Home Greek News Περί ανακύκλωσης των ηλιθίων!!! – Ο Παπαδημούλης δίνει αγώνα στην ΕΕ για επαναχρησιμοποιούμενες σερβιέτες!!! Και για καπότες από “δεύτερο χέρι”…”επαναλαδωμένες…!!!

Περί ανακύκλωσης των ηλιθίων!!! – Ο Παπαδημούλης δίνει αγώνα στην ΕΕ για επαναχρησιμοποιούμενες σερβιέτες!!! Και για καπότες από “δεύτερο χέρι”…”επαναλαδωμένες…!!!

by _
0 comment 211 views

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ…ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗΝ Ε.Ε.!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 04 Οκτ. 2021, 18:51, Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn 


Ο Παπαδημούλης δίνει αγώνα στην ΕΕ για επαναχρησιμοποιούμενες σερβιέτες. Και για καπότες από “δεύτερο χέρι”…..”επαναλαδωμένες…!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!…

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!! ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ!!!!… ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗΣ ΕΙΝΑΙ. ΟΠΩΣ ΞΕΡΟΥΜΕ, Ο ΘΕΩΡΗΤΙΚΟΣ ΤΟΥ…ΣΥΡΙΖΑ.

ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΡΒΙΕΤΕΣ ΜΙΛΑΝΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ… ΟΙ ΚΑΠΟΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ… ΟΠΟΤΕ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΠΟΤΕΣ, ΜΗΠΩΣ ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΑ…;;; ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΠΑΡΑΓΟΥΝ καπότες από “δεύτερο χέρι”…..”επαναλαδωμένες…;;;

ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΝΟΥΝ ΣΕΡΒΙΕΤΕΣ ΑΠΟ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΠΕΡΜΑ ΤΩΝ…ΓΚΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ!!! ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ!!!… ΑΧΑΧΑΧΑ!!!

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ. ΤΟ «ΖΟΥΜΙ» ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΑ ΕΞΗΣ…ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΑ…

Τα κράτη μέλη εξασφαλίζουν ότι στην επικράτεια τους διατίθενται σε ευρεία κλίμακα οικονομικά προσιτά επαναχρησιμοποιούμενα προϊόντα για την εμμηνόρροια.





ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ…

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr