Home Greek News Αδιανόητη δήλωση ενθάρρυνσης των «κόκκινων» ομάδων εφόδου στα ΕΠΑΛ της Θεσσαλονίκης από την ΠτΔ Α.Σακελλαροπούλου!

Αδιανόητη δήλωση ενθάρρυνσης των «κόκκινων» ομάδων εφόδου στα ΕΠΑΛ της Θεσσαλονίκης από την ΠτΔ Α.Σακελλαροπούλου!

by _
0 comment 125 views
Αδιανόητη δήλωση ενθάρρυνσης των «κόκκινων» ομάδων εφόδου στα ΕΠΑΛ της Θεσσαλονίκης από την ΠτΔ Α.Σακελλαροπούλου!
Αδιανόητη δήλωση ενθάρρυνσης των «κόκκινων» ομάδων εφόδου στα ΕΠΑΛ της Θεσσαλονίκης από την ΠτΔ Α.Σακελλαροπούλου!

Αδιανόητη δήλωση ενθάρρυνσης των «κόκκινων» ομάδων εφόδου στα ΕΠΑΛ της Θεσσαλονίκης από την ΠτΔ Α.Σακελλαροπούλου!


Σε ένα -ακόμα- μείζον ολίσθημα υπέπεσε η Πρόεδρος της  Δημοκρατίας Α.Σακελλαροπούλου, μετά τα όσα απίστευτα έχει διαπράξει κατά την διάρκεια της σύντομης θητείας της, με αποτέλεσμα για πρώτη φορά πολλές δημόσιες φωνές να ζητούν παραίτηση του προσώπου που έχει εκλεγεί από την Βουλή ως ΠτΔ.

Εμφανίζοντας ένα εμφυλιοπολεμικό πρόσωπο και προβαίνοντας σε μία κατ’εξοχήν διχαστική δήλωση, χαρακτήρισε «φασίστες» τους μαθητές των σχολείων της Θεσσαλονίκης που αντιστάθηκαν στην βία των ροπαλοφόρων ομάδων κρούσης της ΚΝΕ, βασικά δηλώνοντας τα εξής απίστευτα: «Τα παιδιά μαζί με τους δασκάλους, τους γονείς και τη συντεταγμένη Πολιτεία πρέπει να απομονώσουν ακραία φασιστικά φαινόμενα και να απομακρυνθούν από την κουλτούρα της βίας και από όσους την υποκινούν. Είναι κρίμα που αυτή έτσι κι αλλιώς ευάλωτη, λόγω της πανδημίας, σχολική χρονιά, ξεκίνησε με κάποια διαλυτικά φαινόμενα που είδαμε τις τελευταίες μέρες στα ΕΠΑΛ Σταυρούπολης και Ευόσμου»! 

Χαρακτηρίζει «φασίστες» τους ανήλικους, χωρίς να υπάρχει τίποτα που να μαρτυρά ότι είναι πολιτικά υποκινούμενοι (από πού, άραγε;), αλλά δεν χαρακτηρίζει «κομμουνιστές», δηλαδή κόκκινους φασίστες τα μέλη της… Κομμουνιστικής Νεολαίας Ελλάδος που επίσημα συμμετέχουν στις συγκρούσεις στα ΕΠΑΛ Σταυρούπολης και Ευόσμου!

Να σημειώσουμε ότι στις χώρες της Ανατολικής Ευρώπης της ΕΕ, τα κομμουνιστικά κόμματα έχουν απαγορευθεί ως «εγκληματικά».

Έτσι μετά την μη ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου την Πρωτοχρονιά, τις βόλτες κατά την διάρκεια που παιάνιζε ο Εθνικός Ύμνος το Πάσχα και την αναγκαστική… απόδοση τιμών από τις Ένοπλες Δυνάμεις, σε έναν ιδιώτη, που τυγχάνει να είναι σύντροφός της, στην στρατιωτική παρέλαση για τα 200 χρόνια από την απελευθέρωση της Ελλάδας (φώτο), την αφαίρεση της ελληνικής Σημαίας από το Προεδρικό και την τοποθέτηση ενός μαξιλαριού με τον… γάτο της στον καναπέ της, η Α.Σακελλαροπούλου, τώρα παίρνει θέση υπέρ μιας από τις δύο πλευρές στην σύγκρουση των ΕΠΑΛ και τυχαία αυτή η πλευρά είναι οι κομμουνιστές, άρα τάσσεται υπέρ των ολοκληρωτικών και αντιδημοκράτών των «κόκκινων» ομάδων εφόδου!



«Ακραία φασιστικά φαινόμενα και να απομακρυνθούν από την κουλτούρα της βίας και από όσους την υποκινούν» είπε, υιοθετώντας την ρητορική του ΚΚΕ!

Ούτε υπουργός της κυβέρνησης, από αυτούς που στα νεανικά τους χρόνια ήταν μέλη της ΚΝΕ, είχαν το θράσος να πουν, όσα ξεστόμισε Α.Σακελλαροπούλου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Και αν ενθαρρυμένοι από τις δηλώσεις της επιτεθούν οι «κόκκινοι» πολιορκητές των ΕΠΑΛ και υπάρξουν θύματα, ποιος θα ευθύνεται για την εξέλιξη;

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr