Home ΗΠΑ MEGA ΜΠΟΥΜ!!! – Διαρροή αρχείων COVID του ΥΠΕΘΑ των ΗΠΑ αποδεικνύει ότι οι νοσηλείες στις ΗΠΑ διπλασιάστηκαν μετά την εισαγωγή των εμβολίων…!!!

MEGA ΜΠΟΥΜ!!! – Διαρροή αρχείων COVID του ΥΠΕΘΑ των ΗΠΑ αποδεικνύει ότι οι νοσηλείες στις ΗΠΑ διπλασιάστηκαν μετά την εισαγωγή των εμβολίων…!!!

by _
0 comment 346 views

MEGA ΜΠΟΥΜ!!! – Διαρροή αρχείων COVID του ΥΠΕΘΑ των ΗΠΑ αποδεικνύει ότι οι νοσηλείες στις ΗΠΑ διπλασιάστηκαν μετά την εισαγωγή των εμβολίων…!!!

Έχουμε, δηλαδή, πανδημία των…ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΩΝ και ΟΧΙ των ανεμβολίαστων…!!!…


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 01 Οκτ. 20021, 18:16, Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn 


Πρόσφατα ανακαλυφθέντα έγγραφα με σφραγίδα DOD (δηλαδή, του Υπουργείου Αμύνης των ΗΠΑ) δείχνουν τα εξής:

Καθώς η Delta Variant (η μετάλλαξη Δέλτα) αυξανόταν σε πάνω από 50% τον Ιούνιο, οι νοσηλείες Covid-19 υπερδιπλασιάστηκαν, αντιστρέφοντας την προηγούμενη τάση μείωσης των νοσηλειών από τον Απρίλιο φέτος…

Σε αντίθεση με ό, τι λένε οι Fauci, Biden και Big Pharma (οι μεγάλες φαμακευτικές) στο αμερικανικό κοινό -και σε όλο τον κόσμο εδώ που τα λέμε– για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα των 3 εμβολίων Covid, το ακόλουθο έγγραφο με σφραγίδα DOD δείχνει ότι το 60% των νοσηλευόμενων είναι πλήρως εμβολιασμένοι ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ…

Έπίσημο έγγραφο με σφραγίδα του Υπουργείου Αμύνης των ΗΠΑ που αποκτήθηκε από τον πατριώτη δικηγόρο Thomas Renz (Τόμας Ρένς)επαληθεύει αυτό που ισχυριζόμαστε εδώ και αρκετούς μήνες: ότι οι ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ και..ΟΧΙ οι δήθεν «κακοί» ανεμβολίαστοι, αντιπροσωπεύουν τον τεράστιο αριθμό νοσηλειών και θανάτων που βλέπουμε φέτος.

Εμείς από τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ (GreekNewsOnDemand.com) είχαμε πάρει αποκλειστική συνέντευξη από τον κο Τόμας Ρένς τον περασμένο Αύγουστο φέτος. Διαβάστε επίσης το άρθρο μας με τίτλο Συνέντευξη-βόμβα στο μεγάλο δικηγόρο Τόμας Ρένζ που μηνύει το CDC για την απόκρυψη πολλών χιλιάδων ΘΑΝΑΤΩΝ από το μπόλι!!! διότι είμαστε το πρώτο σάιτ ελληνικό παγκοσμίως να σας αποκαλύψει το γεγονός πως ο…ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ αριθμός θατάνων από τα θανατηφόρα μπόλια για τον ΨΕΥΔΟ-κορωνοϊού είναι στους εκατοντάδες χιλιάδες…ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ!!!

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να δείτε ολόκληρο το έγγραφο ή απλά δείτε τις παρακάτω διαφάνειες…

Το δε «ψαχνό», το…«ζουμί» είναι στο κάτω γράφημα…



Το τελευταίο μεγάλο ψέμα της Αριστεράς είναι ότι βιώνουμε αυτή τη στιγμή «μια πανδημία των μη εμβολιασμένων» και ότι είναι «μη εμβολιασμένοι» άνθρωποι που «κρατούν ζωντανό τον COVID». Η αλήθεια, φυσικά, είναι το ακριβώς αντίθετο. Η πλειοψηφία των νοσηλειών και των θανάτων φέτος οφείλονται στην πραγματικότητα σε τραυματισμούς από εμβόλια και όχι σε λοιμώξεις από SARS-CoV-2. Είναι οι εμβολιασμένοι που έχουν πληγεί περισσότερο από αυτά τα πειραματικά τρυπήματα. Αυτό το έγγραφο επαληθεύει ότι αυτό όντως συμβαίνει.

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΜΙΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΤΟΜΑΣ ΡΕΝΖ ΣΥΖΗΤΩΝΤΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ:

Πράγματι, είχαμε προειδοποιήσει για τους κινδύνους των εμβολίων mRNA από την Άνοιξη του 2020, όταν προωθούντο για πρώτη φορά. Και οι επιδημιολόγοι έγκριτοι προειδοποίησαν από νωρίς ότι η διάδοση ενός εμβολίου κατά τη διάρκεια μιας πανδημίας μπορεί να οδηγήσει μόνο σε περισσότερες παραλλαγές, κάτι που είναι ακριβώς αυτό που βλέπουμε. Κι όμως, οι «παραλλαγές» ή οι «μεταλλάξεις» οφείλονται ΟΧΙ σε ένα ιόν-φάντασμα -του οποίου η ύπαρξις έχει ακόμη και αποδειχθεί όπως γίνεται κάτω από το μικροσκόπιο (ρωτήστε τον Δρ. Φάουτσι, αυτός ξέρεις το γιατί)– αλλά στο ΓΕΓΟΝΟΣ πως η δηλητηριώδης ουσία του εμβολίου εκκρίνεται συνέχεια στην επιφάνεια της επιδερμίδος των ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΩΝ με αποτέλεσμα αυτό να επιδρά ΑΡΝΗΤΙΚΑ στην υγεία των…ΜΗ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΩΝ ΓΥΡΩ ΤΟΥΣ!!! Αυτό λέγεται “shedding”, δηλαδή, η αποβολή δέρμαστος που κάνει οι εμβολιασμένοι στους…ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ. ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΛΟΙ !!! ΝΑ ΟΙ…”ΠΑΡΑΛΛΑΓΕΣ” και “ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΙΣ” ΣΑΣ!!!

Δείτε τώρα το εξής γράφημα…

Διαβάστε επίσης τα παρακάτω άρθρα μας για περισσότερα…



ΜΑΚΡΙΑ από τους εμβολιασμένους! Αποβάλλουν μικρά κομμάτια δέρματος που μπορούν να σας ΜΟΛΥΝΟΥΝ!!!

Μελέτη-σοκ της Pfizer: Οι εμβολιασμένοι όντως μολύνουν τους μη εμβολιασμένους γύρω τους με την ουσία του…ΕΜΒΟΛΙΟΥ και ΟΧΙ με την δήθεν περαιτέρω «διάδοση» του ιού-φάντασμα!!!

Προειδοποίηση Dr.Lawrence Palevsky προς τον πληθυσμό: «Μείνετε μακριά από τους εμβολιασμένους με σκευάσματα mRNA» (upd)

ΦΡΙΚΗ: Εμβόλιο Pfizer που μεγεθύνεται με μικροσκόπιο φαίνεται να δείχνει ζωντανά κύτταρα/οργανισμούς να αναμιγνύονται μέσα!!!

Ολα αυτά για το “shedding” τα αναλύει ο κος Ρένς με έγγραφα προερχόμενα από τον επίσημο ιστότοπο του FDA και της Pfizer. Δείτε τώρα το ακόλουθο βίντεο για όλα τα στοιχεία. Ξεκινήστε από το 22:00 και μετά …

Δείτε τώρα την εξής διαφάνεια που θέτει το ερώτημα «Μήπως τα εμβολιασμένα άτομα διαδίδουν παραλλαγές ή ενδέχεται να θέσουν σε κίνδυνο άλλους κινδύνους;»…

Η Pfizer συμφώνησε να κάνει μια μελέτη σε συνεργασία με τον FDA σχετικά με την αποβολή δέρματος (shedding) λόγω…εμβολίων γονιδιακής θεραπείας. Δηλαδή, μιλάμε για τα εμβόλια για τον…ΚΟΡΩΝΟΪΟ!!!

Δείτε τώρα την επόμενη διαφάνεια με ημερ. τον Αυγ. ΦΕΤΟΣ, ΠΑΛΙ προερχόμενη από τον σάιτ της Pfizer…

Και μιας και μιλάμε για τον Υπουργείο Αμύνης των ΗΠΑ, είναι να απορεί κανείς το γεγονός πως οι περισσότεροι Αμερικανοί στρατιώτες ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ να κάνουν το δηλητηριώδες μπόλι;;;!!!

Ο δικηγόρος Thomas Renz λέει “Ακόμη και με αυτό το υψηλό αριθμό, το 60%, ο πραγματικός αριθμός είναι απολύτως υψηλότερος λόγω των στρεβλών μεθόδων για το πώς η κυβέρνηση καθορίζει ποιος εμβολιάζεται. Δεν συμπεριλαμβάνουν εκείνους που έλαβαν 1 δόση, μόνο αυτούς που έλαβαν 2 δόσεις και πέρασε πια ένα παράθυρο 14 ημερών, και τώρα λέει ο Μπάιντεν ότι οι δόσεις σύν τις ενισχυτικές δόσεις θα σε βάλει στη λίστα των «πλήρως εμβολιασμένων». Αν κολλήσεις τον κόβιντ μέσα σε αυτήν την περίοδο 14 ημερών του εμβολιασμού σου και πεθάνεις όπως περίπου 50.000 ασθενείς με Medicaid (τη μεγάλη κρατική εταιρεία αφάλισης), ο θάνατός σου δεν υπολογίζεται σε αυτά τα στατιστικά στοιχεία ». Εάν, δηλαδή, πεθάνεις εντός 14 ημερών μετά την λήψη του εμβολίου, δεν θεωρείσαι εμβολιασμένος αλλά…ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΣ!!! Το λένε ακόμη και τα ΜΜΕ!!!

Μιλάμε ΜΟΝΟ και ΜΟΝΟ για θανάτους Αμερικανών που είχαν ασφάλεια με την Medicaid, τη μεγάλη κρατική εταιρεία αφάλισης!!!!

Περισσότερα εδώ ή στο παρακάτω βίντεο…

Ο δικηγόρος Τόμας Ρενζ προσθέτει κατηγορηματικά “Αυτό αποδεικνύει οριστικά ότι ο Μπάιντεν και οι συνεργάτες του στο DHHS (Το Αμερικανικό Υπουργείο Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών) λένε ψέματα όταν ισχυρίζονται ότι πρόκειται για μια κρίση των “μη εμβολιασμένων “. Είναι ακριβώς το αντίθετο. Είναι μια κρίση των φτωχών Αμερικανών που πίστεψαν ότι τη κυβέρνηση, τα μεγάλα ΜΜΕ, τις μεγέλες φαρμακευτικές και εταιρείες τεχνολογίες όταν προωθούσαν ψέματα ότι τα εμβόλια ήταν «ασφαλή και αποτελεσματικά». Είναι αδιαμφισβήτητα ένα χειριστικό σχέδιο ισχύους για μάρκετινγκ και για κέρδη εις βάρος των ζωών των Αμερικανών ».

ΆΡΑ, όταν ο Μητσοτάκης ισχυριζόταν τον περασμένο Ιούλιο «Είμαστε αντιμέτωποι με μία πανδημία των ανεμβολίαστων», έλεγε ΨΕΜΑΤΑ έξω από τα δόντια του. Η ΜΟΝΟ «πανδημία» που έχουμε στην Ελλάδα είναι αυτή των…ΠΡΟΔΟΤΩΝ-ΓΕΝΟΚΤΟΝΩΝ που εκτελούν εντολές…ΑΝΩΘΕΝ, από τα μεγάλο κέντρα λήψεως αποφάσεων της ελιτ, για την καταστροφή του ελληνικού γένους μέσω των θανατηρόφων…ΕΜΒΟΛΙΩΝ!!! Και είναι και ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ πλέον πως οι ΜΟΝΟΙ άρρωστοι από «κόβιντ» είναι οι…ΗΔΗ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ, που τυχαίνει και να ΜΟΛΥΝΟΥΝ τους…ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ με την ουσία του εμβολίου που εκκρίνουν στην επιφάνεια της επιδερμίδος τους!!!

_____

-με πληροφορίες από >> https://magainstitute.com/blockbuster-leaked-dod-stamped-document-confirms-multiple-lies-about-numbers-of-vaccinated-deaths-and-hospitalizations/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr