Home ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ – EXCLUSIVES «ΣΟΚ» ή μάλλον όχι – Οι «Περιούσιοι» του «θεού» ομολογούν: Το COVID και τα εμβόλιά του είναι ΜΟΝΟ για τους ΜΗ Εβραίους και ΟΧΙ για ΜΑΣ. ΕΒΡΑΪΚΗ η…ΚΑΘΕ ΠΤΥΧΗ της ψευτοπανδημίας!!!…

«ΣΟΚ» ή μάλλον όχι – Οι «Περιούσιοι» του «θεού» ομολογούν: Το COVID και τα εμβόλιά του είναι ΜΟΝΟ για τους ΜΗ Εβραίους και ΟΧΙ για ΜΑΣ. ΕΒΡΑΪΚΗ η…ΚΑΘΕ ΠΤΥΧΗ της ψευτοπανδημίας!!!…

by _
0 comment 505 views

«ΣΟΚ» ή μάλλον όχι – Οι «Περιούσιοι» του «θεού» ομολογούν: Το COVID και τα εμβόλιά του είναι ΜΟΝΟ για τους ΜΗ Εβραίους και ΟΧΙ για ΜΑΣ…

ΕΒΡΑΪΚΗ η…ΚΑΘΕ ΠΤΥΧΗ της ψευτοπανδημίας!!!…


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 08 Οκτ. 2021, 19:22, Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Διαβάστε επίσης το πρώτο μας άρθρο για αυτό το θέμα με τίτλο Έλα μωρέ τώρα! ΠΟΙΑ εβραϊκή συνωμοσία για την εξόντωση του Ελληνικού Λαού και όλων των εθνών;;;


Στο παρακάτω βίντεο-σοκ, μαθαίνει πως οι «άνθρωποι» που είναι πίσω από τόσο την ψευτο-πανδημία του COVID-19 όσο και πίσω από τα εμβόλιά της δεν είναι άλλοι από τους…ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΥΠΟΠΤΟΥΣ….

«Ο κορωνοϊός είναι μόνο για τους μη Εβραίους. Δεν είναι για τους Εβραίους» λέει ένας ραβίνος στο πρώτο κομμάτι του παρακάτω βίντεο με τίτλο «THE JEWISH VAX?! VIDEO» .

Στα υπόλοιπα κομμάτια μαθαίνουμε τα εξής επιβεβαιωτικά, ότι, είναι οι ΕΒΡΑΙΟΙ που ελέγχουν ΚΑΘΕ ΠΤΥΧΗ της «πανδημίας» καθώς και τα…ΕΒΟΛΙΑ για τον ψευτο-ιό!….

Σύμφωνα με τους Jewish Times σε ένα άρθρο τους με τίτλο «Τα εμβόλια COVID-19 έχουν εβραϊκές σχέσεις» δηλώνουν ότι ερευνητές του πανεπιστημίου Emory και τοπικοί εθελοντές σε δοκιμές σε ανθρώπους έπαιξαν ρόλο στη δοκιμή ενός από τα δύο ανακοινωθέντα εμβόλια.

Δείτε τώρα το σχετικό απόσπασμα…



Σύμφωνα με την εφημερίδα “Jerusalem Post” σε άρθρο τους και με τίτλο «Ποιοι είναι οι Εβραίοι πίσω από τα εμβόλια για τον κορωνοϊό», διαβάζουμε ότι κανείς δεν μπορεί να ξεφύγει από την παρουσία τους στην πρώτη γραμμή των κορυφαίων εταιρειών στην κούρσα για την εξεύρεση εμβολίου που θα αποτρέψει τον κορονοϊό.

Σε μια άλλη εβραϊκή εφημερίδα διαβάζουμε ένα άρθρο με τίτλο «Το Εβραϊκό παρελθόν του διευθύνοντος συμβούλου της Pfizer “ενέπνευσε” εργασία για τα εμβόλια». Μιλά φυσικά για τον Ελληνο-ΕΒΡΑΙΟ Αλμπέρτ Μπουρλά που είναι από τη Θεσσαλονίκη.



Σύμφωνα με την “Jewish Star” ο επικεφαλής επιστήμονας τηε Pfizer είναι Εβραίος από τη Σουηδία…

Σε ένα άλλο άρθρο της “Jerusalem Post” με τίτλο «Τρεις Εβραίοι σε αποστολή για την ανάπτυξη εμβολίου για τον κορωνοϊό», διαβάζουμε ότι αυτοί οι τρεις Εβραίοι είναι οι ακόλουθοι: Ο Ταλ Ζακς, ο Σμουέλ Σαπίρο και ο Αλέξανδρος Γκίντσμπουργκ

Στο παρακάτω γράφημα μαθαίνουμε πως οι διευθύνοντες όλων των μεγάλων εταιρειών εμβολίων για τον κορωνοϊό τυχαίνει ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ…ΕΒΡΑΙΟΙ. ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ!!! Μιλάμε για τον Leif Johansson της Astrazeneca, τον Αλμπερτ Μπουρλά της  Pfizer, Stehpane Bancel της Moderna και τον Gincburg της…ΡΩΣΙΚΗΣ Sputnik-V.



Στα παρακάτω άρθρα μαθαίνουμε πως ήδη από τον Φεβ. του 2021, το εμβόλιο κορωνοϊού «έπιανε» στους Εβραίους του Ισραήλ (δείτε το άρθρο στα αριστερά) με θανάτους ΜΗΔΕΝ, κτλ., ενώ, στα δεξιά, διαβάζουμε ένα άλλο άρθρο  μιας άλλης ιστοσελίδας ειδήσεων που λέει πως τα ΙΔΙΑ ΕΜΒΟΛΙΑ είχαν ήδη αρχίσει να σκοτώνουν τους…ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥΣ στην Παλαιστίνη…!!!

Το επόμενο άρθρο που βλέπουμε εδώ είναι από την “Times of Israel” με τίτλο «Ο πρώην επικεφαλής της Mossad ενώνεται με την φαρμακευτική εταιρεία που εμπορεύεται το ισραηλινό τρύπημα Covid». Ο Tamir Pardo εγγράφεται ως μέλος του διοικητικού συμβουλίου της NRx που ολοκληρώνει τις δοκιμές για το εμβόλιο BriLife στη Γεωργία και την Ουκρανία. Δηλαδή, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΊΕΣ…ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ!!! ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!!

Το επόμενο διάγραμμα είναι τουλάχιστον συγκλονιστικό. Δηλώνει ότι κάθε πτυχή του Covid είναι…εβραϊκή. Σας το είχαμε αποκαλύψει αυτό πριν από μερικές εβδομάδες σε ένα άρθρο όπου αποδείξαμε ότι όλα τα κορυφαία μέλη του υπουργικού συμβουλίου του Τζο Μπάιντεν είναι όλοι μα ΟΛΟΙ…Εβραίοι. Εδώ όμως αποδεικνύουμε ξεκάθαρα ότι οι Εβραίοι είναι αυτοί που ελέγχουν κάθε πτυχή της ψευτο-πανδημίας Covid.



Στο πρόσφατο άρθρο μας με τίτλο ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΕΒΡΑΙΟ-κρατούμενη η διοίκηση Μπάιντεν!!! Κατέχουν όλες τις μεγάλες θέσεις στην κυβέρνησή του οι ΕΒΡΑΙΟΙ !!!, σας καταδείξαμε πως το ίδιο ισχύει για τους Εβραίους όσον αφορά την στελέχωση της κυβέρνησης του Τζο Μπάιντεν!

Στο επόμενο άρθρο από την “Times of Israel”, διαβάζουμε ότι μια ελληνική εφημερίδα παρομοιάζει τον Εβραίο Διευθύνοντα Σύμβουλο της Pfizer με τον ναζί γιατρό…Joseph Mengele. Είναι του…«ΜΑΚΕΛΕΙΟΥ» βέβαια το άρθρο. ΑΧΑΧΑΧΑ!!! Α ρε Στέφανε, τα βάζεις εσύ με τα πάντα και τους ΠΑΝΤΕΣ…ακόμη και με τους «Περιούσιους»!!! Μπράβο σου παίδι μας διότι ΜΟΝΟ ΕΣΥ τολμάς να βγάλεις τέτιου είδους «καυτά» θέματα!!!

Στο επόμενο άρθρο -που είναι ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ– διαβάζουμε ότι τα αυστραλιανά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι Ισραηλινοί επιστήμονες ανέπτυξαν ένα εμβόλιο για τον κορωνοϊό ακόμη και πριν από την έναρξη της… πανδημίας του κοροναϊού…!!!

Η Σύμβαση για τα Βιολογικά Όπλα (BWC) ή η Σύμβαση Βιολογικών Όπλων και Τοξινών (BTWC), είναι μια συνθήκη αφοπλισμού που απαγορεύει αποτελεσματικά τα βιολογικά και τοξικά όπλα απαγορεύοντας την ανάπτυξη, παραγωγή, απόκτηση, μεταφορά, αποθήκευση και χρήση τους. Το πλήρες όνομα της συνθήκης είναι η Σύμβαση για την Απαγόρευση της Ανάπτυξης, Παραγωγής και Αποθήκευσης Βακτηριολογικών (Βιολογικών) και Τοξινικών Όπλων και την καταστροφή τους.



Τα περισσότερα έθνη έχουν υπογράψει, εκτός από μερικά. Δείτε τώρα τα παρακάτω στιγμιότυπα οθόνης και παρατηρήστε ποιες χώρες δεν έχουν υπογράψει αυτό….

Ένα από αυτά τα έθνη δεν είναι άλλο από την…«ΓΗΝ ΤΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΕΙΑΣ», βεβαίως-βεΒΡΑΙΟΣ!!! ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ!!!

Και στο άρθρο μας με τίτλο Αρχικός συντάκτης του νόμου κάτα των βιολογικών ὀπλων των ΗΠΑ: «Το εμβόλιο κορονοϊού είναι ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΟΠΛΟ που περιέχει το HIV!!!» Τον επιβεβαιώνει το BBC!!! σας είχαμε αποδείξει περιτράνως το ΓΕΓΟΝΟΣ πως το δήθεν «εβόλιο» κορωνοϊού δεν είναι τίποτε άλλο από ένα…ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΟΠΛΟ προοριζόμενο να…ΜΕΙΩΣΕΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΤΟΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΤΗΣ ΓΗΣ!!! Ο άνθρωπος που μας βοήθησε να βγάλουμε αυτήν την αποκάλυψη ήταν ο μεγάλος συνταγματιολόγος και καθηγητής του Πανεπιστημίου του Ιλλινοίος Δρ. Francis Boyle, ο οποίος ήταν ο συντάκτης του αντιτρομοκρατικού νόμου για τα βιολογικά όπλα του 1989, τον οποίο συνέταξε ο ίδιος για την τότε κυβέρνηση Μπους.

Και…ΠΟΙΟΙ -παρακαλώ πολύ!– είναι πίσω από τα…ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ που τυχαίνει και να έχουν ΑΓΝΟΗΣΕΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ τη Σύμβαση για τα Βιολογικά Όπλα;;;

Στο άρθρο μας με τίτλο Ο ΦΟΝΟΣ ΔΙ’ΕΝΕΣΕΩΣ: Η Μεγάλη Σφαγή της Γρίπης των Χοίρων: Όταν η κυβέρνηση των ΗΠΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΩΣ εκατοντάδες με το…εμβόλιο της ΨΕΥΤΙΚΗΣ «γρίπης των χοίρων», είχαμε αποδείξει ότι η ψευτο-Πανδημία των Χοίρων του 1976 ήταν κι αυτή μια μεγάλη ΑΠΑΤΗ πάλιν των…ΕΒΡΑΙΩΝ μόνο και μόνο για να πείσουν τους Αμερικανούς πολίτες να…ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΝ για έναν «ιό»-ΦΑΝΤΑΣΜΑ, του οποίου η ύπαρξις ΔΕΝ ΑΠΕΔΕΙΧΘΗ ΠΟΤΕ!!! Και ΤΟΤΕ είχαν πεθάνει ΠΟΛΛΟΙ λόγω του…ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟΥ ΜΠΟΛΙΟΥ, που προσέφεραν τότε για αυτήν την ψεύτικη «γρίπη των χοίρων», όπως και…ΣΗΜΕΡΑ λόγω του ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟΥ ΜΠΟΛΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΨΕΥΔΟ-COVID!!!

Και γράψαμε…

Τώρα, σας παρουσιάζουμε το άρθρον του κου Ευστάθιου Μάλινς από το 1977 με τίτλον «The Great Swine Flu Massacre — Sixteen Hundred Dead», δηλαδή, «Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΦΑΓΗ ΤΗΣ ΓΡΙΠΗΣ ΤΩΝ ΧΟΙΡΩΝ – 1.600 ΝΕΚΡΟΙ», που είχε δημοσιευθή εις το χριστιανικόν περιοδικόν «Christian Vanguard», δηλαδή, «Η ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΕΜΠΡΟΣΘΟΦΥΛΑΚΗ» (πατήστε εδώ) τον Αύγουστο του 1977.

 

Το παρόν άρθρον, λοιπόν, αποτελεί ένα κομμάτι του βιβλίου του Ευστάθιου Μάλινς με τίτλον “MURDER BY INJECTION – The Story of the Medical Conspiracy Against America”, δηλαδή, «Ο ΦΟΝΟΣ ΔΙ’ ΕΝΕΣΕΩΣ – Η ιστορία για την Ιατρική Συνωμοσία κατά της Αμερικής» (Ο ΦΟΝΟΣ ΜΕ ΤΗ ΕΝΕΣΗ), και εκθέτει ΠΛΗΡΩΣ το εντελώς διαβολικά αλλοπαθικό σύστημα «ιατρικής» που υπάρχει σήμερα στον δυτικο κόσμο που έχει οδηγήσει στον θάνατο πάρα πολλών εκατομμυριών ανθρώπως σε όλον τον κόσμο βάσει του ιατρικού συστήματος των…ΕΒΡΑΙΩΝ, ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΩΝ ΦΟΝΙΑΔΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΤΩΝ…ΕΛΛΗΝΩΝ, ΕΔΩ ΚΑΙ…ΑΙΩΝΕΣ!!!

 

Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ >> https://greeknewsondemand.com/2020/04/10/%ce%bf-

Μέσα σε…ΟΛΑ ο «περιούσιος λαός του θεού», ακόμη όσον αφορά τα…ΕΜΒΟΛΙΑ και ο κόσμος συνεχίζει να ευρίσκεται εν υπνώσει διότι μας έχουν όλους ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΥΣ στην «μήτρα» ελέγχου τους οι ΕΒΡΑΙΟΙ!!! Αλλά από τη στιγμή όμως που σταματήσουμε εμείς και να τους συμπαθούμε και να τους συμπονούμε (για το δήθεν ΚΩΛΟκαύρωμα τους, το οποίο ΔΕΝ μπορεί να αμφισβητήσει ΚΑΝΕΙΣ και που ΜΠΑΖΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ. ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ???) αλλά και να τους υποστηρίζουμε (δηλαδή, μας ΡΟΥΦΑΝΕ ΤΟ ΑΙΜΑ και γουστάρουμε εμείς κιόλας!!!), τότε αρχίζει και να μαραίνεται αυτή η ΣΑΤΑΝΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΙΣ που ασκούν πάνω μας!!!

ΤΟΣΟ ΤΟ “ΚΟΒΙΝΤ” ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ…ΜΗ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ…ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΕΥΘΑΡΣΩΣ ΚΙΟΛΑΣ ΟΙ ΠΕΡΙ-ΟΥΣΤ-ΙΟΙ του «θεού»!!! Ρωτήστε τον κο…ΜΠΟΥΡΛΑ επ’ αυτού, ο οποίος συνεχίζει να ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ…ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΜΠΟΛΙ ΓΙΑ…ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ…!!!

Δείτε τώρα το σχετικό βίντεο και…ΦΡΙΞΤΕ!!!

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr