Home ΚΟΣΜΟΣ Η Τουρκία στο εδώλιο της ιστορίας…

Η Τουρκία στο εδώλιο της ιστορίας…

by _
0 comment 164 views

Η Τουρκία στο εδώλιο της ιστορίας…

-του Παναγιώτη Αποστόλου από το σάιτ egerssi.gr

Πολλές φορές έχω φιλοξενήσει στις στήλες μου “Κόκκινο Πιπέρι” και “Τσουκνίδα” τις απόψεις του Υποστράτηγου ε.α. Κωνσταντίνου Κωνσταντινίδη (Αμφικτύων) και ο οποίος είναι Συγγραφεύς και Μέλος της Εταιρείας Ελλήνων Λογοτεχνών!

Παρακάτω λοιπόν θα διαβάσετε μια εξαιρετική ανάλυση του κ. Κωνσταντινίδη, πολύ χρήσιμη σε όλους μας:

«Η ανώριμη  Τουρκία από το 1950 και μετά εκμεταλλευόμενη τη Δυτική μυωπική πολιτική απέκτησε δυνάμεις που δεν έπρεπε να έχει ανά χείρας. Σε ένα παιδί ποτέ δεν δίνεις χειροβομβίδες και εκρηκτικά γιατί και αυτό θα κινδυνεύσει και οι γύρω του. Αυτό συνέβη εδώ και πλέον μισό αιώνα.

Η Τουρκία το Σεπτέμβρη του 1955 προέβη στην   γενοκτονία  των τελευταίων Ελλήνων της Κωνσταντινουπόλεως  και οι ΗΠΑ αντί να κατακεραυνώσουν τους γενοκτόνους, τους δικαιολόγησαν κι από πάνω. Έκτοτε οι Τούρκοι συνέχισαν ανενόχλητοι την γενοκτονία των Κούρδων ξεριζώνοντας τους Κουρδικούς πληθυσμούς της Ανατόλιας.



Με τις ατιμίες της Βρετανίας τον Ιούλιο 1974  εισέβαλαν στρατιωτικά  στην Ελληνικοτάτη  Κύπρο και έκτοτε παρά τα ψηφίσματα του ΟΗΕ κρατούν υπό κατοχή το 40% περίπου της μεγαλονήσου  χωρίς και πάλι να  απαιτήσει η Δύση την εφαρμογή των ψηφισμάτων του Σ.Α του ΟΗΕ, διότι η  Τουρκία   έχει τάχα σπουδαία στρατιωτική αξία” στα δυτικά συμφέροντα.

Όταν αντελήφθησαν  οι ασιατικοί “γκρίζοι λύκοι” την αδυναμία των Δυτικών – οι οποίοι ήταν έτοιμοι να δώσουν ακόμη και τα οπίσθια τους στην Τουρκία – ανέβασαν τη  μεγαλομανία τους στα ύψη.  Θεώρησαν  ότι ήρθε η ευκαιρία να αναβιώσουν την Οθωμανική αυτοκρατορία.

Έβαλαν σε ενέργεια όλες τις  τρομοκρατικές  ιδεοληψίες  του παρελθόντος (Παντουρκισμού, Παντουρανισμού, Εθνικισμού) και δεν δίστασαν να βάλουν στο τραπέζι και το δίκοπο μαχαίρι του Πανισλαμισμού.

Με τα  τρομοκρατικά  ιδεολογικά  όπλα του παρελθόντος και με τον σύγχρονο εξοπλισμό που της εξασφάλισε το ΝΑΤΟ η Τουρκία άρχισε την ναζιστικού τύπου επέκταση της προς όλες τις κατευθύνσεις (Αιγαίο, Κύπρο, Ιράκ,  Συρία, Αρμενία, Αφγανιστάν, Διάστημα κλπ.)!



Ο κύριος όμως κυματοθραύστης των τουρκικών βλέψεων ήταν και είναι  ιστορικά ο Ελληνισμός (Ελλάδα- Κύπρος).

Ο Αραβικός κόσμος ανήσυχος εναντιώθηκε στα τουρκικά επεκτατικά σχέδια, καθώς και όλες οι γειτονικές της χώρες. Μόνο η μυωπική Ευρώπη δεν είναι ακόμη ικανή να αντιμετωπίσει συνολικά μια χώρα παρία που σχεδιάζει να  παράγει    τα πιο σύγχρονα οπλικά συστήματα, ακόμη και πυρηνικά όπλα  από την πυρηνική ενέργεια που  θα της εξασφαλίσει η Ρωσία του “ξανθού γένους” του Πούτιν.

Τελικά, έπεσε η λεοντή από τον  μαινόμενο “νεοσουλτάνο”  Ερντογάν.

Οι ΗΠΑ πρώτες αντελήφθησαν ότι ενεργεί για την διάλυση της Δυτικής Συμμαχίας και δικαίως τον  έβαλαν σε απομόνωση.

Η Τουρκία ήταν ιστορικά  πρόβλημα για τον κόσμο. Η Τουρκία δεν είναι βιώσιμη χώρα. Το “τουρκικό πρόβλημα”  τώρα φθάνει στη λύση του.



Η Ύβρις φέρνει νομοτελειακά τη Νέμεση και αυτή το διαμελισμό

Δύση και Ανατολή πρέπει να συμφωνήσουν στον διαμελισμό του “κακοδεμένου και έτοιμου να λυθεί τουρκικού μπόγου” αρχής γενομένης από το Κουρδιστάν.

Έτσι θα αναπνεύσουν δημοκρατικό αέρα οι   εθνότητες που την απαρτίζουν και θα δημιουργηθούν τα νέα κράτη στην περιοχή (Κουρδιστάν, Κράτος του Πόντου, Ιωνία, Κράτος  Κωνσταντινουπόλεως κ.α.)!

Όσο λιγότερο διαρκέσουν οι πόνοι της γέννας, τόσο το καλύτερο για τους λαούς της Τουρκίας και τους γειτονικούς  λαούς!»!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ >> https://egerssi.gr/%cf%84%ce%bf-%ce%ba%ce%bf%ce%ba%ce%ba%ce%b9%ce%bd%ce%bf-%cf%80%ce%b9%cf%80%ce%b5%cf%81%ce%b9-%cf%84%ce%b7%cf%83-%cf%84%cf%81%ce%b9%cf%84%ce%b7%cf%83-5-%ce%bf%ce%ba%cf%84%cf%89%ce%b2%cf%81%ce%b9%ce%bf/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr