Home ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ – EXCLUSIVES ΕΚΡΗΚΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ του Fauci και των συναδέλφων του από το 2019 όπου σχεδίασαν «νέο ιό της γρίπης» για την καθολική επιβολή εμβολιασμού!!! (ΒΙΝΤΕΟ)

ΕΚΡΗΚΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ του Fauci και των συναδέλφων του από το 2019 όπου σχεδίασαν «νέο ιό της γρίπης» για την καθολική επιβολή εμβολιασμού!!! (ΒΙΝΤΕΟ)

by _
0 comment 316 views

ΕΚΡΗΚΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ του Fauci και των συναδέλφων του από το 2019 όπου σχεδίασαν «νέο ιό της γρίπης» για την καθολική επιβολή εμβολιασμού!!! (ΒΙΝΤΕΟ)

ΤΕΛΟΣ…ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ!!! ΠΑΕΙ…ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΠΑΙΝΙΔΙ!!! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΙ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΚΑΘΑΡΜΑΤΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!!!…


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 06 Οκτ. 2021, 20: 55, Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Μόλις αποκαλύφθηκε εκρηκτικό βίντεο του Fauci με αξιωματούχους του Υπουργείου Υγείας και Ανθρώπινων Υπηρεσιών (HHS) και άλλους ειδικούς στον τομέα της υγείας που συζητούν πώς να επιβληθεί ο καθολικός εμβολιασμός κατά της γρίπης σε σύνοδο κορυφής που διοργάνωσε το Ινστιτούτο Milken στην Ουάσιγκτον τον Οκτώβριο του 2019.

Αυτή η συνάντηση κορυφής μεταδόθηκε από το κρατικό τηλεοπτικό κανάλι C-SPAN, η οποία απέδειξε ότι η πανδημία του COVID-19 σχεδιάστηκε από τις ελίτ και τις μεγάλες φαρμακευτικές που συνεργάστηκαν με τον ΟΗΕ και άλλους διεφθαρμένους κυβερνητικούς αξιωματούχους για την ανάπτυξη και την απελευθέρωση του ψευτο-COVID-19  πριν από το “Great Reset”, τη «Μεγάλη Επανεκκίνηση»!

Δείτε το σχετικό βίντεο εδώ >> https://www.c-span.org/video/?465845-1/universal-flu-vaccine

Και όμως εμείς από τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ σας ἔχουμε ήδη αποκαλύψει αρκετές φορές, ο «ιός» σχεδιάστηκε στα…ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ της Κίνας και των ΗΠΑ μόνο να ενσωματωθεί μετά στο περιεχόμενο των…ΕΜΒΟΛΙΩΝ για τον «κορωνοϊό»! Ο ιός ΔΕΝ βρίσκεται έξω για να σε «πιάσει» μέσω αέρος, αλλά …ΜΕΣΑ, μέσα στο…ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΜΠΟΛΙ που έχει ήδη κοστίσει τη ζωή σε χιλιάδες ανθρώπους σε όλο τον κόσμο!

Διαβάστε επίσης το άρθρο μας με τίτλο MEGA ΜΠΟΥΜ – ΜΟΥΦΑ κι η «Μετάλλαξη Δ» όπως και το “COVID-19”!!! Δεν υπάρχει τέστ για αυτήν και ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ και να γνωρίζεις αν την έχεις καν!!! για περισσότερα πάνω σε αυτό.



Γι᾽αυτό, προ εβδομάδος, το ίδιο το Υπουργείο Αμύνης των ΗΠΑ παραδέχτηκε πως πλησιάστηκε από τον Δρ. Φάουτσι το 2018, όπου ο Φάουτσι ζήτησε από το DARPA, επιστημονικό βραχίονα του Πενταγώνου, να συνεργαστούν μαζί του πάνω στη δημιουργία  ενός ιού που θα μπορούσε να μεταδοθεί μέσω αέρος με αερόλυμα, αεροζόλ, και ότι θα ήθελε η πρώτη μετάδοση του ιού να γίνει στην…ΚΙΝΑ. Αρνήθηκαν βέβαια λέγοντάς του ότι είναι τρελός διότι αυτό θα πυροδοτούσε έναν πόλεμο με την Κίνα!

Αναφορά κατέληξε στο συμπέρασμα ότι οι επιστήμονες στο Ινστιτούτο ιολογίας Wuhan και οι συνεργάτες τους προσπάθησαν να εξασφαλίσουν 14 εκατομμύρια δολλάρια σε χρηματοδότηση από τον επιστημονικό βραχίονα του Πενταγώνου DARPA για τη γενετική αλλοίωση ιών, συμπεριλαμβανομένων κορωνοϊών νυχτερίδων, και να τους κάνουν πιο μολυσματικούς για τους ανθρώπους μόλις 18 μήνες πριν από το επακόλουθο ξέσπασμα και πανδημία!

Είναι γνωστό σε πολλούς ότι ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας έχει παραδεχτεί όλα αυτά τα χρόνια ότι πειραματίζεται σε πληθυσμούς ανθρώπων σε όλο τον κόσμο με ιούς διαφόρων ειδών μέσω αερολύματος. Τώρα, κατά πόσον ισχύει αυτό εν προκειμένω με την «πανδημία» COVID, κανείς δεν ξέρει. Ένα πράγμα όμως ξέρουμε, ότι το CDC και το FDA έχουν παραδεχτεί πως όλα τα δήθεν «κρούσματα» και θανάτους από «Κόβιντ» είναι ΨΕΥΤΙΚΑ!!! Έχουν παραδεχτεί επίσης ότι ακόμη και τα…ΤΕΣΤ είναι…ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΑ και όχι μόνο!!!

Και να θέλουμε να ανοίξουμε συζήτηση για…ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ κρούσματα και θανάτους, τότε το χρονοδιάγραμμα όλων αυτών θα πρέπει να ξεκινήσει, ΟΧΙ αρχές του 2020 αλλά…περι τα τέλη του ίδιου έτους, οπότε δρομολογήθηκαν για πρώτη φορά τα…ΜΠΟΛΙΑ τα…ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ που μέχρι τώρα, και σύμφωνα με το FDA και τον ΕΟΦ της Ευρώπης, έχουν προκαλέσει πολλές παρενέργειες και ΣΚΟΤΩΣΕΙ πολλές χιλιάδες ανθρώπους!!! Επίσης, είναι επιβεβαιωμένο πλέον πως οι περισσότεροι ασθενείς στα νοσοκομεία είναι οι…ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ και ΟΧΙ οι ανεμβολίαστοι!!!



Δείτε τώρα το σχετικό βίντεο για αυτό….

 

Δείτε τώρα το σχετικό βίντεο για τον Φάουτι και το HHS όπου τα ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΛΑ και τούτο σε…ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΛΊΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟ «ΞΕΣΠΑΣΜΑ» ΤΗΣ ΨΕΥΤΟ-ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟ-ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ!! Σε αυτό το βίντεο, έλεγαν να δημιουργήσουν ένα ξέσπασμα ενός νέου ιού της γρίπης των πτηνών από την Κίνα, ώστε να μπορούν να παρακάμψουν τη μέθοδο έγκρισης του FDA και να επιβάλουν το εμβόλιο mRNA στις μάζες!!!

Περισσότερα εδώ από τη πηγή >> https://www.thegatewaypundit.com/2021/10/explosive-video-emerges-fauci-hhs-officials-plotting-new-avian-flu-virus-enforce-universal-flu-vaccination-video/

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr