ΕΠΗΡΕΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ!!!

Γι’ αυτό, και σύμφωνα με ιατρούς και επιστήμονες από όλο τον κόσμο, οι άνθρωποι που αποτελούν ΑΠΕΙΛΗ για όλους εμάς ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ οι δήθεν «κακοί» ανεμβολίαστοι, αλλά οι…ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ!!!

Εμείς έχουμε βγάλει πολλές αποκαλύψεις για αυτό σε αυτού το σάιτ, ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ (GreekNewsOnDemand.com).

Διαβάστε επίσης το άρθρο μας με τίτλο MEGA ΜΠΟΥΜ!!! – Διαρροή αρχείων COVID του ΥΠΕΘΑ των ΗΠΑ αποδεικνύει ότι οι νοσηλείες στις ΗΠΑ διπλασιάστηκαν μετά την εισαγωγή των εμβολίων…!!! για περισσότερα!

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr