Οργισμένος πατέρας σε «αριστερούς»: «Φασίστες είστε και εσείς που οπλοφορείτε με κράνη και ρόπαλα» (βίντεο)


Οργισμένος πατέρας σε «αριστερούς»: «Φασίστες είστε και εσείς που οπλοφορείτε με κράνη και ρόπαλα» (βίντεο)


Την οργή και την δικαιολογημένη έκρηξη ενός πατέρα αλλά και περιοίκων της γειτονιάς προκάλεσαν τα όσα γίνονται τις τελευταίες ημέρες στο 1ο και 2ο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης, στη Θεσσαλονίκη.

Βλέποντας η γειτονιά και το σχολείο των παιδιών τους να μετατρέπονται σε χώρο αντιπαράθεσης εγκληματικών ομάδων, στο όνομα κάλπικων συνθημάτων περί δημοκρατίας, δεν άντεξαν και τα είπαν έξω από τα δόντια. Βλέποντας μάλιστα στη νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας μεταφερόμενων φοιτητών και αναρχικών να περνάει μπροστά τους, κάποια άτομα να φορούν τα κράνη, τις κουκούλες τους και να κρατούν ρόπαλα, ο γονέας μαθητή εξεμάνη λέγοντας ότι δεν είναι δυνατόν να συμβαίνουν τέτοια γεγονότα κάθε ημέρα. «Γιατί φοράνε κουκούλες και έχουν δοκάρια στα χέρια;», ρώτησε τους διαδηλωτές σε έντονο ύφος.

Ομάδα από φοιτητές σταμάτησαν για να κάνουν διάλογο μαζί του προσπαθώντας να του εξηγήσουν τον λόγο που συγκεντρώνονται, ωστόσο ο πατέρας είχε τα δικά του επιχειρήματα ρωτώντας: «Γιατί τους έχετε μαζί σας; Αυτοί είναι φασίστες, εσείς τι είστε;»«Με κράνη και δοκάρια. Φασίστες αυτοί, φασίστες κι εσείς», υποστήριξε και δικαίως μιας και η βία γεννάει βία.

Δεν υπάρχει ανεκτή βία, είναι καταδικαστέα από όπου και αν προέρχεται και δυστυχώς κάποιοι παρουσιάζονται σκόπιμα ως θύματα, την ώρα που ενεργούν με την ίδια μεθοδολογία με τους αποκαλούμενους φασίστες.  Δικαίως λοιπόν ο γονέας αναρωτιέται και φωνάζει: «Είστε οι μεν και οι δε , φασίστες». Έξω από τα σχολεία ο μαύρος και ο κόκκινος φασισμός, που δηλητηριάζουν τα παιδιά μας και τα μετατρέπουν σε εκτελεστικά όργανα οργανώσεων μίσους και διχασμού, φωνάζουν αγανακτισμένοι οι γονείς.Πηγή >> https://www.otavoice.gr/roi-eidiseon-geniki/2021/09/orgismenos-pateras-se-aristerous-fasistes-eiste-kai-eseis-pou-oploforeite-me-krani-kai-ropala-vinteo/?fbclid=IwAR0l5H1OFlHXQoDFciBAeYrvQ0tQFYWrLIBLFKCliLiHNlcyHBjr717StCw

 


GUTE-URLS

Wordpress is loading infos from otavoice

Please wait for API server guteurls.de to collect data from
www.otavoice.gr/roi-eidiseon-g...