Home ΗΠΑ Η…ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ Pfizer ζητά από τον FDA να εγκρίνει το εμβόλιο Covid για παιδιά ηλικίας 5 έως 11 ετών…!!!

Η…ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ Pfizer ζητά από τον FDA να εγκρίνει το εμβόλιο Covid για παιδιά ηλικίας 5 έως 11 ετών…!!!

by _
0 comment 184 views

Η…ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ Pfizer ζητά από τον FDA να εγκρίνει το εμβόλιο Covid για παιδιά ηλικίας 5 έως 11 ετών…!!!


Η Pfizer και ο Γερμανός συνεργάτης της BioNTech ανακοίνωσαν ότι ζήτησαν από την Αμερικανική Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) να επεκτείνει τη χρήση έκτακτης ανάγκης για το «εμβόλιό» τους για τον κορονοϊό, ώστε να συμπεριλάβει παιδιά ηλικίας 5 έως 11 ετών.

Το εμβόλιο της Pfizer εγκρίθηκε σε παρόμοια βάση για παιδιά ηλικίας 12 ετών και άνω τον Μάιο και στα τέλη Αυγούστου έλαβαν πλήρη έγκριση -τάχα μου!– για άτομα 16 ετών και άνω.

Αλλά ‘οπως εμείς από τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ (GreekNewsOnDemand.com) σας αποκαλύψαμε προ εμδομάδων στο άρθρο μας με τίτλο Εξαπατούν τον κόσμο FDA και Pfizer: Το «εγκεκριμένο» εμβόλιο δεν είναι τίποτε άλλο από το…ΠΡΩΤΟ και χορηγείται ακόμη με άδεια χρήσης έκτακτης ανάγκης! ΔΕΝ υπάρχει «έγκριση»!, η δήθεν «έγκρισις» του εμβολίου Pfizer δεν είναι τίποτε άλλο από μια άλλη ΑΠΑΤΗ της εταιρείας!

Ο FDA σχεδιάζει επι του παρόντος να κινηθεί γρήγορα και έχει προγραμματίσει μια συνάντηση για να συζητήσει το θέμα στις 26 Οκτωβρίου.

Οι αξιωματούχοι αναμένεται να λάβουν μια απόφαση –η οποία θα έκανε 28 εκατομμύρια παιδιά επιλέξιμα για το ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΜΠΟΛΙ!!!— μεταξύ του Halloween (Αποκριών( και της Ημέρας των Ευχαριστιών.

Περισσότερα εδώ >> https://newspunch.com/pfizer-asks-fda-to-authorize-covid-vaccines-for-children-aged-5-to-11/

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr