Home ΚΟΣΜΟΣ ΕΚΤΑΚΤΟ – ΦΡΙΚΗ: Διέρρευσε βίντεο του πρώτου υβριδικού…ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΖΩΟΥ…;;;!!!

ΕΚΤΑΚΤΟ – ΦΡΙΚΗ: Διέρρευσε βίντεο του πρώτου υβριδικού…ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΖΩΟΥ…;;;!!!

by _
0 comment 264 views

ΕΚΤΑΚΤΟ – ΦΡΙΚΗ: Διέρρευσε βίντεο του πρώτου υβριδικού…ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΖΩΟΥ…;;;!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 07 Οκτ. 2021, 10:15, Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Σύμφωνα με τον κο Alex Jones από το μεγάλο σάιτ InfoWars.com, διέρρευσε πλέον βίντεο λίαν συγκλονιστικό που δείχνει το πρώτο στον κόσμο…ΥΒΡΙΔΙΚΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΝ ΖΩΟΝ ή ΥΒΡΙΔΙΟΝ ΕΝΟΣ ΑΘΡΩΠΙΝΟΥ ΖΩΟΥ. ΝΑ ΣΩΣΤΑ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ!!!

Το βίντεο τραβήχτηκε κάπου στο Μεξικό από Μεξικανούς επιστήμονες και προκαλεί ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ–να πούμε το λιγότερο!!!

Αυτό όμως μόνο θεωρία συνωμοσίας ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ, αλλά αποδεικνύει το γεγονός πως οι ελίτ ετοιμάζουν την ανθρωπότητα για την άνοδο στον κόσμο της ατζέντας του…ΜΕΤΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΥ, του οποίου τυχαίνει να ηγούνται οι ίδιοι οι «αγαπημένοι» μας φίλοι οι…ΕΒΡΑΙΟΙ -για φαντανστείτε– και το έχουν παραδεχτεί ΑΝΟΙΚΤΑ κιόλας. Περισσότερα ΕΔΩ.

Διαβάστε περισσότερα για αυτό το θέμα στο άρθρο με τίτλο Μετανθρωπισμός – ΚΟΙΤΑΞΤΕ τι θέλουν να σας κάνουν με τα «εμβόλια»!!! για περισσότερα.



Στο άρθρο με τίτλο Οι χίμαιρες ανθρώπιων ζώων κυοφορούνται σε αμερικανικές ερευνητικές φάρμες των ΗΠΑ του σάιτ technologyreview.com από το 2016, διαβάζουμε τα εξής ανατριχιστικά…

Ριζική νέα προσέγγιση για τη δημιουργία ανθρώπινων οργάνων είναι η ανάπτυξή τους μέσα σε χοίρους ή πρόβατα…

Ανεξάρτητα από την απαγόρευση χρηματοδότησης που τέθηκε από την κορυφαία υπηρεσία υγείας της Αμερικής, ορισμένα ερευνητικά κέντρα των ΗΠΑ προχωρούν με προσπάθειες ανάπτυξης ανθρώπινου ιστού μέσα σε χοίρους και πρόβατα με στόχο τη δημιουργία καρδιών, συκωτιών ή άλλων οργάνων που απαιτούνται για μεταμοσχεύσεις.

 

Η προσπάθεια επώασης οργάνων σε ζώα εκτροφής είναι ηθικά φορτισμένη επειδή περιλαμβάνει την προσθήκη ανθρώπινων κυττάρων σε έμβρυα ζώων με τρόπους που θα μπορούσαν να θολώσουν τη γραμμή μεταξύ των ειδών.



 

Τον περασμένο Σεπτέμβριο (2015), σε μια ανατροπή της προηγούμενης πολιτικής, τα Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας ανακοίνωσαν ότι δεν θα υποστηρίξουν μελέτες που αφορούν τέτοιες «χίμαιρες ανθρώπων ζώων» μέχρι να εξετάσουν πιο προσεκτικά τις επιστημονικές και κοινωνικές επιπτώσεις.

 

 

Ο οργανισμός, σε ανακοίνωσή του, δήλωσε ότι ανησυχεί για την πιθανότητα να αλλάξει η «γνωστική κατάσταση» των ζώων εάν καταλήξουν με ανθρώπινα εγκεφαλικά κύτταρα.

Στη Βικιπαιδεία διαβάζουμε τα εξής για την…ΧΙΜΑΙΡΑ…

Στην Ελληνική μυθολογία αναφέρεται η Χίμαιρα ως ένα φοβερό τέρας, ένα μυθολογικό ζώο,που εξέπνεε φωτιά, είχε σώμα κατσίκας, κεφάλι λιονταριού, και η ουρά του κατέληγε σε φίδι. Σύμφωνα με άλλες περιγραφές, είχε περισσότερα από ένα κεφάλια, συνηθέστερα τρικέφαλος (κεφαλή λέοντα, κατσίκας και δράκοντα).

 

Η Χίμαιρα σύμφωνα με την ιστορία είχε με τον Όρθρο ένα παιδί την Σφίγγα.

Σημειώστε πως το αμερικανικό Κογκρέσο αρνείται να ψηφίσει νόμο κατά αυτού του είδους της έρευνας! Χμμμμ…ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ????

Το ίδιο το…MIT έχει επιβεβαιώσει ότι υβρίδια ανθρώπινων χοίρων γεννιούνται σε αγροκτήματα στις Ηνωμένες Πολιτείες. ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ???…

Δείτε τώρα τα σχετικά βίντεο και…ΦΡΙΞΤΕ!!!…



First Video Of Human Animal Hybrid Leaked?

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr