Home Greek News ΕΛΛΗΝΟΓΑΛΛΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ, ΝΑΙ ΜΕΝ ΑΛΛΑ…

ΕΛΛΗΝΟΓΑΛΛΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ, ΝΑΙ ΜΕΝ ΑΛΛΑ…

by _
0 comment 152 views
ΕΛΛΗΝΟΓΑΛΛΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ, ΝΑΙ ΜΕΝ ΑΛΛΑ…
ΕΛΛΗΝΟΓΑΛΛΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ, ΝΑΙ ΜΕΝ ΑΛΛΑ…

ΕΛΛΗΝΟΓΑΛΛΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ, ΝΑΙ ΜΕΝ ΑΛΛΑ…


Του Παναγιώτη Αποστόλου

Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου

[email protected]www.egerssi.gr

Ήμουν εξ αρχής υπέρμαχος της αγοράς των γαλλικών φρεγατών από την ελληνική κυβέρνηση, όταν στο παιχνίδι συμφερόντων πώλησης φρεγατών εμπλέκονταν οι ΗΠΑ, η Ιταλία, η Ισπανία και η Ολλανδία.

Πρώτον, διότι κατά τους επαΐοντες, οι πιο πλήρεις φρεγάτες στην στρατιωτική ισχύ ήταν οι γαλλικές, και δεύτερον γιατί στα τελευταία δυο πολύ δύσκολα χρόνια από την τουρκική επιθετικότητα σε Έβρο και Αιγαίο, η Γαλλία και ο Πρόεδρός της Εμανουέλ Μακρόν ήταν οι μόνοι σύμμαχοί μας! Εξ ου και ξεσάλωσε ο ισλαμοφασίστας Τούρκος Πρόεδρος Ρ. Τ. Ερντογάν (με ατιμωτικές και ανήκεστες εκφράσεις) κατά της Γαλλίας και του Προέδρου της!

Έτσι αρχικά το Πανελλήνιο χαιρέτισε στο σύνολό του αυτήν την στρατιωτική Συμφωνία Ελλάδος – Γαλλίας!…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ! >> https://egerssi.gr/%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%b7%ce%bd%ce%bf%ce%b3%ce%b1%ce%bb%ce%bb%ce%b9%ce%ba%ce%b7-%cf%83%cf%85%ce%bc%ce%bc%ce%b1%cf%87%ce%b9%ce%b1-%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%ce%bc%ce%b5%ce%bd-%ce%b1%ce%bb%ce%bb%ce%b1/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr