Home ΗΠΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ πήραν απαλλαγή από τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς στις ΗΠΑ: Όλη η κυβέρνηση, οι εταιρείες εμβολίων, οι ΚΙΝΕΖΟΙ και οι…ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!!!

ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ πήραν απαλλαγή από τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς στις ΗΠΑ: Όλη η κυβέρνηση, οι εταιρείες εμβολίων, οι ΚΙΝΕΖΟΙ και οι…ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!!!

by _
0 comment 323 views

Σύμφωνα με τον κο Jeff Rense του μεγάλου πατριωτικού σάιτ Rense.com, οι άνθρωποι που πήραν απαλλαγή από τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς στην Αμερική είναι οι εξής…

Οι άνθρωποι στην αμερικανική κυβέρνηση που έχουν απαλλαγεί από τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς είναι όλοι του Κογκρέσου και όλο το προσωπικό του Κογκρέσου,  τόσο της Βουλής των Αντιπροσώπων όσο και της Γερουσίας. Μιλάμε για πολύ κόσμο!

Υπάρχουν 6000 υπάλληλοι του Λευκού Οίκου που έχουν απαλλαγεί….

Έχουν απαλλαγεί 2500 υπάλληλοι της Pfizer…

Σημείωση – Αυτό για τη Pfizer σας το είχαμε βγάλει πριν λίγους εβδομάδες στο άρθρο μας «ΣΟΚ» – Ανεμβολίαστοι ο Μπουρλά και οι υπάλληλοί του – Έγγραφα που διέρρευσαν αποκαλύπτουν ότι η Pfizer δεν επιβάλλει εμβόλια στους υπαλλήλους της

Έχουν απαλλαγεί 1500 υπάλληλοι της Moderna….

Έχουν απαλλαγεί 120.000 υπάλληλοι της Johnson & Johnson.

Έχουν εξαιρεθεί 15.000 υπάλληλοι του CDC…

14.000 υπάλληλοι του FDA…απαλλαγμένοι ΟΛΟΙ…



Και…ΑΚΟΥΣΟΝ-ΆΣΚΟΥΣΟΝ,…έχουν εξαιρεθεί τουλάχιστον 8 εκατομμύρια…Κινέζοι φοιτητές στην Αμερική από τη λήψη του εμβολίου!!! Πόσοι από αυτούς, όμως, ανήκουν στο κινεζικό κομμουνιστικό κόμμα ;!

Σημείωση – Διαβάστε επίσης το άρθρο μας με τίτλο 70 μέλη του επενδυτικού συμβουλίου της Pfizer είναι και μέλη του…Κινέζικου Κομμουνιστικού Κόμματος…!!!



Εξαιρέθηκαν επίσης 2 εκατομμύρια…λαθρομετανάστες!!!

Άρα, είναι ολοφάνερο που κατευθύνει πια τα πράγματα στις ΗΠΑ η ΠΑΡΑΝΟΜΗ και ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ διοίκηση του Τζο Μπάιντεν!!!

Δείτε τώρα το βίντεο…

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr