Home ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ – EXCLUSIVES Έγγραφο-ΒΟΜΒΑ του FDA: Πιο πιθανόν να κολλήσουν COVID οι…ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΜΕΤΑ την λήψη του εμβολίου.

Έγγραφο-ΒΟΜΒΑ του FDA: Πιο πιθανόν να κολλήσουν COVID οι…ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΜΕΤΑ την λήψη του εμβολίου.

by _
0 comment 261 views

Έγγραφο-ΒΟΜΒΑ του FDA: Πιο πιθανόν να κολλήσουν COVID οι…ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΜΕΤΑ την λήψη του εμβολίου.

Κατά τη διάρκεια μιας εξαιρετικής ομιλίας στην περιοδεία ReAwaken America (Ξαναξυπνήστε την Αμερική) του Clay Clark, ο μεγάλο-δικηγόρος Thomas Renz συγκλόνισε το πλήθος των χιλιάδων παρευρισκομένων και των εκατομμυρίων που παρακολουθούσαν μέσω ζωντανής ροής, καθώς αποκάλυψε τα εξής επιβεβαιωτικά για το ΓΕΓΟΝΟΣ πως έχουμε στον κόσμο ΟΧΙ μια «πανδημία ανεμβολίαστων» αλλά…ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΩΝ, 100 τοις 100…!!!…


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 02 Οκτ. 2021, 15:05, Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Στο παρακάτω βίντεο βλέπουμε μια πρόσφατη παρουσίαση του κορυφαίου Αμερικανού δικηγόρου Τόμας Ρένς να μας επιβεβαιώνει το ΓΕΓΟΝΟΣ πως τόσο οι κυβερνήσεις μας όσο και τα ΜΜΕ λένε ΨΕΜΑΤΑ έξω από τα δόντια τους συνεχίζοντας το μεγάλο ΠΑΡΑΜΥΘΙ του COVID-19 που έχει πάρε βέβαια μια απέλπιδα στροφή επιχειρώντας πλέον να καταγορήσει τους ανεμβολίαστους για τη δήθεν «διασπορά» του ιού-φάντασμα, ενώ ο ίός, ο…ΠΡΑΓΜΣΤΙΚΟΣ (ο χημαιρικός που δημιουργεί τις ολέθριες πρωτεϊνες-ακίδες), ευρίσκεται ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ και είναι ΑΥΤΟΣ που προκαλεί παρενέργειες ή / και…ΣΚΟΤΩΝΕΙ τόσο πολύ κόσμο από τον Δεκ. του 2020 μέχρι σήμερα!

Τα στοιχεία αυτά τα πήρε από την κα Κάρεν Κίνγκστον (Karen Kingston, δείτε την παρακάτω φώτο.), πρώην μεγάλο στέλχος της Pfizer καθώς και άλλη μια καταγγέλλουσα πολύ γενναία, η οποία μας έχει επιβεβεβαώσει το ΓΕΓΟΝΟΣ πως το μπόλι κορωνοϊού δεν είναι τίποτε άλλο από ένα…ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΟΠΛΟ!!! Διαβάστε περισσότερα για αυτό ΕΔΩ και ΕΔΩ.

Για το συγκεκριμένο κομμάτι, μεταβείτε στο 17:45 και μετά..

 

Εν ολίγοις, το επίμαχο έγγραφο, που προέρχεται από τον επίσημο ιστότοπο του ίδιου του…FDA (της Υπηρσίας Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ), FDA.gov, αναφέρει:



Μια πρόσθετη ανάλυση φαίνεται να δείχνει ότι η συχνότητα εμφάνισης του COVID-19 γενικά αυξήθηκε σε κάθε ομάδα συμμετεχόντων στη μελέτη με αύξηση του χρόνου μετά τη δόση 2 στην αρχή της περιόδου ανάλυσης.

Με άλλα λόγια, το έγγραφο λέει ότι εάν κάνατε το εμβόλιο Pfizer είναι πιο πιθανό να κολλήσετε Covid!!!

Δείτε τώρα το έγγραφο και…ΚΛΑΦ’ ΤΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΙΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΕΚΤΕΘΕΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΤΟΥΤΟ…ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ…!!!….



Διαβάστε τώρα το χθεσινό μας άρθρο με τίτλο MEGA ΜΠΟΥΜ!!! – Διαρροή αρχείων COVID του ΥΠΕΘΑ των ΗΠΑ αποδεικνύει ότι οι νοσηλείες στις ΗΠΑ διπλασιάστηκαν μετά την εισαγωγή των εμβολίων…!!! που θα σας αποκαλύψει κι άλλα εξίσου «ωραία» σχετικά με την «αποτελεσματικότητα» των εμβολίων….

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr