Home ΗΠΑ Οι Δημοκρατικοί σχεδιάζουν να πάρουν τον πλήρη έλεγχο του Facebook χρησιμοποιώντας τους δήθεν «καταγγέλλοντες» ως…«δούρειο ίππο»!!!

Οι Δημοκρατικοί σχεδιάζουν να πάρουν τον πλήρη έλεγχο του Facebook χρησιμοποιώντας τους δήθεν «καταγγέλλοντες» ως…«δούρειο ίππο»!!!

by _
0 comment 188 views

Facebook CEO Mark Zuckerberg. Mandel Ngan/Getty Images

Οι Δημοκρατικοί σχεδιάζουν να πάρουν τον πλήρη έλεγχο του Facebook χρησιμοποιώντας τους δήθεν «καταγγέλλοντες» ως…«δούρειο ίππο»!!!


Η πρόσφατη μαρτυρία «καταγγελίας» εναντίον του Facebook είναι μια προσεκτικά ενορχηστρωμένη συνωμοσία του Δημοκρατικού Κόμματος για να αναλάβει τον έλεγχο του Facebook προκειμένου να εδραιώσει τη δύναμη και τον έλεγχο τους επι των απλών Αμερικανών.

Η Φράνσις Χάουγκεν (Frances Haugen) βγήκε φαινομενικά από το πουθενά για να καταθέσει ενώπιον της Γερουσίας την Τρίτη, εκτοξεύοντας μια σειρά από ατάκες των…Δημοκρατικών που κατηγόρησαν το Facebook ότι απέτυχε να καταπολεμήσει αρκετά την «ελευθερία του λόγου»!

Η Haugen μίλησε επίσης στην μεγάλη επομπή «60 Minutes» το Σαββατοκύριακο, “επαληθεύτηκε” (απέκτησε λογαριασμό) αμέσως στο Twitter και έλαβε καθολικό έπαινο από τους Δημοκρατικούς και τους δημοσιογράφους των ΜΜΕ. Οι συμβουλές της προς τη Γερουσία δεν ήταν να διαλύσει το Facebook, αλλά να το μετατρέψει σε βραχίονα του Δημοκρατικού Κόμματος για το «κοινό καλό» των απλών Αμερικανών.

Και παρά το γεγονός ότι ο Ζούκερμπεργκ συνεισέφερε προσωπικά 400 εκατομμύρια δολάρια για να βοηθήσει τους Δημοκρατικούς να οργανώσουν την προεκλογική εκστρατεία για το 2020 σε βασικές περιφέρειες των ΗΠΑ και παρέθεσε δείπνο στους βετεράνους της κυβέρνησης Ομπάμα που βοήθησαν τις προσπάθειες «ενίσχυσης», εξακολουθούν να τον κυνηγούν οι ίδιοι οι Δημοκρατικοί!

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αυτό συμβαίνει. Σύμφωνα με τη συντηρητική εφημερίδα Daily Wire, η κα Haugen είναι μια πλούσια δωρήτρια των Δημοκρατικών, εκπροσωπείται από τους ίδιους δικηγόρους που βοήθησαν τον «καταγγέλλοντα» που ενεπλάκη στην πρώτη παραπομπή του Τραμπ και το ίδιο πρακτορείο δημοσίων σχέσεων όπου η γραμματέας Τύπου του Λευκού Οίκου, Τζεν Ψάκη, εργάστηκε μέχρι Σεπτέμβριος 2020.

Εργάστηκε επίσης στην ενότητα «αστική ακεραιότητα» του Facebook, οι ίδιοι οι άνθρωποι που συμμετείχαν στη λογοκρισία της ιστορίας της New York Post σχετικά με το φορητό υπολογιστή του Χάντερ Μπάιντεν ενόψει των Εκλογών του 2020. Ωστόσο, δεν είπε ούτε μια λέξη για αυτό το θέμα, το οποίο θα γνώριζε από πρώτο χέρι, ενώ κατέθεσε για πράγματα που παραδέχτηκε ότι δεν είχε άμεση εμπλοκή! Πιό βολικό δεν γίνεται!

Περισσότερα εδώ >> https://newspunch.com/democrats-plotting-to-take-full-control-of-facebook-using-the-whistleblower-as-their-trojan-horse/

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr