Home ΔΙΕΘΝΗ Βγήκε εκτός λειτουργίας το Facebook λόγω ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ;; – Ο χρόνος της μαζικής διακοπής συμπίπτει με μεγάλη αναφορά Facebook μιας ομάδος καταγγελόντων!!!

Βγήκε εκτός λειτουργίας το Facebook λόγω ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ;; – Ο χρόνος της μαζικής διακοπής συμπίπτει με μεγάλη αναφορά Facebook μιας ομάδος καταγγελόντων!!!

by _
0 comment 132 views

Βγήκε εκτός λειτουργίας το Facebook λόγω ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ;; – Ο χρόνος της μαζικής διακοπής συμπίπτει με μεγάλη αναφορά Facebook μιας ομάδος καταγγελόντων!!!


Το Facebook, το Instagram και το WhatsApp κατέρρευσαν τη Δευτέρα λόγω μιας προφανούς μεγάλης διακοπής της υποδομής που τροφοδοτεί τις τρεις γιγάντιες πλατφόρμες κοινωνικών μέσων, οι οποίες ανήκουν στο Facebook.

Όσοι προσπάθησαν να έχουν πρόσβαση στο Facebook τη Δευτέρα είδαν ένα μήνυμα σφάλματος να εμφανίζεται, ενώ το Instagram και το WhatsApp συνέχισαν να λειτουργούν αλλά δεν φόρτωναν νέο περιεχόμενο.

“Γνωρίζουμε ότι κάποιοι αντιμετωπίζουν πρόβλημα με την πρόσβαση στις εφαρμογές και τα προϊόντα μας. Εργαζόμαστε για να επανέλθουν τα πράγματα στο φυσιολογικό το συντομότερο δυνατό και ζητούμε συγγνώμη για την όποια ταλαιπωρία”, έγραψε ο εκπρόσωπος του Facebook Andy Stone μέσω Twitter.Δ

Δημοσίευσαν παρόμοια μηνύματα λίγο αργότερα το Instagram και το WhatsApp.

Ο χρόνος της μεγάλης διακοπής, ένα σχετικά σπάνιο φαινόμενο για την εταιρεία Big Tech, συμπίπτει με μια νέα έκθεση καταγγελλόντων της εφημερίδος “The Wall Street Journal” (δείτ το εδώ)



Λίγες ώρες πριν από τη διακοπή, το WSJ συνέχισε τη σειρά δημοσιευμάτων “The Facebook Files”, η οποία εκθέτει σταδιακά μια πληθώρα εσωτερικών εγγράφων του Facebook. Οι αποκαλύψεις του έργου συμπεριλαμβάνουν την πρακτική της εταιρείας να δείχνει ευνοϊκή μεταχείριση σε ορισμένους λογαριασμούς VIP, εκτός από θέματα με το Instagram και έρευνες που υποδηλώνουν ότι βλάπτει την ψυχική υγεία των εφήβων, μεταξύ άλλων προβλημάτων.

_____

Πηγή >> Facebook, Instagram, and WhatsApp go down | 
The timing of the massive outage coincides with a Facebook whistleblower report // Λινκ >> https://justthenews.com/nation/technology/facebook-instagram-and-whatsapp-go-down

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr